Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аршавин не го спомна, копачката преку трибини му летна

За болдот-Олеснителна околност за тебе, и така на К5 ќе оди Интер-ЦСКА.
Тоа значи нема да ја гледаш Арсенал-Барса, нема да се "нервираш", и што е најдобро нема да глупаш тропости во фан клубов после натпреварот :icon_lol:
sto zboris be kakov inter be auuu pa tie vrska nemaat k5 sto da davaat lele koj im dae licencaaa ahhh ?????????

:ne_zboram

За месец дена, али пиши пропало. Дур дое на терен, дур влезе у ритам отиде сезоната.
За 2 недели/а додека дое у форма може месец,а може и уште првата утакмица хет-трик да даде,нема да ми пречи/вс Тотенхем или Сити.:vozbud:

The Gunners ja iam SATALITSKA ! :toe::vozbud::tapp: Ti mozes da ne ja gleas ! jas znam deka go jademe samo mozam da se nerviram radi nekoi sakati igraci kako Almunia !

^ у право си,исто така и за играчи како Аршавин.

Немој бе така, само Аршавин ни е светска класа :) За он да почне да погодува, треба уште минимум 3-4 играчи во напад :) Иначе он знаеш каква статистика има, од 8 шута-9 гола :)

The Gunners ja iam SATALITSKA ! :toe::vozbud::tapp: Ti mozes da ne ja gleas ! jas znam deka go jademe samo mozam da se nerviram radi nekoi sakati igraci kako Almunia !
И ти се нарекуваш фан?
Сите што се СИГУРНИ дека било кој меч го губи Арсенал.... Се моли да не пишува тука и да не гледа !!! :tapp:

Поздрав дечки,

ќе ми треба еден фан на Арсенал, за интервју (пишано) што ќе го правам за на насловна на Кајгана. Некој што се разбира во фудбал нормално, некој што знае што да напише и некој волен за соработка. За пријава само цитирајте ме и пишете. :)

Поздрав дечки,

ќе ми треба еден фан на Арсенал, за интервју (пишано) што ќе го правам за на насловна на Кајгана. Некој што се разбира во фудбал нормално, некој што знае што да напише и некој волен за соработка. За пријава само цитирајте ме и пишете. :)

Јас би се нафатил доколку нема друг заинтересиран

Iniesta me igra ova e sansata na Arsenal :smir:

Нема врска тоа што не игра. Мислам дека Чави ќе игра така да дури и полошо може да е:toe:. Плус Барса не е екипа што зависи од Иниста.

Точно дека не зависи ама им е еден од главните играчи.....
И што толку сте се уплашиле од барселона како да е тоа тим од друга планета не се тоа марсовци сварно не ми е јасно јас сум 10000% сигурен дека ќе ги поминеме и дека оваа година ние освојуваме ЛШ па зошто да не и ПЛ

Точно дека не зависи ама им е еден од главните играчи.....
И што толку сте се уплашиле од барселона како да е тоа тим од друга планета не се тоа марсовци сварно не ми е јасно јас сум 10000% сигурен дека ќе ги поминеме и дека оваа година ние освојуваме ЛШ па зошто да не и ПЛ

Погрешно си ме сватил. Ни најмалку не сум се уплашил од Барселона, али моабетов е како демек Иниеста неигра и сега имаме шанса, демек ако игра иниеста немаме шанса па сега мора да ја искористиме.

Детски моабети се као овој ќе играл, оној нема да игра и слично. Против порто без Цеск игравме па тепавме 5-0 а сите прогнозираа дека поради тоа ќе изгубиме.

Моабетот е дека нетреба да се потценува па кој и да е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom