Фан Клуб: Јувентус

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Тешко ке биде ако не игра Вучинич, се надеваам не е сериозна повредата и ке биде фит за утревечер.
Од овој момент до завршување на натпреварот ке се воздржам од коментари ! ПОЗЗ

• Ми се допаѓа
Reactions: B92
Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Тешко ке биде ако не игра Вучинич, се надеваам не е сериозна повредата и ке биде фит за утревечер.
Од овој момент до завршување на натпреварот ке се воздржам од коментари ! ПОЗЗ
точно така,можеби не покажа ефикасност,но цела игра во нападот зависи токму од него,барем досега

треба да се истрча само и да се даде “срце на терен“,Интер е во гроги,треба да се искористи тоа

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Повикани за дербито :

1.Буфон
3.Келини
5.Пациенца
6.Гросо
7.Пепе
8.Маркизио
10.Дел Пиеро
11.Де Чеље
13.Манингер
14.Вучинич
15.Барзаљи
17.Елиа
18.Квајарела
19.Бонучи
21.Пирло
22.Видал
26.Лихштајнер
27.Красич
28.Естигарибиа
30.Сторари
32.Матри
33.Соренсен
34.Мароне

Јас очекувам да излеземе со истиот состав како со Фиорентина само со Буфон на голот .

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.429
Дечки утре ќе има ли собиранка?Ќе иде ли некој од форумов?

С

сашенко

Гостин
Бев минатиот пат за Милан, овој пат се организиравме помала дружина комбинирани фанови да се колеме :pos:и не одам во кафичот...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Да не беше на гатачка некоја? Пошто се друго во реалноста укажува на тоа дека Јуве ке тепа ;)
--- надополнето: Oct 28, 2011 11:34 PM ---

Исто како и прошлиот пат
За прошлиот пат незнам, не бев во можност да дојдам. Овојпат не се пропушта. Сме се собирале за со Палермо, за со Фулам, за со Ајакс, сега ли да не се собереме.

С

сашенко

Гостин
За прошлиот пат незнам, не бев во можност да дојдам. Овојпат не се пропушта. Сме се собирале за со Палермо, за со Фулам, за со Ајакс, сега ли да не се собереме.
Епа, јас бев минатиот пат ама сега не идам.Се собравме интер vs јуве фанови и ке гледаме заедно.Минатиот пат и морав порано да си идам 5 минути ради автобус, ептен ми е заебано.Ги пропуштив головите и прославата, и се изнервирав ептен.А сега пошто имам другарчиња за интер, ке идам да гледам со нив

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Епа, јас бев минатиот пат ама сега не идам.Се собравме интер vs јуве фанови и ке гледаме заедно.Минатиот пат и морав порано да си идам 5 минути ради автобус, ептен ми е заебано.Ги пропуштив головите и прославата, и се изнервирав ептен.А сега пошто имам другарчиња за интер, ке идам да гледам со нив
Викни ги другарчињата и дојдете во New York caffe, многу подобра атмосфера ќе е. Појдете на време и нема да испуштите ништо од натпреварот. Во Irish прошлата година бевме 6-7 души кога игравме со интер и супер си пројдовме. Гледам многу имаат најавено присуство на Facebook 30% од најавените да дојдат доволно е :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Полицијата спроведе истрага во фудбалските клубови ЈУВЕНТУС и Интер
откако било дојавено дека банда провалила во нивните простории. Од
просториите на Бјанконерите се украдени 2 трофеи од ЛШ, 29 трофеи од
Серија А и 11 трофеи од Италија купот, а од просториите на Интер се
украдени 2... тостера, апарат за кафе и фен за коса.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.429
Се надевам дека ќе има утре јас заедно со еден другар сигурни сме.Овој пат не пропуштам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom