А бе gooner4life де потроши малку време и побарај наназад у историјата и види како беа створени incincibles. Ти пратиш премиерлига од каа почнаа на А1 да дават од пред 3 сезони и ти се најди најпаметен на форумот да кажиш дека Венгер не бил сериозен и не бил спремен за титули. Сигурно коа голем стручњак знаиш дека Виера беше донесен од Милан Б, дека Анри беше донесен од Јувентус кај шо у две сезони постигна 4 гола, знаиш и за Овермарс и за Шукер и за Бергкамп... Првата сезона на Венгер у Арсенал му донеси второ место, па следеше 3 годишна транзиција па шампионските години, само шо тогаш едино Man utd беа конкуренти, додека сеа EPL е најконкурентна и има ногу екипи шо се на врвно ниво!!! Така ме пиздат твоите глупи постови, ако ме нема на виа форум само од тебе ме нема:nerv: Затоа пред да го напишиш наредниот пост, истроши некој денар најди двд со класици, да а видиш играта коа екипата а водеа Wright и господ да си го просте Rocastle, Winterburngh... и спореди а со играта на invincibles и со денешната игра, е тек тогаш може да праиме муабет за Арсенал и за Арсен Венгер!!! И не ми реплицирај на постот, затоа шо знам дека неповрзнани, нерационални и нелогочки глупости ќе ми изнапишиш!!!