Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Абе ова малку ризично ми е излегувањево на Ебуе , кривеше на пат кон аутот.... ако и тој се повреди неам поим :tapp:

Алелуја погодок!!!!
Цеск Ѕверу!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Добри беа. Можеше подобро, особено за одбраната али јас сум задоволен засега. Насри и Ебуе одлични. Вермален и Волкот на ниво. Бентнер да има завршница би бил еден од најдобрите шпицови. Фабрегас може подобро. Во второ полувреме ако вака остане Сања сигурно ќе влезе ради одбраната, дали наместо Ебуе или Волкот ќе видиме.
Второ исто како прво. Сонг, Ремзи и Алмунија подобри во второ. Само да нема никој повреден од овој натпревар и се ќе биде во ред. Силвестре нека иде у курац.

ПС: Мораше пак голманот да направи кикс иако делуваше многу сигурен, само среќа не беше казнет. За прво полувреме зборам.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Добро е, победивме, како шо не е важно ! Сега следи, нареден дуел, прво Стоук, мислам гости, па Порто, дома !:helou:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Или не ми чини нетот, или не чини линкот за голот ! Едно од нив, мора да е ! :helou:

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Абе гледате ли дека сеуште ништо не е завршено, сеуште имаме шанси да се бориме за прво место(ако не за прво за второ сигурно имаме многу шанси) НАПРЕД АРСЕНАЛ!!!

Член од
26 ноември 2008
Мислења
83
Поени од реакции
5
Браво момци , ние тепаме -Манчестер губат = стигаме Сеуште имаме шанcи за прво место !! :eek:jea:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom