Фан Клуб: Јувентус

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Честито ПОБЕДА!!!

ауууф каков страв имав :D

АЈМООООООООООО

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Лошо одигравме скоро цело второ полувреме. Тоа е она што ме нервира во текот на сезонава. Буквално ни една екипа со која одигравме нерешено не го заслужи тој бод ама самите им го поклонувавме со неискористените шанси. За малку тоа ќе беше случај и вечерва. Сторари на последниве два меча прими три гола од три удари кон неговиот гол.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Со Шинтер педерите ако играме вака доста јако ко првото полувреме и да ги користиме шансите што ни се укажуваат 100% ги тепаме ...
пиши ја сигурна победа,само со малите Јувентус не игра како што треба.....ќе му се случи на Интер некни што му се случи на Јунајтед

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Боруч со 13 одбрани !!! Од Џорџо Нослини пак ке имам кошмари,каква глупост направи со сторари на крај ??? Сепак честито повеќе од заслужена победа...

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
Честито победа.

Конечно радост малце после два кикса.Играта бо првото полувреме Совршенство.Фалеше реализација.Во второ знаев дека ќе го примиме уште само што почнаа.Се виде тоа опуштеното,плус Фиорентина ја смени формацијата и играше со јоветич по повлечен со што веднаш почнаа акции и они да прават.Но среќа Матри е тука секогаш на вистинското место.Задоволен сум од победава но треба уште да се работи да не летаме во сабота ќе биде многу тешко со интер.

п.с Не би било лошо ние да го доведеме Јоветич уште во Јануари :D

С

сашенко

Гостин
Честито победа момци, првото полувреме нека ни служи за пример како треба да играме фудбал до крај на сезоната.Нормално, поефективни само во нападот да бидеме.Кога би можеле да играме такво прво полувреме почесто и да погодиме неколку пати, би било одлично.Второто полувреме само рутински да се изигра

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Честитики за победата, дечките изгираа феноменално особено во првиот дел. И да, Вучинич треба да го ојачи малку шутот. :)

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Koj si ja Uplati Singl 1i3+ ke si krka pari :D Forza Juve!!!
Јас ги играв 1-1 3+(4.5 коеф.) ама и Барса ја изиграв така и таа ме турна со 1,7.
Важно е дека победивме иако не сум задоволен од второто полувреме каде нашиве ми изгледаа како преморени и дезориентирани.
Жал ми е за Кваљарела и големи се шансите да си замине, Конте едноставно го игнорира иако мислам дека со Матри напред можеме да растураме.
2 полувреме Лихт. ,Пепе, Пирло, Видал се виде дека се истрошија после темпото од прво(сепак не сме Барса).
Со Интер пак ги играм 2-2 3+ ама сингл:)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ваква екипа воопшто не треба да ни е репер. Фиорентина е слаба екипа и не ни треба да помислуваме да не победиме против нив и ним сличните. Ефикасноста мора да се зголеми против послините екипи зошто ако тоа не го направиме секоја селска екипа ќе може да се надева на бод против Јуве до самиот крај.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
ZADOVOLEN SUM OD PRIKAZANOTO, no razocaraan od losata realizacija ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: B92

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Дечки да му веруваме на Конте .. Ако тој мисли дека Ква Ква не е спремен за игра тогаш можеби стварно не е спремен ..Викавме на почетокот зошто го тура Џакерини пред Красич, видовме после тоа дека бил сосема во право - Красич е камен невиден моментално ... И плус не е Конте крив за тоа што од 4 нерешени на 3 имавме предност и на крај талично беше што ни израмнуваа ..Таков им е менталитетот на играчиве наши, ќе дадеме гол и овие од одбраната се опуштаат (Киело, Бонучи и остали) каде што утврдивме на последниве нерешени дека на нивни грешки примаме гол .. Киело заеба за примениот од Катанија, за израмннувачкиот од Болоња, за израмнувачкиот од Џенова ... Каде е крив тука Конте ??

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Пак си играме курот ,многу се опуштивме во второ,многу им дозволивме на Фиорентина да ни играат на средина,имаат квалитетни играчи напред,не е баш слаба екипа како што вика бјанконеро веро,требаше да ги изгазиме у прво да им плесневме уште некој гол да не знаат кај се у второ а не да ни се враќаат,Конте нека учи од грешките,одбраната ни е несигурна и не може да се браниме 45 минути,среќа тука е Матри финишинг 20:)

Kajgana Shop

На врв Bottom