Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.178
ДОбра замена направи Конте кога го внесе Дел Пиеро. Го пушти на терен за да паѓа и губи време :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ама сме расипани!!! Видете шо му напрајвме на чупето.

Една слика вредна МИЛИОН зборови :)
--- надополнето: Oct 30, 2011 10:18 AM ---
Дечки честито победа и нека продолжи Јуве да гази ... Само неколку работи ќе прокоментирам ... Сеуште имаме СЛАБА реализација ... Многу се накурчив при 1-2 Маркизио искочи сам пред кастелаци и лево го имаше Матри и чист и празен гол он ми го лобува грдо и после бара пенал ... Второ, Дедо Перо кога излезе сам како ја шутна мислев дека некое бебенце шутира ... Дефинитивно спор е .. Трето, шансата на Естигарибија .. Абе како истрча напред ко брзи воз беше али ете ја спаси кастелаци со левата нога и за некое чудо немаше ни корнер од таа акција ... Ова се ТРИ чисти ситуации кои врвни напаѓачи треба да ги искористат ...

• Ми се допаѓа
Reactions: B92

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Една слика вредна МИЛИОН зборови :)
--- надополнето: Oct 30, 2011 10:18 AM ---
Дечки честито победа и нека продолжи Јуве да гази ... Само неколку работи ќе прокоментирам ... Сеуште имаме СЛАБА реализација ... Многу се накурчив при 1-2 Маркизио искочи сам пред кастелаци и лево го имаше Матри и чист и празен гол он ми го лобува грдо и после бара пенал ... Второ, Дедо Перо кога излезе сам како ја шутна мислев дека некое бебенце шутира ... Дефинитивно спор е .. Трето, шансата на Естигарибија .. Абе како истрча напред ко брзи воз беше али ете ја спаси кастелаци со левата нога и за некое чудо немаше ни корнер од таа акција ... Ова се ТРИ чисти ситуации кои врвни напаѓачи треба да ги искористат ...
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Требаше да даде гол али ... :pos::pos:

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
http://www.rezultati.com/detail/xSwWRpf2/#statistike-utakmice

Статистиката е на наша страна ми се свиѓа кај Конте тоа што преферира ниски и прецизни пасови и игра со памет што очигледно тоа го немаше кај Раниери,Дел Нери и Чиро скоро на сите натпревари ја контролираме играта.
Единствена замерка ми е реализацијата на последниве 2 натпревари можеа уште во првото полувреме да ја решат утакмицата следува тешко гостување кај Наполи но со ваква игра можеме секого да победиме . :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
ТРИ....ДВА....ЕДЕН... АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Леле што им се деси,нема да се опорават до нова година,ви текнува ли какви муабети имаше пред почеток на сезона,ни се смееја,сеа најголеми резили испаднаа,па за дресовите не реметеа али сеа нешто не им се дава да реметат,АЛОООО за опстанок се борат кутрите,поука-гледај си секогаш во својот двор па после ремети си,зашто кога имаш во свој тим тренер како РАНИЕРИ не можеш да се надеваш на скудето!! човекот е полош и од Бенитез и Гасперини заедно! screenshot20111030at011.png

NO FARSOPOLI NO INTER!
Научени се да освојуваат без конкуренција,само по Фарсополи,само што Милан стана малце конкурентен ете ги кај завршија,откако сега и Јуве се засили и стана конкурентен,уште толку ги зацапавме:LOL:

311437_270832366288902_104277786277695_775409_977181909_n.jpg

1 пол. Не очекував Раниери да тргне офанзивно толку и да игра пресинг,али викав овие нема шанси да издржат пресинг 90 минути,не за друго,и годините си играат своја улога:X3: Ипак имавме дупло повеќе шанси од нив во прво,и оние имаа добри шанси,голот на Маикон и пречката,друго не ми текнува,Јуве два гола,11 и 33 минута, 12 минута Матри шанса,14 мин. Матри агаин,42 мин. Лихштајнер,значи за едно полувреме два гола и три чисти шанси,играње на контра и форсирање по лева страна кај Нагатомо зверот и Киву со капчето. Да не зборам и пеналот за Маркизио,кај се сеа да плачат за пеналите,увек биле пички и лузери и не признавале пораз.

2 пол. Им ја умртвивме играта,кутрите не знаеја шанса да направат,без карактер,ко тим што се бори за опстанок..oh wait... по влегувањето на Естигарибиа игравме 4-1-4-1 исто како со Милан,фантастична реакција на Конте,по таа измена имавме три 100% шанси,они ниедна,Естигарибиа,Дел Пиеро на крај и Вучинич од корна.

Жал ми е што мора да го сменам на кратко Bear Grylls али ова мора да иде:)

Раниери:"Ќе се бориме за скудето"
:pos::pos:

Денов ми е релакс чил аут ал дај,ја чекам Болоња-Аталанта 1 ,ја имам на ливче:D

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Со Интер пак ги играм 2-2 3+ ама сингл:)
8,5 koef.:D
Вака само да продолжиме и титулата не ни бега, сепак убаво спомна некој дека време е малку и клупата да ја активираме зошто со 11 играчи тешко дека ќе изджиме.Честитки до сите фанови и само напред.

Овие од Интер дечињава очигледно е дека од пред 5,6 год. почнале фудбал да гледаат и нај искрено пролив ме фаќа кога ги читам, никогаш не ги цитирам ниту ги читам во нивниот фан клуб туку ги игнорирам зошто не се дораснати за нас.

Наполи ако ги перниме поголемо задоволство ќе ми биде зошто овие интеровциве изгледа непаметат дека веспи фрлаа од трибини;)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
како што кажав очекувам тврд фудбал со малце убавина и така испадна како ида е честито нека ние победата и да продолжиме вака во недела во неапол ке биде малце зезнато али очекувам најмалце нерешено

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мора сега и Наполи да го победиме и да му вратиме за последниве години бидејќи не памтам да сме го победиле ... Дури 2 утакмици убедливо со 3-0 сме губеле на гости кај нив од 2006 па навака ....

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Мора сега и Наполи да го победиме и да му вратиме за последниве години бидејќи не памтам да сме го победиле ... Дури 2 утакмици убедливо со 3-0 сме губеле на гости кај нив од 2006 па навака ....
Во наполи ќе биде тешко многу мотивирано играат против големите екипи исто така на домашен терен, ќе биде многу, многу тешка утакмица!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Во наполи ќе биде тешко многу мотивирано играат против големите екипи исто така на домашен терен, ќе биде многу, многу тешка утакмица!
Потешка ќе биде и од оваа вчера утакмица, ама сериозно го мислам ова не дека нешто ги зафркавам интер ..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.430
Наполи дома да го победиме треба многу и ке биде пре пре пре-тешко со господ напред :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Со Наполитанците играме на гости под Везув во Неапол во недела навечер :)

Член од
28 октомври 2011
Мислења
5
Поени од реакции
3
Раниери пред да дојди во Јуве беше тренер на Парма едно десет кола пред крајот на сезоната и успеа да им избори опстанок се надевам дека ке успее да го понови подвигот и со шинтер :ROFLMAO::ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom