Јас си реков којзнае што има направено малиот... Па Вилшер одигра подобро од половина други, особено од Аршавин, Волкот, па и Ебуе.... Исто подобро и од Чамак па и од оние 15 минути на Ван Перси... Не трескајте глупости...
Второ, видов, анализирав, и разгледав низ други форуми и се на се, мислам дека црвениот картон беше престрог....Во фанклуб Ливерпул напишав дека се казнувала намерата, но убеден сум дека и немаше намера...Стартот беше со една нога, далеку од опасна ситуација, и далеку од гол... Жолт би бил доволно... Ова го оценувам како грешка на Мартин Еткинсон....
Трето, ако е слаба формата на Рускиот паразаит нека одмори 5-6 утакмици...Нема да ни недостасува ама ич... Па со онаков Росицки ниту Фабрегас нема да ни недостасува.... Од кога влезе тој се видоа добри додавања, нафрлувања и прецизни паралели... Насри е мојот мен оф д меч... Еднина забуна кај Дијаби е што прави доста лоши одлуку во клучни моменти... Но можеби ке ми се смеете, но во некои потези и во играта, многу ме потсетува на можеби најдобриот во последните 50 години, Зинедин Зидан...
Четврто, Алмуниа мајсторе, имало и подобар од тебе... Се додека не го направиш и ти она, теши се... А ке се тешам и јас, дека најлошиот голман во светот брани во 7-мо пласираната екипа во последниот шампионат, кој оваа година избори место во Лига Европа преку квалификации...
Петто, задоволен сум од играта од 55 минута натаму... До тогаш имавме и посед на топка и се, но немавме шанси... Рој направи одлично со тоа што одма од почетокот притисна и дадоа гол, за тоа честитки... Го прочита Венгер и тоа е солидно... Задоволен и од измените кој ги направи Венгер и секако, дека беа навремени....
Шесто, новаците, т.е Лорен беше солиден би рекол супериорен... Не знам како сега некои навивачи не речат нешто... Иначе од досада ги најдов постовите кои викавте дека тој не знае, дека не можи да игра за нас, дека е слаб за ПЛ, дека е мекуш и се... Затоа немојте да пишувате контрааргументи, оти одма ке ве соборам со тоа што сте го напишале Вие за него... И да, не се трудете да кажете дека никогаш не рековте така... Се останува тука... Чамак, солидно, но очекувам голови од него...Минимум 15
И седмо и последно, Почнувам да размислувам дали со ваков Арсенал, можеме да бидеме подолу од прво место.. ?! Хмммм... Не, таму ќе сме..
Поздрав...
п.с Едит: Кој расчисти кога Ливерпул го даде голот...? Клиши, Вилшир ?