Фан Клуб: Јувентус

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Нека прават глава за глава со Навас или Пероти.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Буфон сигурно немат да настапит, денеска како што читав на туттојуве Вучинич се здобил со повреда и неговата состојба се следи, така да настапот на Вучинич е ставен под знак прашалник?!

С

сашенко

Гостин
Буфон сигурно немат да настапит, денеска како што читав на туттојуве Вучинич се здобил со повреда и неговата состојба се следи, така да настапот на Вучинич е ставен под знак прашалник?!
Ете шанса за Кваљарела, Вучко се изнапромаши минатите утакмици

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Тој Роси од Вилјареал 6 месеци ОУТ хахаха !!!

Еј како е ситуацијата со Вучинич , ќе игра во сабота ??

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
Aбе дечки извинете за неинформираност, ама шо е со Соренсен?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.257
ЛИШТАЈНЕР е проблемот :ROFLMAO:
Двајца добри од десно и Лихштајнер и Соренсен.А лево Гросо и Де Чеље :eek: Нека го пуштат Соренсен лево, изненадно со Шинтер.Поздрав до нив:

• Ми се допаѓа
Reactions: B92

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Не ми кажувај дека го читаш ова срање трач.ком ... Иначе и јас би го мењал Красич за некоја ѕверотиња од Севиља ...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Ете шанса за Кваљарела, Вучко се изнапромаши минатите утакмици
Што знам Кваљарела ако не е спремен психички како што вика Конте, подобро нека не игра, пошто мислам дека Конте знае што прави не туку така не го става да игра, ако е он спремен не будала Конте да го остави на клупа да дреми кога знае дека Кваљарела има осет за гол повеќе од сите! Али ќе види ме што ќе биде до сабота дали Вучко ќе биде спремен!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Верувам дека Красич ќе се врати во старата добра форма. Да му дадеме шанса на ѕверот :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Верувам дека Красич ќе се врати во старата добра форма. Да му дадеме шанса на ѕверот :)
само што е многу далеку од тоа....жал ми паѓа за човекот - си пушта фор па не може никако да ја стигни топката,те во аут те во голаут му оди.........лани како врвеше струја,ама годинава.....

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ej ќе ве молам до крајот на натпреварот да не зборите со навивачи чиј тим се бори за опстанок пошто да не паѓаме на нивно ниво :icon_mrgr:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Ако ја повториме играта против милан и фиорентина ќе биде супер за гледање како ќе успеваат да се бранат и ништо чудно да заврши како градското дерби во Манчестер :pos:

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Двајца добри од десно и Лихштајнер и Соренсен.А лево Гросо и Де Чеље :eek: Нека го пуштат Соренсен лево, изненадно со Шинтер.Поздрав до нив:
Заглави Пирло,хахаха

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
овие се бетер од Зоран Мишевски. Битолчани знаат кој е тој:)

Kajgana Shop

На врв Bottom