Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сакам да останам позитивен и да извлечам нешто позитивно од натпреварот,ама тешко ми оди да најдам нешто,хммм,Насри станал поефикасен?:))
Честито пораз,нека не се множат,сосема заслужен.

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
ццц не ми се верува од вба а таман мислев на другар ми да му се шегувам за челзи што изгуви ама оно и ние кикснавме добро да се надеваме на пдобар резултат против челзи ништо друго

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Извини друже ама овој пораз иде на душа на Венгер (добро и на Алмунија)...
Он е тој што кога не оди треба да смени... како можевме за 20 минути да дадеме 2 гола на крај? значи можело да се игра само требало да се смени нешто...

Кошчиелни убедливо најслаб во одбраната заедно со Алмунија...
Кога млаидте копилиња во тимот ке научат да не ги внесуваат бодовите пред време, е тогаш, ке победуваме... А за тоа кој е кој крив, може сите да зборуваме... Како што Венгер „беше виновен“ за тие 49 мечеви без пораз, можеби и сега е „виновен“ дека сака успех, а тоа никако не можат да му го овозможат...

Толку од мене, одам на славење

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Ова е чист пример за „ Прво рипни па кажи оп “ а сите си ја прескокнувавме оваа утакмица и се префрлавме на дуелот со Челзи, а што ми е најкриво минатиот викенд само арсенал ме заеба на спортска сега пак он, од сега па натаму нема шанси да типувам на него како да сум баксуз кога го играм кикснува!

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Кога млаидте копилиња во тимот ке научат да не ги внесуваат бодовите пред време, е тогаш, ке победуваме... А за тоа кој е кој крив, може сите да зборуваме... Како што Венгер „беше виновен“ за тие 49 мечеви без пораз, можеби и сега е „виновен“ дека сака успех, а тоа никако не можат да му го овозможат...

па шо ако нема пораз на 50 мечеви кога немаме титула од 2005 5 години само надеж во нас а друго нема ќе си се радуваме изгледа само на емирати купот

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ова е чист пример за „ Прво рипни па кажи оп “ а сите си ја прескокнувавме оваа утакмица и се префрлавме на дуелот со Челзи, а што ми е најкриво минатиот викенд само арсенал ме заеба на спортска сега пак он, од сега па натаму нема шанси да типувам на него како да сум баксуз кога го играм кикснува!
Тоа ти е златно правило......Никогаш не го пишувај тимот за кој што навиваш.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078

Крајно си патетичен со тоа споредување на резултатите на венгер пред 2005 и сега.Не сакам да правам споредби со други менаџери кои имале успех но дошле до точка каде неможат повеќе да постигнат со тој тим и пронашле нов. Арсенал за мене постоеше и ќе постои,со, без и после венгер.

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
ВБА не нема тепано уште од 83 година, ама ова беше заслужено дефинитивно, а најголемиот проблем на Арсенал е што не се константни, три утакмици тепаат три ке кикснат, а сето тоа е заради неискуството(барем според мене).

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561

Мене ме заболе к** за тие 49 натпревари... тоа беше пред 5-6 години... од тогаш навака што имаме направено? Очекував дека оваа сезона ќе се бориме за нешто меѓутоа со губење на домашен терен од ВБА нема ама баш за ништо да се бориме.

И пак ќе кажам да ВЕНГЕР е крив. Тој и неговата тврдоглавост понекогаш како сега.
Уште по првите 45 минути се виде каде тимот не функционира. што требаше да примиме 2 гола за да ги направи тие замени? од кога влегоа росицки и џеки бевме далеку далеку поопасни во нападот.

Венгер знае да направи маестрални потези од клупата... ама знае и ненормално да заебе работа (2006 финалето... го извади Анри единствениот кој во тогашниот тим беше способен да реши натпревар со еден потег)

Да Венгер е крив што не зема нов голман... ги имаме можеби двајцата најдебилни голмани од топ6 тимовите во Англија. Алмунија знае да брани на некој натпревар феноменално ама нас не ни е потребен на еден натпревар туку за ЦЕЛА сезона а он тоа не го може... Што к** направи за 2риот и 3тиот гол?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078
А тие што го пишале арсенал ,смешки ,ај што го пишале барем 1 да го ставеле ...навивачки а не ко пичиња 3+ и тако даље...едноставно ми се гади од такви фанови.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Пфффффф, кошмар......Честитки за Вест Бромвич, не решија со стил.......Не знам како е за вас, но ова денес што го гледав не беше Арсенал.....Уште прво полувреме се виде дека натрпеваров нема да оди како што си посакувавме.....Е сега причинте, искрено врска неам што им беше.....И со таков тим што излезе во прво полувреме требаше да ги добиеме, али сите беа ко успани, спори, со многу грешки.....Не знам зошто мораше да ни брцнат 3 гола за да се разбудат малку нашиве......Најприсебени Насри и Сонг, го изораа теренот......
Гледам одма почнувате со обвинувања, Венгер ово оно, па добро очигледно беше дека сака малку да ги одмори Вилшир и Росицки......
Штета, златни бодови пропуштивме, знаејќи дека и Челзи денес кикснаа.
Според мене, можеме и без Ван Перси и без Волкот некако, но без Фабрегас тешко......Едноставно дечкото во моментов е незаменлив во Арсенал........
Ништо одиме понатаму, се надевам на добар реултат во Белград и ајде сите не се разочарувајте толку, уште еднаш убав помин на тие што ќе идат за Белград.....

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Венгер треба да им се извини на фановите за дадента надеж, како што направи Хоџсон после елиминацијата од карлинг купот (барем тој си ја признава грешката), и баш чекам да видам што ќе каже венгер по натпреварот.

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
А тие што го пишале арсенал ,смешки ,ај што го пишале барем 1 да го ставеле ...навивачки а не ко пичиња 3+ и тако даље...едноставно ми се гади од такви фанови.
Другар мене ме заеба само Арсенал го пишав тоа погоре ама не го играв 3+ туку 1 го играв

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ke kaze deka naprail profit od 56 milioni ! i ke kaze kako so kaza pred nekoj den deka nema da potrosi skrsen denar zimoska ! Ja pak ke kazam deka ovoj koscielny nema da go bide,almunia da mu vracat otkaz odma.ova ne e ekipa ! ccc ke idam u belgrad da gleam drva ! da tepavme minatiot vikend ke bevme na -1 so celzi,sea celzi izgubi uste na -1 so pobeda +2 i prvi ! neverojatno e kolku ovoj venger e kamen trener ! so tie 49 utakmici bez poraz ke se vadi i vie ke go vadite do koga so ovoj covek ??? so ovie igraci ???

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Кој кур го кривете Венгер , кривете ги играчите никој друг не беше крив за овој пораз, а наредната утакмица на местото на алмуниа би сакал да го видам счензи или Маноне

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom