Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ооооооооооооо со мерак идам брат , само едно нешто не ми се поклапа а тоа е што ја нема главната КВАЧКА да даде некоја изјава за тоа кој е подобар клуб и слично... може само да пуши к** еве му најдобар доказ кој се арсеналллл... позз

ete ja brat , pecena e :)..pak neka jadi lajna to kopileto za goleminata na arsenal

E ne bese ofsajd so se praite i vie budali ! Cista topka bese toa so nemase nikoj tamu drug e kriv stoperite ! I ovoj Fabianski neznam kako mu dosla idea deka moze da bide golman ! Na negova strana mu sutna u potpolno zatvoren agol i gol mu dade eeeeeej drvo edno be ! Aj da mu sutnese levo ke razberev ama ova.... :S:S:S:S:@:@:@:@

ти или се заинает зборуваш или си немаш 2 чисти за фудбал според тебе гибс беше ли во опсајд кога имаше чиста шанса за гол а

Само да кажам дека насри и вилшер - АРТИЛЕРИЈА
Честито победа ганери, многу вкусна кокошкава хD
и дали ке има некоја статистика од натпреваров??

Вака до титула!!!:vozbud:

--- надополнето ---

http://www.sportdenes.com/index.php...47:-01&catid=30:2009-12-26-21-56-54&Itemid=59

Головите.

‘Shall we make a DVD?’ sang the away fans – a reference to Tottenham’s habit of releasing collector’s editions of wins (or even draws) against their local rivals.

Од arsenal.com
:pos2::pos2:

Ај може некој да најде слика од детето шо плачеше? :))

Лорен или Вилшер,перфектни денеска.:)))

А Фабиански,во Јануари да си бара нов клуб.

Abe koj ofsajd ubavo se izvlece na vreme ! ZA vas site sudii se protiv arsenal,aj za penalite da ali sea i ofsajdi ne sudel !
Офсајд беше, не контрај безвезе. Три пати дадоа, убаво се виде.

За Аршавин пак ќе речам дека е дрво ! :))

и ми е криво шо не влезе барем малце ЈЕТ да ги докрајчи :)

Дечки, би ве замолил да не ги тестирате можностите на форумскиот софтвер во отсуство на опцијата за банирање од тема.

Шо стори плачење детето... :pos2::pos2:

Едноставно немам зборови, за Вилшир... Можеби еден од најдобрите во нашиот тим.... Сигурно, дека е подобар од Аршавин :))

Добро не какајте сеа :) Добро изигра Аршавин двете подавања што донесоа до пеналите беа негови...
Од коа влегоа Шамак и Аршавин бољи игравме... реков дека неможе Вела сам напред едноставно премал е за да прими/загради топка и да повлече играчи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom