точно така,можеби не покажа ефикасност,но цела игра во нападот зависи токму од него,барем досегаТешко ке биде ако не игра Вучинич, се надеваам не е сериозна повредата и ке биде фит за утревечер.
Од овој момент до завршување на натпреварот ке се воздржам од коментари ! ПОЗЗ
Доста луѓе ќе има од форумовДечки утре ќе има ли собиранка?Ќе иде ли некој од форумов?
Исто како и прошлиот патДоста луѓе ќе има од форумов![]()
За прошлиот пат незнам, не бев во можност да дојдам. Овојпат не се пропушта. Сме се собирале за со Палермо, за со Фулам, за со Ајакс, сега ли да не се собереме.Да не беше на гатачка некоја? Пошто се друго во реалноста укажува на тоа дека Јуве ке тепа
--- надополнето: Oct 28, 2011 11:34 PM ---
Исто како и прошлиот пат
Епа, јас бев минатиот пат ама сега не идам.Се собравме интер vs јуве фанови и ке гледаме заедно.Минатиот пат и морав порано да си идам 5 минути ради автобус, ептен ми е заебано.Ги пропуштив головите и прославата, и се изнервирав ептен.А сега пошто имам другарчиња за интер, ке идам да гледам со нивЗа прошлиот пат незнам, не бев во можност да дојдам. Овојпат не се пропушта. Сме се собирале за со Палермо, за со Фулам, за со Ајакс, сега ли да не се собереме.
Викни ги другарчињата и дојдете во New York caffe, многу подобра атмосфера ќе е. Појдете на време и нема да испуштите ништо од натпреварот. Во Irish прошлата година бевме 6-7 души кога игравме со интер и супер си пројдовме. Гледам многу имаат најавено присуство на Facebook 30% од најавените да дојдат доволно еЕпа, јас бев минатиот пат ама сега не идам.Се собравме интер vs јуве фанови и ке гледаме заедно.Минатиот пат и морав порано да си идам 5 минути ради автобус, ептен ми е заебано.Ги пропуштив головите и прославата, и се изнервирав ептен.А сега пошто имам другарчиња за интер, ке идам да гледам со нив