Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Добро не какајте сеа :) Добро изигра Аршавин двете подавања што донесоа до пеналите беа негови...
Од коа влегоа Шамак и Аршавин бољи игравме... реков дека неможе Вела сам напред едноставно премал е за да прими/загради топка и да повлече играчи...
Абе, ти не ја свати иронијата, другарче, ама нема врска... :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Абе, да биди поинтересен форумов.... Ама ај нема врска.... Еј и да, пошто бев на студенска, тие пеналите, беа пенали за нас ?! Или... ?!

Поздрав

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Абе, да биди поинтересен форумов.... Ама ај нема врска.... Еј и да, пошто бев на студенска, тие пеналите, беа пенали за нас ?! Или... ?!

Поздрав
Првиот беше 50/50 со оглед на тоа што имаше само мало потегнување ...
а вториот беше чист како солза!!!
Сепак примивме погодок од офсајд и тоа очит офсајд а и ни поништија еден погодок поради офсајд непостоечки... ни должи уште 2 пенали :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Вториот беше мн убаво се виде кога го фати за рака и го повлече. А првиот можеше и да не го досудат малце го повлече за дрес и Насри падна.

Штета што не шутираше Насри против Сандерленд... не дека неможе да се промаши пенал ама начинот на кој Росицки го изведе пеналот е тоа е тоа што ме изнервира :(

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Уште ко му ја видов фацата на Росицки пред да шутира, со Сандерленд, си реков, ах овој ке промаши... Не беше сигурен, а то му се гледаше од лицето... Али то е зад нас... Следечи?! ВБА.... Here we come...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Браво браво, еве сега стигам дома и прово што гледам радосни вести. 4 комада па сега нека квачат јајца.

Инаку голот на тотенхем најмалце пола метар во офсајд, и како што ги гледам младиве можам да кажам дека иднината е многу добра.

И би се слижил со Зоки и јас би сакал повеќе шанса за ЈЕТ зошто мислам дека типот е одличен, ај наредна може ќе добие шанса.

А и гледам Аршавин ја наштелуал ногата изгледа ги сменил копачкете.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ne ja gledav utakmicata, me iskina internetot nesto, no go gledav highlight od celata utakmica. Super izigraa, deckite, ofsajd imase od Totenham se vide od kilometar, no zaso ne go ponistija sudiite oni si znaat. Mladite dosta dobro se pokazaa, se gleda deka stariot dobra gradinka sklopil :) Startot vrz Wilshire bese nekorekten i nepotreben ali toa e, demokratija. Najmilo mi e sto gi zgazija gradskite rivali, ako im e.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Браво браво, еве сега стигам дома и прово што гледам радосни вести. 4 комада па сега нека квачат јајца.

Инаку голот на тотенхем најмалце пола метар во офсајд, и како што ги гледам младиве можам да кажам дека иднината е многу добра.

И би се слижил со Зоки и јас би сакал повеќе шанса за ЈЕТ зошто мислам дека типот е одличен, ај наредна може ќе добие шанса.

А и гледам Аршавин ја наштелуал ногата изгледа ги сменил копачкете.
кој е тој јет?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
кој е тој јет?
Mislat za Jey Emmanuel - Thomson ako ne se lazam, bidejki bese vo rezervite.

Точно за него мислев, изигра за резервите а изигра и во предсезонските натпревари и ми остави доста добар впечаток. Иако пишува дека игра како среден играч најверојатно ќе биде напаѓач

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ја бев изненаден шо не го пушти Венгер во прва постава ЈЕТ...али јбг,се надевам следната утакмица у карлинг куп ќе го пушти :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Баш лале е работава. А баш мислев дека клиши треба да се подамисли за позицијата и оп нема конкуренција за таа позиција. Траоре во Јуве Гибс аут
Абе не се знае дали е скршеница,денес или утре ке има резултати...
Како и да е,вчера беше одличен Гибс,како во одбрана,така и во напад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom