Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846

Ова е една изјава на Денилсон за Ганрток... која многу ми се допаѓа зашто од дното на душата го омразувам овој клуб!

А исто така наидов на интересен би го нарекол трансфер , на нов физиотерапефт кој бил многу успешен ... и дошол во нашиот тим со цел да се заздрави тимот ( болницата ) и да се доведе крај на нашата традиција со повредени играчи!
http://goonertalk.com/2010/08/12/will-this-bring-the-end-to-arsenals-injury-problems/

(се извинувам ако нешто било спомнато претходно од овие 2 вести )

Тоа засилување (доктор) мислам дека ни е најпотребно во моментов а и дефанзивци со голман

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Тука ми е нешто многу чудно...Нели ако не бараат нов голман би рекол одлучно "Не, задоволен сум со тоа што имам", а он ова го вика..
Па барат нов голман:)) Најверојатно Шварцер ќе биде.
Знаев дека тактички му беше изјавата кога кажа дека тој што ке брани против Ливерпул ќе биде број еден оваа сезона.:))

Диаби имаше и добри и лоши моменти на натпреварот,но не искоментирав за неговата игра,бидејќи не играше на неговата природна позиција,а со Вилшер до него и неможев повеќе да очекувам.
Сепак најдобар е кога Сонг и Цеск се покрај него.:))

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Значи пишав еднаш, ќе пишам уште еднаш. Најголема грешка беше што Вилшир играше прва постава. Мораше Росицки да стартура на таа позиција посебно по одличните игри на таа позиција на пријателските. Немој некој да пишал дека добро ќе беше да стартува Росицки по крило, а Вилшир повторно да играше затоа што не е така. Не смее Росицки да игра по крило. На една пријателска изигра на таа позиција и беше камен како и минатата цела сезона.
Алмунија колку и да го кривам за бркањето гулаби, толку и не го кривам за голот. Може не треба голманот да прима голови на својата поблиска статива али се случува ваков гол јбг...

И добро кај ми изминала таа вест дека Аршавин бил повреден освен се разбира од СпортДенес?? Венгер не кажа така, а и после натпреварот еве што изјави:

On his view of Andrey Arshavin's performance...
"I felt he worked hard but he was a bit tired from the [international] game in midweek. He travelled to Russia and came back on Thursday. He tried to push himself today. Glen Johnson played well against him and he is the kind of player who can always create something special. But it was a difficult game for him."

Значи може бил изморен, али повреден тешко. Сепак беше убедливо најслаб на натпреварот.

А да не го урочиме дечкото, али и мене ме интересира сега што ќе кажат хејтерите на Лорен. Значи Манчестер го зема Смолинг за 12 милиони, ние Лорен за 10.

--- надополнето ---

Ова е една изјава на Денилсон за Ганрток... која многу ми се допаѓа зашто од дното на душата го омразувам овој клуб!

А исто така наидов на интересен би го нарекол трансфер , на нов физиотерапефт кој бил многу успешен ... и дошол во нашиот тим со цел да се заздрави тимот ( болницата ) и да се доведе крај на нашата традиција со повредени играчи!
http://goonertalk.com/2010/08/12/will-this-bring-the-end-to-arsenals-injury-problems/

(се извинувам ако нешто било спомнато претходно од овие 2 вести )

Ова засилување е старо неколку месеци и не е баш некое појачување туку претходниот што беше на свое барање си замина повторно назад во Норвич.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Значи пишав еднаш, ќе пишам уште еднаш. Најголема грешка беше што Вилшир играше прва постава. Мораше Росицки да стартура на таа позиција посебно по одличните игри на таа позиција на пријателските. Немој некој да пишал дека добро ќе беше да стартува Росицки по крило, а Вилшир повторно да играше затоа што не е така. Не смее Росицки да игра по крило. На една пријателска изигра на таа позиција и беше камен како и минатата цела сезона.
Алмунија колку и да го кривам за бркањето гулаби, толку и не го кривам за голот. Може не треба голманот да прима голови на својата поблиска статива али се случува ваков гол јбг...

И добро кај ми изминала таа вест дека Аршавин бил повреден освен се разбира од СпортДенес?? Венгер не кажа така, а и после натпреварот еве што изјави:

On his view of Andrey Arshavin's performance...
"I felt he worked hard but he was a bit tired from the [international] game in midweek. He travelled to Russia and came back on Thursday. He tried to push himself today. Glen Johnson played well against him and he is the kind of player who can always create something special. But it was a difficult game for him."

Значи може бил изморен, али повреден тешко. Сепак беше убедливо најслаб на натпреварот.

А да не го урочиме дечкото, али и мене ме интересира сега што ќе кажат хејтерите на Лорен. Значи Манчестер го зема Смолинг за 12 милиони, ние Лорен за 10.

