Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9

Денеска е најголемиот ден у животот на мајсторот!!! Со среќа

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Холандија: Стекелембург, Ван дер Вил, Хеитинга, Матијсен, Ван Бронхорст, Ван Бомел, Де Јонг, Кајт, Снајдер, Робен, Ван Перси.
Шпанија: Касиљас, Капдевиља, Пике, Пујол, Рамос, Бускетс, Алонсо, Чави, Иниеста, Давид Виља, Педро.

--- надополнето ---

Еве го Фабрегас

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Тоа е тоа... Морам да му честитам на Фабрегас, имаше прекрасна изведба, скоро совршена ако го исклучиме промашуењето... уште еднаш со среќа:smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Нека му е честито на Цеск,одлична асистенција за голот.Снајдер и ВдВ неможеа 120 минути една добра топка да му наместат на РвП,додека овој на 2 пати направи добри шанси за соиграчите.
едит:5000 мислења.:))

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Нека му е честито на Цеск,одлична асистенција за голот.Снајдер и ВдВ неможеа 120 минути една добра топка да му наместат на РвП,додека овој на 2 пати направи добри шанси за соиграчите.
Kaj Mu Gi Izbroja 90 Minuti mn me iNteresira !? u posledni 3 Utakmici 3 suta u gol nema RVP ! AKo treba Sam Ke Napraam sut ! On Im POdava ! Klosar suiraj koa ne ti podavaat !

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Честитки за Фабрегас,одлично изигра вечерва,штета што не го круниса својот настап со гол

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Епа ајде и од мене, нека му е честита победата на Фабрегас. Иначе навивав за Холандија......Со влегувањето на Фабрегас, Шпанија беше многу поопасна и на крајот си брцнаа голче. Иначе утакмицава беше Ултимејт Фајт, многу нечисти стартови, груба игра, многу прекини......Но морам да признаам, Шпанциве им конкурираат на Италијанциве малце со глумата. Почнаа и за мали стартови да паѓаат ко крушки.....Поготово тие играчите од Барселона.
За крај, срам да им е на Робен и Шнајдер што не успеаа еднаш да го проиграат РвП како што треба, чоекот у шанса не влезе.....
Може не даде го за Холандија, но се осеќам дека ќе се истури од голчиња за Арсенал.....

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Епа ајде и од мене, нека му е честита победата на Фабрегас. Иначе навивав за Холандија......Со влегувањето на Фабрегас, Шпанија беше многу поопасна и на крајот си брцнаа голче. Иначе утакмицава беше Ултимејт Фајт, многу нечисти стартови, груба игра, многу прекини......Но морам да признаам, Шпанциве им конкурираат на Италијанциве малце со глумата. Почнаа и за мали стартови да паѓаат ко крушки.....Поготово тие играчите од Барселона.
За крај, срам да им е на Робен и Шнајдер што не успеаа еднаш да го проиграат РвП како што треба, чоекот у шанса не влезе.....
Може не даде го за Холандија, но се осеќам дека ќе се истури од голчиња за Арсенал.....
Ама пак за тоа во Арсенал убаво ќе го проигруваат и ќе лепе голчиња

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
ова е точно 100% .. многу глумат истото вака кога играа АРСЕНАЛ против басрселона!!!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
JA veke ja iscepiv tvojata ! Nemoj Mnogu Da Mi go Potish Ziti SE ! hAhhahahah ! Spancite Glumat Ke praat Spanski serii za nA a1 da gleame ! Klosar Si be mkgunner !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Мило ми е што Фабрегас го освои и ова....Човекот има Светско и Европско, а е релативно млад....На негова возраст,а толку многу успеси...Му фали титула со Арсенал, голема и да биде комплетен и да биде уште еден од оние членови, како Анри и Пирес кои имаат освоено се, освен Роберт што нема ЛШ....

Се надевам дека Цеск, со нас оваа година, ке освои тројна круна и со тоа можеби да стани на исто рамниште со Анри, ако не и повисоко...И да, за Шпанија, ако видите подобро ке видите дека тимот на Барселона, доминира, и оваа година, ама ич не сакам да се падниме со нив во ЛШ.....

Уште еден месец и почнува и ПЛ, па да се надеваме, на она кое многувреме го чекаме....Тројна круна....Мислам дека овој состав тоа го можи и имам огромно мислење и позитивен став за овој состав на Венгер, многу близок до оној од пред 5 години, кој газеше во Англија...И самиот Венгер тоа го чувствува и се надевам дека конечно ке не израдува со титула....

--- надополнето ---

едит....голема мала голема мала голема мала, буква....ме мрдна овој „член“

И да ке заборавев, честито за 5000 до Лоџикс, се надевам дека ке ги помножиш со 5 и дека заедно ке славиме многу титули, тука...Поздрав и респект за бројката....

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.455
Поени од реакции
6.147
Шпанците многу одвратно ми изиграја со имитирање на некоја си тактика од арсенал и барса а уствари незнае што да прават со топката...Некој што кења за играта на Арсенал ,барем прават по 10 шанси нашиве минимум на натпревар е тоа што промашуваат дуга прича е :)...Иначе најодвратно во фудбалов ми е приправањето...ке ги чепнат на некои од шпанциве и ондак се виткаат како коска да им скршиле...дискастинг.А за РвП направи се што можеше во неговите рамки, да добиеше топка каква што Робен доби 2 пати сигурен сум дека нашиов ке егзекутриаше...али тоа е тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom