Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Ќе тепавме ако Венгер не го форсираше Вилшер.Може само вода да му носи моментално на Росицки.
Најверојатно он беше најлош на теренот/офс заедно со Аршавин(најверојатно е тоа дека е повреден),после нив Клиши,а и тука е нели секако голманот со 3/4 испади.
Претходно ког Н`гог играше намерно со рака,не му даде жолт,а сеа ненамерна игра му даде уште еден за да го исклучи,ама нема веза.Задоволен од Лорен на дебито.
Волкот исто така очај.Накрајот 2 слободни играчи,овој му дига на Вермален...е ај де.:kesa:
А да се направат толку малце шанси со играч повеќе цели 45 минути,не е на арно.
Не му нафрлаше на Вермаелен туку не ни погледна-како и обично само ја опна топката па кај појде појде!

Инаку играта ЧОРБА милион погрешни додавања(МОЛЕТЕ СЕ ЦЕСК ДА СЕ ВРАТИ ШТО ПОБРЗО) брзоплето, безглаво, без конкретна замисла, ни план на игра. Се надевам дека оваа претстава немат да се повтори!

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Последниот коментар од квази фанот нема да го коментирам... значи се на се генерално сум задоволен од утакмицата. Доминираме прво полувреме ама без шут.. Морам да ги пофалам и Ливерпул, имресивно издание посебно Стиви и неговиот партнер Маскерано, не играеше толку лошо Вилшер колку шо беа доминанти виа двајцата. За новото момче браво, одличен. Гледам на фан клуб Ливерпул му порачуат да се повреде, а и шо ме изнервира ногу го спомнаа Рамзи (колку се само патетчни, мизерни), јас не му посакуам повреди, му посакуам да оставарат барем пласман у Европа Лига и некогаш у иднина да се борат за титула (ама титула е научна фантастика)! Друго незнам шо би додал... а да, Тео Волкот - мотивиран, се гледа доста работел летото, очекувам да експлодира у текот на сезоната. Позз ганери одиме на победа наредно коло!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Значи од Алмуниа по голем киксер нема... срцето ми застана коа излета во првото полувреме :turn:
Најзадоволен сум од Диаби и Насри, значи децата стварно ѕверчиња :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Со оглед на фактот дека утакмицата ја гледав во живо на телетекст, и со оглед на тоа дека потрошив 600 денари за излегвање на после ручек кое стандардно требаше да помине до макијато големо и со минерална вода, помина доста глупо.. Како прво, сме имобилизирани како на Гренланд да неможиш да гледаш пренос...

Се друго, сум задоволен пред се од резултатот... Па не можи секоја година да победуваме на Енфилд, нели ? Само слушнав дека Аршавин требало да тренира со Ц тимот на Арсенал, бидејки бил „најјак“... Ако е така, ја поддржувам Оваа одлука.... Хихихиих

В

Вори

Гостин
Ептен глупо.
Ја вчера глеав Челзи во една кладилница во Ѓорче,на Спортклуб српската.
Ептен добар беше преносот,се надевам дека и нашиве кабелски оператори ќе ја вметнат во програма.

Иначе нерешено на гости со ,,новиот,, Ливерпул и не е така лошо.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Како што реков..
On if he is still targeting a goalkeeper in the transfer market...
"At the moment it is better for me not to talk about that because it doesn't help the keepers who play for us, so it is better that we focus on the goalkeepers we have. I believe Almunia had a good game today."
Абе носи го у курац,доста го подржуваш.:)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Како што реков..
On if he is still targeting a goalkeeper in the transfer market...
"At the moment it is better for me not to talk about that because it doesn't help the keepers who play for us, so it is better that we focus on the goalkeepers we have. I believe Almunia had a good game today."
Абе носи го у курац,доста го подржуваш.:)

Тука ми е нешто многу чудно...Нели ако не бараат нов голман би рекол одлучно "Не, задоволен сум со тоа што имам", а он ова го вика..

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
под инто мора да се најде замена за алмуниа

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
johncrossmirror

To those asking on keeper, #Arsenal boss Wenger still wants new no1. Schwarzer wouldn't be asking for move unless he was confident of deal 36 minutes ago via web

А плус и ова ми влева надеж..

--- надополнето ---

И само мене ли не ми се свигаше играњето на Диаби?? Типот има неверојатни способности али стално носи погрешни одлуки..

--- надополнето ---

Wenger has been disappointed by how much effort it takes to seal signings currently. To sign a player with the moderate pedigree of Koscielny, who had only one season in France's top division with Lorient under his belt, was "unbelievably difficult". That brings its obvious frustrations. "For years we have no money. Now we have money and we cannot find players to buy. Many teams who have good players do not want to sell," he says. "Germany for example is in a very strong financial situation. Clubs in France are well managed and don't need to sell. In Italy you have less players who can strengthen Arsenal now. In England the transfer market is flat."

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Последниот коментар од квази фанот нема да го коментирам... значи се на се генерално сум задоволен од утакмицата. Доминираме прво полувреме ама без шут.. Морам да ги пофалам и Ливерпул, имресивно издание посебно Стиви и неговиот партнер Маскерано, не играеше толку лошо Вилшер колку шо беа доминанти виа двајцата. За новото момче браво, одличен. Гледам на фан клуб Ливерпул му порачуат да се повреде, а и шо ме изнервира ногу го спомнаа Рамзи (колку се само патетчни, мизерни), јас не му посакуам повреди, му посакуам да оставарат барем пласман у Европа Лига и некогаш у иднина да се борат за титула (ама титула е научна фантастика)! Друго незнам шо би додал... а да, Тео Волкот - мотивиран, се гледа доста работел летото, очекувам да експлодира у текот на сезоната. Позз ганери одиме на победа наредно коло!
Се извинувам Вистински навивачу, се разбира ако се однесуваше на мојот пост твојва изјава

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
KAko be samo on nemoze da najde od tolku igraci ! ARsavin bese povreden i samiot si kaza deka kao si ja ocenuva formata ke kaze deka e vo epten slaba forma ! Inache ne zgresi nitu eden pass arsavin ali gi imase malce i malce zalaganja trcanja ! Mrza ali ne gresese koga pravese pasovi ! Almunia mozese da ja fati ali poso e greota i golem idiot primivme gol od najglupiot igrac N Gog u kladilnicata kaj so gleav bev jas samo fan na arsenal drugoto se na liverpul i se smeea koga dade gol N Gog ! Diabi odlicno mn dueli mu zema na gerrard ! Toa so na moment izgledase povreda na lorent treba da go osvesti veke Egeecot i da kupi 2 defanzivci i golman pod najhitno ! Inace mn me iznenadi Bilderov (Loren) 3 od 3 dueli mu zema na FIki TOki(Torres) ! Verma Odlicen sut ! Dobro e na gosti po eden poen a doma pobedi so golemata cetvorka ! I pak ista prikazna mn posed slabo sutevi i sansi ! TOj Cesc mn se filma a RVP neznam zasto ne go stavi prv tim i vilser zasto igrase pred rosicky ! OVoj venger e golem talent RVP ne igrase prv tim zaso mn me zanima povreden ne e 100%

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Јас си реков којзнае што има направено малиот... Па Вилшер одигра подобро од половина други, особено од Аршавин, Волкот, па и Ебуе.... Исто подобро и од Чамак па и од оние 15 минути на Ван Перси... Не трескајте глупости...

Второ, видов, анализирав, и разгледав низ други форуми и се на се, мислам дека црвениот картон беше престрог....Во фанклуб Ливерпул напишав дека се казнувала намерата, но убеден сум дека и немаше намера...Стартот беше со една нога, далеку од опасна ситуација, и далеку од гол... Жолт би бил доволно... Ова го оценувам како грешка на Мартин Еткинсон....

Трето, ако е слаба формата на Рускиот паразаит нека одмори 5-6 утакмици...Нема да ни недостасува ама ич... Па со онаков Росицки ниту Фабрегас нема да ни недостасува.... Од кога влезе тој се видоа добри додавања, нафрлувања и прецизни паралели... Насри е мојот мен оф д меч... Еднина забуна кај Дијаби е што прави доста лоши одлуку во клучни моменти... Но можеби ке ми се смеете, но во некои потези и во играта, многу ме потсетува на можеби најдобриот во последните 50 години, Зинедин Зидан...

Четврто, Алмуниа мајсторе, имало и подобар од тебе... Се додека не го направиш и ти она, теши се... А ке се тешам и јас, дека најлошиот голман во светот брани во 7-мо пласираната екипа во последниот шампионат, кој оваа година избори место во Лига Европа преку квалификации...

Петто, задоволен сум од играта од 55 минута натаму... До тогаш имавме и посед на топка и се, но немавме шанси... Рој направи одлично со тоа што одма од почетокот притисна и дадоа гол, за тоа честитки... Го прочита Венгер и тоа е солидно... Задоволен и од измените кој ги направи Венгер и секако, дека беа навремени....

Шесто, новаците, т.е Лорен беше солиден би рекол супериорен... Не знам како сега некои навивачи не речат нешто... Иначе од досада ги најдов постовите кои викавте дека тој не знае, дека не можи да игра за нас, дека е слаб за ПЛ, дека е мекуш и се... Затоа немојте да пишувате контрааргументи, оти одма ке ве соборам со тоа што сте го напишале Вие за него... И да, не се трудете да кажете дека никогаш не рековте така... Се останува тука... Чамак, солидно, но очекувам голови од него...Минимум 15

И седмо и последно, Почнувам да размислувам дали со ваков Арсенал, можеме да бидеме подолу од прво место.. ?! Хмммм... Не, таму ќе сме..

Поздрав...

п.с Едит: Кој расчисти кога Ливерпул го даде голот...? Клиши, Вилшир ?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Не дека го бранам Аршавин али не беше он крив за голот ни најмалку, затоа што многу добро се постави и пресече кога Кајт подаде и подаде кон Вишир (мислам дека он беше бидејќи лоша е снимката неможам да видам добро) кој не успеа да ја смири и ја пропушти до Маскерано а со тоа и одбраната а и средниот ред се исфрлија и следуваше казна иако мислам дека подобар голман ќе ја фатеше.

Пак ќе кажам со ова нетврдам дека Аршавин добро изиграл туку дека небеше негова кривица за голот

ЕДИТ: до Македонец_7

Запиши ги постовите за Косчелни во тетратка за сигурност да не ги снема постовите од форумот, сепак посигурно е во физичка форма :smir:, мала шала не е провокација да не ме сватиш погрешно ;)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
“Yes that would be special, to play Tottenham in the Champions League final… and beat them! Because I don’t like Tottenham. At Arsenal, NO ONE likes Tottenham. I knew that after only four weeks of coming here, even though I was a teenager from another country, from another continent.
“It was one of the first things they taught me here – the other players, the coaches, the manager and especially the fans. And now I have been here for four years, I have experienced it for myself. Now I understand it. We don’t like them and they don’t like us.
“When we play them it is crazy – on and off the ball. It’s a big, big rivalry and I love it.”
Ова е една изјава на Денилсон за Ганрток... која многу ми се допаѓа зашто од дното на душата го омразувам овој клуб!

А исто така наидов на интересен би го нарекол трансфер , на нов физиотерапефт кој бил многу успешен ... и дошол во нашиот тим со цел да се заздрави тимот ( болницата ) и да се доведе крај на нашата традиција со повредени играчи!
http://goonertalk.com/2010/08/12/will-this-bring-the-end-to-arsenals-injury-problems/

(се извинувам ако нешто било спомнато претходно од овие 2 вести )

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Kaj Arsavin imal malku greski? Sekoja 2 topka mu bese greska, nejkese da trca i slicno. Brate ako si povreden i nemozes da igras zemi odmaraj, ima nekoj so saka da igra da receme Rosicky. Deckoto se iznaigra, izdribla i kako so rekov pred da pocne prvenstvoto, koa nekoj fanovi vikaa da se sitne, ja rekov deka e zver, samo povredata go zaeba. Vilsir ja zaeba topkata, dali panika ili koj znae sto mu dojde pa taka pacerski ja sutna. Almunija super branese, poveke od sto se ocekuvase, a ne ekriv za golot, on nemoze site glupoti na odbranata da gi poprava. Areshavin ti igras fudbal i spic si, ako ja pomines odbranata i dades gol koj ke e kriv, golmanot ili odbranata? Deckite dobro izigraa, mozea i podobro, no kako so kazav iznenaduvackiot sostav na stariot, epten iznenadi. Valjda za narednata utakmica ke se popravat :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom