Фан Клуб: Јувентус

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Момци.. ова ВЕЌЕ е ШАМПИОНСКИОТ СТАР ЈУВЕНТУС!!! Тоа е игра за респект за почит и за ПОБЕДИ. Немам зборови шо може да го опишат чувството,радоста и задоволството од вечерашниов ЈУВЕ! Конте им вградил ПОбеднички менталитет и тоа ќе го практикуваат.На милан требаше дресовите да им ги земат(у спортска смисла). :)

Поарно да си направевме пријателска со резервниот тим,барем ќе се испотеа нашите :)))

Иначе наградното прашање за вечерва е : KАКВА БОЈА НА ДРЕСО НОСАШЕ ЏИЏИ ? :)))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Е ова денеска беше прекрасно докажување на растот на Јувентус преку сезоните наназад!
Одлично!
Посебно погодокот за 2-0 еј ме насмеа! Плус и нафрлувањето што претходеше што патем МУ ЈА ОТКИНА главата на играчот кој проба да изиграва супермен и да ја прима! хахахахаха

Член од
15 март 2010
Мислења
5.871
Поени од реакции
6.385
не знам кај го видовте тоа......се плеткаше во водење на топка и во дриблинзите,не изваде ниту центаршут,не се прочита со Вучко ниеднаш.....:mad:
??? Се плеткаше? да не го мешаш ти Џакерини со некој друг играч? Од кога влезе имаше неколку пробивања по левата страна, и тоа успешни, украде 2 топки , прецизно проигруваше, упати и некој центаршут. Внесе свежина по левата страна. Незнам ти што сакаш од него, да изиграва Меси? ....Чудни луѓе:confused:
--- надополнето: Oct 2, 2011 10:47 PM ---

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Момци.. ова ВЕЌЕ е ШАМПИОНСКИОТ СТАР ЈУВЕНТУС!!! Тоа е игра за респект за почит и за ПОБЕДИ. Немам зборови шо може да го опишат чувството,радоста и задоволството од вечерашниов ЈУВЕ! Конте им вградил ПОбеднички менталитет и тоа ќе го практикуваат.На милан требаше дресовите да им ги земат(у спортска смисла). :)

Поарно да си направевме пријателска со резервниот тим,барем ќе се испотеа нашите :)))

Иначе наградното прашање за вечерва е : KАКВА БОЈА НА ДРЕСО НОСАШЕ ЏИЏИ ? :)))
E каква де? Не забележав :\ ...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Буфон жалниот како да беше казнет ... 90 минути стоеше во место :)
Си имаше карта да го гледа дербито дирекно од трева!
п.с. ова дерби беше бе? Болоња и Катанија повеќе отпор пружија :D

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
JUVE pocna da gazi PAZETE dusmani !
So vakva igra nema da ste sampioni se kladam toa, imate sreka sto MIlan bese mn slab, sto falat 6-7 igraci dali od prv tim dali od rezervi sekogas se potrebni site , potocno denes nemanjeto soodvetna izmena za ibrahimovic, seedorf, nocerino i nesta. raduvajte se dur mozete zosto osekam pak ke gledame ista prikazna ko lani :)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
So vakva igra nema da ste sampioni se kladam toa, imate sreka sto MIlan bese mn slab, sto falat 6-7 igraci dali od prv tim dali od rezervi sekogas se potrebni site , potocno denes nemanjeto soodvetna izmena za ibrahimovic, seedorf, nocerino i nesta. raduvajte se dur mozete zosto osekam pak ke gledame ista prikazna ko lani :)
hahahha abe Milan si ti cccc abe isti boi kako Vardar heheheh

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.256
Поени од реакции
8.172
osekam pak ke gledame ista prikazna ko lani :)
Ајде сега кажи пред сите, што те наведе на ваков заклучок? Ако ти е ова за да си симнеш товар од плеќите и да си ја намалиш маката ќе те разберам.:)

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Бараш замена за играчи ко Ибра и Сидорф,абе ти дишеш?Ај ќе ти простиме,после ваков потрес од 30 метра меѓу нозе и јас не би знаел што и каде зборам:icon_lol:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
порано пуштаа една песна кога јуве ќе дадеше гол само не ми текнува како се викаше идеше паам паам пам пааа парарара ваљда ќе ја познае некој :D
иначе многу среќа имаа циганиве требаше да ги избушиме
неможам да ја најдам

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.529
Поени од реакции
4.431
Исто така заборави да го спомнеш "Ајварот " у мода е у повеќето постови на навивачите на Милан и интер :)

Kajgana Shop

На врв Bottom