Фан Клуб: Јувентус

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
Ајде сега кажи пред сите, што те наведе на ваков заклучок? Ако ти е ова за да си симнеш товар од плеќите и да си ја намалиш маката ќе те разберам.:)
Isto bese i lani duri izgubivme na domasen teren, ednostavno nemate kapacitet da bidete pred Milan koa ke bide Milan kompleten, Nemate igrac sto znae gol da dade. Ova denes so dadovte golovi cista sreka greska na nasi dvajca igraci, sami sme si krivi toa e fakt ama ednas se slucuva ovaa sezona.Za maka sekako deka mi e si priznavam gubime od vas sto e sramota, Vie ne ste jaka ekipa, ama nie denes bevme ocajni...
--- надополнето: Oct 2, 2011 11:21 PM ---
hahahha abe Milan si ti cccc abe isti boi kako Vardar heheheh
Tie se boite ne se menjaat :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.255
Поени од реакции
8.172
порано пуштаа една песна кога јуве ќе дадеше гол само не ми текнува како се викаше идеше паам паам пам пааа парарара ваљда ќе ја познае некој :D
иначе многу среќа имаа циганиве требаше да ги избушиме
:pos::pos::pos:
Добро ја опиша!
I will survive (Lalalala Version)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
Бараш замена за играчи ко Ибра и Сидорф,абе ти дишеш?Ај ќе ти простиме,после ваков потрес од 30 метра меѓу нозе и јас не би знаел што и каде зборам:icon_lol:
Pa Ibra ocaen bese, seedorf padna kondiciono

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
А кој тим го имате вие бе простак еден,освен Ибра и Силва?Откај ги копате тие бонера,антонини,и остали за кој првпат коа чув за нив веќе имаа по 40 години

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.255
Поени од реакции
8.172
Isto bese i lani duri izgubivme na domasen teren, ednostavno nemate kapacitet da bidete pred Milan koa ke bide Milan kompleten, Nemate igrac sto znae gol da dade. Ova denes so dadovte golovi cista sreka greska na nasi dvajca igraci, sami sme si krivi toa e fakt ama ednas se slucuva ovaa sezona.Za maka sekako deka mi e si priznavam gubime od vas sto e sramota, Vie ne ste jaka ekipa, ama nie denes bevme ocajni...
Да,да стварно е срамота да изгубиш од најтрофејниот тим во Италија. Што ли да се каже тогаш за вашиот пораз од Наполи?
А и на нас треба да ни е срам што победивме, многу сме невоспитани. Еве веќе се зацрвенев од срам:pos:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
А кој тим го имате вие бе простак еден,освен Ибра и Силва?Откај ги копате тие бонера,антонини,и остали за кој првпат коа чув за нив веќе имаа по 40 години
toa e toa...
--- надополнето: Oct 2, 2011 11:28 PM ---
Ne be ne sme jaki glej tabela :pos:
Ke vidime na kraj na sezona :D

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Abe po utroto se gleda deno ej ;)

P.S Marchelo93 bez navredi kon kolegite od Milan OK
Како прво многу го почитувам Милан како тим.Како второ кога коментирам на форум на Милан си знам каде ми е местото и не си праам сеир на нивните порази туку го давам своето мислење зашто мислам дека изгубиле,победиле и сл.А кога ќе ми дојде некое невоспитано детиште и ќе јаде бурек без никаков респект кон мојот Јувентус ни на крај памет не ми е да пазам на мојот речник ама ич,јасно е?!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

Tie se boite ne se menjaat :D
http://zazabava.com/gej-momentite-na-ibrahimovich e vakvi igraci imate :)) ne go svajkaj kako provokacija ama ti prv pocna :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Момци како што типував 2-0 и излезе. Се мислев дека ќе биде повеќе али ми текна дека нашата екипа се културни дечки и имаат почит кон постари лица т.е пензионери и не си поигруваат со нивните нерви. :)

Иначе се бара Ибрахимович. Последен пат е виден како прави скара со Буфон зад голот на ЈУВЕНТУС :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136

Kajgana Shop

На врв Bottom