Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
M

mercenary

Гостин
Таа шансата што ја утна Аршавин ќе беше гол ако Насри(мислам)не ја допреше и ја оставеше на Дијаби кој беше на 5 метра од гол.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ако не тепавте идев и ве колев сите :) Имате среќа, се извлековте.:tv:

И да, Честито победа!

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Не им го даваме на шупаци бе! :D

Живци искинав, све најмило на сељаците што не заслужуваат да играат фудбал уопште и на мутавите судии! Нека сисаат!!! :bip:

Бентнер јебо, не ја шутна ко шо треба, али ај да не кењам... среќа што имаа вакво „голманиште“ :icon_lol:

:arsenal:

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Не им го даваме на шупаци бе! :D

Живци искинав, све најмило на сељаците што не заслужуваат да играат фудбал уопште и на мутавите судии! Нека сисаат!!! :bip:

Бентнер јебо, не ја шутна ко шо треба, али ај да не кењам... среќа што имаа вакво „голманиште“ :icon_lol:

:arsenal:
Не е голманот слаб, Денилсон е јак! :pos2:
Таков шут ни Чех неможеше да одбрани...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Браво ганери ме израдувавте многу....се радував како интер да победи..Честито победа..
btw Бетнер се изваде за промашувањата со барлни на претходните две утакмици:smir:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Честито победа ГАНЕРИ..
Свака част за Николче :D

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Нека ни е честито момци,уште сме тука.:vozbud:
Николче,ѕвер?:pipi:

M

mercenary

Гостин
Nicklas Bendtner - 9 - An excellent performance. Scored the winner when it looked like the game was ebbing away. Earlier on had provided a simple square ball for Arshavin's goal but an assist is an assist. Yellow card for reacting to Boateng's off-the-ball face poke.

Фрчат деветки.Деветка со Порто,деветка сега...world class playa,меѓу најдобрите 3ца напаѓачи во моментов.:tv:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Честито победа!!! Одлични се младинциве:smir:

Член од
28 јули 2009
Мислења
171
Поени од реакции
1
Ајде нека ни е честито победава ! ! ! go go go goooooooooo gunerrrrrr :back: :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom