Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да му го јадите К... на Вилшир ! Може ?
--- надополнето ---

И да, ако толку сакате да барате виновници барајте го оној мегу стативите, оти ударот беше во негов агол...

А ти сега паметен изиграваш а??

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
На Алмуниа почна да му гори под нозете..:))
To be honest, it is so difficult to concentrate because Arsenal is a big club and speculation is always in the news and everywhere. "The only thing I can do is keep working because I have a contract here and I have to do what the manager wants from me.
"I have not spoken to him. If somebody comes in, I will have to talk about my future at Arsenal."
:tv:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Венгер вечер ќе отварал на форумов мислете му ја што сте пишувале :pos2:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
sE POVEKE I POVEKE I POVEKE I NAJVEKE SE ZBORUVA ZA DOAGJANJE NA GIVEN NA EMIRATES ! KE BIDE 11 MILIONSKI TRANFER TAKA PROCITAV !

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Не знам колку поголема сигурност би имале со Шварцер, може нијанса, но Гивен да дојде ќе бидеме топ.....

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Задоволен од резултатот против Ливерпул.Друго да не тупам,се кажавте и изанализиравте

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не знам колку поголема сигурност би имале со Шварцер, може нијанса, но Гивен да дојде ќе бидеме топ.....
Извини вака ама изгледа не ја познаваш доволно премиер лигата или пак нашиот проблем...Гивен е одличен shot-stopper, можеби и најдобар во премиер и поради таквите world class одбрани и го знаеме али не е тоа тоа што ни треба. Кога станува збор за рефлекси, еден на еден или како што кажав shot-stopping ќе имаме подобрување сигурно со Гивен али ни Алмунија не е лош за тие работи. Несигурноста наша и сите киксови наши се во следново: (ќе ги напишам на англиски, затоа што глупо ми е да ги преведувам, не иде некако) Aerial Ability, Command of Area, Communication. Е ако дојде Гивен ќе имаме малку поголема сигурност отколку со овие нашиве кловнови( али па со кој би немале покрај овие) али нема да биде тоа тоа како што ќе биде со Шварцер.
И немој некој да ми кажал дека ги поседува овие карактеристики Гивен затоа што убаво памтам некои негови испади(или неиспади) на корнери или нафрлени.
Поради тоа и мислам дека Венгер се интересира за Шварцер, а не за Гивен. И верувајте дека ова се само шпекулации поврзани со Гивен. Плус Сити попрво би го дале во Фулам и во Селтик отколку кај нас.

П.С: И не играм фудбал менаџер да знаете :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Извини вака ама изгледа не ја познаваш доволно премиер лигата или пак нашиот проблем...Гивен е одличен shot-stopper, можеби и најдобар во премиер и поради таквите world class одбрани и го знаеме али не е тоа тоа што ни треба. Кога станува збор за рефлекси, еден на еден или како што кажав shot-stopping ќе имаме подобрување сигурно со Гивен али ни Алмунија не е лош за тие работи. Несигурноста наша и сите киксови наши се во следново: (ќе ги напишам на англиски, затоа што глупо ми е да ги преведувам, не иде некако) Aerial Ability, Command of Area, Communication. Е ако дојде Гивен ќе имаме малку поголема сигурност отколку со овие нашиве кловнови( али па со кој би немале покрај овие) али нема да биде тоа тоа како што ќе биде со Шварцер.
И немој некој да ми кажал дека ги поседува овие карактеристики Гивен затоа што убаво памтам некои негови испади(или неиспади) на корнери или нафрлени.
Поради тоа и мислам дека Венгер се интересира за Шварцер, а не за Гивен. И верувајте дека ова се само шпекулации поврзани со Гивен. Плус Сити попрво би го дале во Фулам и во Селтик отколку кај нас.

П.С: И не играм фудбал менаџер да знаете :)
Абе ништо не познавам јас ти си царот.....Само кажав дека за мене Гивен е многу подобар голман од Шварцер, а ти нешто прочита меѓуредови...Факт е кој да дојде од овие двајца ќе биде супер.....

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Ш
Абе ништо не познавам јас ти си царот.....Само кажав дека за мене Гивен е многу подобар голман Шварцер
и по млад а ако дојде Шварцер недај боже још најмногу 1 година па и до година ипол потоа мораме па нов да купуваме знае венгер ке видиме што ке каже тој а не ние

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Кој од овие двајца и да дојде мислам дека ќе биде подобар од нашите

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Inache Venger mora da kupi stoper za drugiot mec go nemame lorent ! OSven Song ako ne igra ! A djourou do koa e povreden?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Inache Venger mora da kupi stoper za drugiot mec go nemame lorent ! OSven Song ako ne igra ! A djourou do koa e povreden?

Кај виде дека нема да игра. На официалната нема ништо дека е повреден, а за Сног пишува дека има повреда.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Arshesavin -Ај не шири дезинформации!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop