Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Таа шансата што ја утна Аршавин ќе беше гол ако Насри(мислам)не ја допреше и ја оставеше на Дијаби кој беше на 5 метра од гол.

Ако не тепавте идев и ве колев сите :) Имате среќа, се извлековте.:tv:

И да, Честито победа!

Не им го даваме на шупаци бе! :D

Живци искинав, све најмило на сељаците што не заслужуваат да играат фудбал уопште и на мутавите судии! Нека сисаат!!! :bip:

Бентнер јебо, не ја шутна ко шо треба, али ај да не кењам... среќа што имаа вакво „голманиште“ :icon_lol:

:arsenal:

Не им го даваме на шупаци бе! :D

Живци искинав, све најмило на сељаците што не заслужуваат да играат фудбал уопште и на мутавите судии! Нека сисаат!!! :bip:

Бентнер јебо, не ја шутна ко шо треба, али ај да не кењам... среќа што имаа вакво „голманиште“ :icon_lol:

:arsenal:

Не е голманот слаб, Денилсон е јак! :pos2:
Таков шут ни Чех неможеше да одбрани...

Браво ганери ме израдувавте многу....се радував како интер да победи..Честито победа..
btw Бетнер се изваде за промашувањата со барлни на претходните две утакмици:smir:

Честито победа ГАНЕРИ..
Свака част за Николче :D

Nicklas Bendtner - 9 - An excellent performance. Scored the winner when it looked like the game was ebbing away. Earlier on had provided a simple square ball for Arshavin's goal but an assist is an assist. Yellow card for reacting to Boateng's off-the-ball face poke.

Фрчат деветки.Деветка со Порто,деветка сега...world class playa,меѓу најдобрите 3ца напаѓачи во моментов.:tv:

Ајде нека ни е честито победава ! ! ! go go go goooooooooo gunerrrrrr :back: :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom