Фан Клуб: Јувентус

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
... нешто од фан клубов на интер:

Колку бода треба за теоретски да се обезбеди опстанок?
Ние моментално ни за во Либијска лига не смее !!! ми се гади веке од овој моментален Интер на челооо со ПОПУЛАРНИОТ МОРАТИИИИИИИИИИИИ !!! :mad:
На зима мора да се купи, за да опстаниме во Серија А ;)
И преку ташак со Оби бе, што напраи детето до сеа во Интер што го величите толку?
:pos:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
И што ако изгорев среќен си,мене колку пари ми има донесено Интер незнаеш затоа ќути си !
А сезонава и доста радости ти има донесено ... посебно вечерва :D

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Ае честито победа момци . Ги измочавме скапанициве ..
ГРАНДЕ ЈУВЕ !!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.747
Поени од реакции
6.474
А сезонава и доста радости ти има донесено ... посебно вечерва :D
Сигурен сум дека повеќе радост ми има доненесно Интер него ли на тебе твојот клуб,кај бевте 5 години ? Ние коа газевме вие се мучевте со Сиена,Каљари и Болоња,ние ке се вратиме брзо за разлика од вас кои чекавте 5 години хах

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Сигурен сум дека повеќе радост ми има доненесно Интер него ли на тебе твојот клуб,кај бевте 5 години ? Ние коа газевме вие се мучевте со Сиена,Каљари и Болоња,ние ке се вратиме брзо за разлика од вас кои чекавте 5 години хах
Ние ИМАМЕ 29 ТИТУЛИ ВИЕ ИМАТЕ 18 ?!!?? КАЈ СТЕ ВИЕ КАЈ СМЕ НИЕ?!!!?!?!? КОЈ СЕ МАЧЕ ЦЕЛ ЖИВОТ ДА ОСВОО НЕШТО!!??!

"Policijata sprovede istraga vo fudbalskite klubovi JUVENTUS i inter otkako bilo dojaveno deka banda provalila vo nivnite prostorii.Od prostoriite na JUVENTUS se ukradeni 2 trofei od LS,29 trofei od Seria A i 11 trofei od Italija kupot,a od prostoriite na inter se ukradeni 2 tostera,aparat za kafe i fen za kosa :)))) "

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Газењееееее!! Ваков Јуве немам гледано од дамна!:vozbud: Одиме на Наполи сега!:icon_lol:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Каква атмосвера имаше у New York,лудница беше.Прекрасно сите јувентини на едно место ги уништивме мердашиве.За утакмицата покасно сеуште сум под импресии.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
ИМА ПОДОБАР МОМЕНТ ОД ОВОЈ ??? ГРАНДЕ ЈУВЕ АЛЕЕ АЛЕЕ

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Еј ај ќе ве молам не ги реметејте на нивнио фан клуб ... Доста патат од нас па и уш тва им фале саа :pos: :pos: :pos: Ги читам едни живеет у филмо оти на Јуве титулите им се сите наместени,другите си праат филмове оти се појаки од нас,трети си праат филмове оти интер ќее шампион,а никој не га гледе ВИСТИИНТА оти ИМАМЕ 29 ТИТУЛИ =11 повеќе од них, Имаме ного повеќе навивачи за разлика од них,од 215 утакмици нии имаме 95 победи а они имат 63 ,ни имаме дадено 305 гола а они 263 и за крај нии сме на ВРВОТ без пораз,а они се на дното! :)))))))

• Ми се допаѓа
Reactions: B92
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Чуството кога Губентачиве им факаат сеир на Шинтериве...ех до кое дереџе дојде веков...
П,с честито победа ...биче жустро до краја...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Чуството кога Губентачиве им факаат сеир на Шинтериве...ех до кое дереџе дојде веков...
Чуството кога во Сериа А , се се враќа во нормала :cool:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Чувството кога 2та милански "гиганти" го испушија леко леко... :* Биче жустро!

Фала

Kajgana Shop

На врв Bottom