Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добро бе овие знаат ли дека ако направиш фаул у 16 метри, му даваш на противникот чиста шанса за гол???:toe:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Не може нам нико ништа,јачи смо од кокошкине,могу само да нас мрзе они што нас неволе....
Oleeeeee at white hart laneeeee

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Тооооооооооооооо...мерак,мерак,мерак и мерак.Задоволен и од играта и од резултатот нормално.Мислам дека не потфрли никој на утакмицава (од Арсенал , нормално).Робен може комотно да пуши.:pipi:

--- надополнето ---

Честито победа пријатели.
Фала фала :P

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Убаво ги скичмивте овие Тотенхем.Една од екипите која највеќе ме нервира во Англија.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Честито дечки , ова е казна за голот кој го примивме од 1 метро во офсајд !!!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Леле каков слаткиш, оф оф оф 1-4 фантастична победа.....Баш ова ни требаше после разочарувачкиот натрпевар со Сандерленд. Браво за сите изиграа супер.....Вилшир буквално го изора теренот цели 90 минути и плус во продолженијата.....Лорен во одбрана закон, немам зборови, се развива во ептен добар дефанзивец.....Малку ме разочара Џуру, многу ми некако миле паника, прави грешки и сеуште му треба време за да влезе во форма....Пеначлињата закон, браво за Насри, требаше да има муда и за викендов да шутира он.....
Како и да е, уживајте во победава, барем мене ептен кеиф ми се направи.....

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
сега и робен нека мисли што сака и дефо кој сака и до каде сакаат нека стигнат во лига на шампиони дефо рече дека ке стигнат подалеку од арсенал во лш ке видиме

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Ajde na pilesko momci !!!!! :D

Ооооооооооооо со мерак идам брат , само едно нешто не ми се поклапа а тоа е што ја нема главната КВАЧКА да даде некоја изјава за тоа кој е подобар клуб и слично... може само да пуши к** еве му најдобар доказ кој се арсеналллл... позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom