Суспендиран беше за вечерашниов натпревар.Емир Спахич не е ни во тимот на вечерашниот натпревар на неговиот монпље дали тоа е некои знак дека веќе е договорен неговиот трансвер во Арсенал или е пред договор......останува да почекаме
А кажи ми кој ѕвезде ги донесе Венгер во 2004 за да направи сезона ан непобедливите и кој беше тој клучен играч што беше донесен во 2004 година во Арсенал?TOj scezni neznae da ja rogne topkata toa go dokazuvase na mn mecevi od prijatelskive ! zatoa posle koa ke mu dadea pass ja smiruvaSE I POSLE ja rogase ! Toj niso ne pokaza vcera samo primi dva gola a niso ne napravi ! MOra da kupi stariot ! Anyonymous ti sto gledas vo trenerite ti moze gledas mladi deca deka vadi ! Za nekoj toa ne e dobar trener ! JAs sakam trener so kupuva so ima jaki igraci doneseno so osvojuva tituli ! Kako arsenal od 2004
--- надополнето ---
http://redlondon.wordpress.com/2010/08/07/picture-of-the-day-wenger-shows-delight-with-fabianski/
Намерно го изоставив него затоа што кога дојде Беркамп не ни знаел што е тогаш фудбал и за името Арсенал. Затоа го прашав за поновово време. Плус во времето на Беркамп се носеа фудбалери а не ѕвезди. Тоа ѕвезди реал го измислијаИ уше едно...
Кој го донесе Беркамп
Јас пак се израдував но ете за џабе ми било )Суспендиран беше за вечерашниов натпревар.
Прашање за 8000 денари,:pos2:Јас мислам дека ке дојди.... А ова за Денис е многу тешко, јас мислам дека нема да го најди.... Јас би го прашал само кој беше подпредседател на Арсенал до пред 3-4 години, нишо повеќе
Ista majka ili razlicen tatkoMatin Luther King's dream was to see Cesc go to Barca for less than €30m. True story. Pinky swear.:tv:
Negotiations with Arsenal broke down because they insisted that Cesc and Almunia are blood brothers and that they are a package deal.
Abe i kerka mu da ne sakas da znam kako se vika ! Pretsedatel znam Peter Hil Wood ! Ne sum im maticen ja !Јас мислам дека ке дојди.... А ова за Денис е многу тешко, јас мислам дека нема да го најди.... Јас би го прашал само кој беше подпредседател на Арсенал до пред 3-4 години, нишо повеќе