--- надополнето ---

Ова засилување е старо неколку месеци и не е баш некое појачување туку претходниот што беше на свое барање си замина повторно назад во Норвич.
Ќе го гледаш многу често, особено наредната сезона, коа Фабрегас ке си отиде... Мислам дека го спрема за наследник

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ќе го гледаш многу често, особено наредната сезона, коа Фабрегас ке си отиде... Мислам дека го спрема за наследник
Нема проблем ако биде спремен. Само не го заборавајте Ремзи. Тој има загарантирано место во средината.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
On why he signed a new contract with Arsenal...
"Because I love the Club

Прва искрена изјава на некој играч или менаџер... Малку се вакви богатства.... Фала ти Господе, што имаме ваква величина.. Да си жив и здрав, Арсене

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Некој си Бартон/поранешен соиграч на Гивен и сеуште пријател,кажал на некоја телевизија дека ќе биде голман на Арсенал.

@картер:
Спортденес само преведоа од newsoftheworld:

TI am so worried about an injury I picked before the beginning of the season. "They haven't even started to kick me yet - but my leg is already in pain. Working with the ball is painful.
"I would not like a repetition of last season when one injury after another did not allow me to play to my full ability.
"As to what form I am in, let's see against Liverpool. But judging by the match against Bulgaria, it is very bad

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Некој си Бартон ??? Џои Бартон бе како можи да го заборајш... Со Насри ко се скчкаја... Од Њукасал... Не можи да не ти текнува... А Logix ??

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Некој си Бартон ??? Џои Бартон бе како можи да го заборајш... Со Насри ко се скчкаја... Од Њукасал... Не можи да не ти текнува... А Logix ??

Не Џои Бартон, туку некој си Warren Barton.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ааааа е тој видиш ни јас не го знам... Него ни на гугл го нема... А за Џои, мислам дека нема збор....хихиххи... Која тапа беше бе тој....Ццццц

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ааааа е тој видиш ни јас не го знам... Него ни на гугл го нема... А за Џои, мислам дека нема збор....хихиххи... Која тапа беше бе тој....Ццццц

Го има на гугл..;)

Хмм...http://www.bluemoon-mcfc.co.uk/forum/viewtopic.php?f=1&t=186198&sid=ca587d47ca8e9d0f9642aff64d6da23f&start=10

Тука пишува дека 6-месечна позајмица..не ми се верува вакво нешто.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Да да, и јас гледам баш то.... Хмммм не знам, ама осекам дека ке дојде.... Веројатно среда четврток... Ке видиме... Барем се шушка нешто.. До пред 2-3 недели немаше ништо

А и изјавата на Венгер мегу редој прочитана, кажва нешто...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
^
Али тоа е инфо од форум на Сити, а нема некоја информација од каде е тоа. Али се надевам тие повеќе знаат иако ама баш не верувам во ништо од тоа. И за Џо Кол некој многу близок роднина на татко му му рекол дека ќе оди во Арсенал на крај во Ливерпул заврши така да овие информации не се ни најмалку веродостојни, но како вика цацко каде има чад има и к'баси

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Inace Boomer ngog ne go pomina verma tuku bea eden do drug i ovoj sutna a ovoj so neznae da ja fati toa e drug problem ! I Sto fatil almunia po so vide deka brani super ?? Slobodniot na Gerrard samo ?! Arsavin toa go izjavil za out of form i injury ! A vilser ne trebase da igra prv tim uopste rosicky mesto nego trebase da igra ! A Arsavin ne e kriv so igral ako venger ne gleda deka nemoze i deka netreba da go stavi ako ne e podgotven deka treba da go postedi ! Sega i igracite se krivi za strategijata na trenerot !cccc A rvp zasto ne igrase cel mec ? od svetskoto da ne mu e uste !!HAhahaha

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ti pa ne svakas? Mrzam koa ti objasnuvam, poso mislam deka fudbal igras i razbiras po neso, no izgleda ti samo igras fudbal t.e. ja trkalas topkata. Ako saka i Pele neka bide do N`Gog, trebase da go blokira, a nemozes zatoa sto nikoj ne ocekuvase Wilshire da napravi kiks so sutiranje na topkata vo prazno. Odbranata bese nekako zbuneta, nekoordinirana, pa zatoa padna golot. Almunia nemase vreme da izreagira, sve se desi mnogu brzo, ne deka go branam, no pak ke kazam ako sledis fudbal ke znaes koj e kriv. Almunia dobro branese, site sansi so gi imaa im gi odbrani, moze ne bese kako Hart, no branese. Jas ako nemozam fudbal da igram t.e. ako se osekam povreden, ne stapnuvam na teren pa ako treba da me strelaat. Kolku e kriv Venger, tolku e i Arshavin.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom