stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.705
Nikoj ne mi cestita
ako be

Kaj Mu Gi Izbroja 90 Minuti mn me iNteresira !? u posledni 3 Utakmici 3 suta u gol nema RVP ! AKo treba Sam Ke Napraam sut ! On Im POdava ! Klosar suiraj koa ne ti podavaat !Нека му е честито на Цеск,одлична асистенција за голот.Снајдер и ВдВ неможеа 120 минути една добра топка да му наместат на РвП,додека овој на 2 пати направи добри шанси за соиграчите.
Друже одјеби,клошар еден.Kaj Mu Gi Izbroja 90 Minuti mn me iNteresira !? u posledni 3 Utakmici 3 suta u gol nema RVP ! AKo treba Sam Ke Napraam sut ! On Im POdava ! Klosar suiraj koa ne ti podavaat !
Ама пак за тоа во Арсенал убаво ќе го проигруваат и ќе лепе голчињаЕпа ајде и од мене, нека му е честита победата на Фабрегас. Иначе навивав за Холандија......Со влегувањето на Фабрегас, Шпанија беше многу поопасна и на крајот си брцнаа голче. Иначе утакмицава беше Ултимејт Фајт, многу нечисти стартови, груба игра, многу прекини......Но морам да признаам, Шпанциве им конкурираат на Италијанциве малце со глумата. Почнаа и за мали стартови да паѓаат ко крушки.....Поготово тие играчите од Барселона.
За крај, срам да им е на Робен и Шнајдер што не успеаа еднаш да го проиграат РвП како што треба, чоекот у шанса не влезе.....
Може не даде го за Холандија, но се осеќам дека ќе се истури од голчиња за Арсенал.....
ова е точно 100% .. многу глумат истото вака кога играа АРСЕНАЛ против басрселона!!!Епа ајде и од мене, нека му е честита победата на Фабрегас. Иначе навивав за Холандија......Со влегувањето на Фабрегас, Шпанија беше многу поопасна и на крајот си брцнаа голче. Иначе утакмицава беше Ултимејт Фајт, многу нечисти стартови, груба игра, многу прекини......Но морам да признаам, Шпанциве им конкурираат на Италијанциве малце со глумата. Почнаа и за мали стартови да паѓаат ко крушки.....Поготово тие играчите од Барселона.
За крај, срам да им е на Робен и Шнајдер што не успеаа еднаш да го проиграат РвП како што треба, чоекот у шанса не влезе.....
Може не даде го за Холандија, но се осеќам дека ќе се истури од голчиња за Арсенал.....
Ако некој досега не ти ебал мамето јас ќе бидам прв!Kaj Mu Gi Izbroja 90 Minuti mn me iNteresira !? u posledni 3 Utakmici 3 suta u gol nema RVP ! AKo treba Sam Ke Napraam sut ! On Im POdava ! Klosar suiraj koa ne ti podavaat !