Kako da e na sila donesen vo Juve...Даглаз Луиз од друга страна, засега испаѓа неверојатен флоп, нит се наметна некако во први 11, нит знае што прави на терен кога ќе добие шанса. Ниту еден денар не оправда од тие пари што беа фрлени за него, му ја ебам таа дома што му шета со газовите.
Posle 3 mrtvi sezoni so alegri, ovaa igra na juve ni izgleda super.. barem ako nisto drugo imas zelba da odvois 2 saata i da gi gledas.. so alegri ne mi ni pagjase na pamet da gi gledam.. izmacuvanje..Премногу недисциплина покажувамр од стартот на сезоната. Дозволивме премногу пенали и црвени картони. Резултатски гледано, до сега сме просек иако за воља на вистината немавме посериозни натпревари.
Се за сега одбраната е таа што држи све на свој грб. Да не ни беше Калулу и да имавме само 2-3 гола примено повеќе од сега, ќе се заковавме на средина на табела.
Дали сум јас единствениот што не е импресиониран од стартот на мота?
Продолжуваш а? Ни еба матер сега…Posle 3 mrtvi sezoni so alegri, ovaa igra na juve ni izgleda super.. barem ako nisto drugo imas zelba da odvois 2 saata i da gi gledas.. so alegri ne mi ni pagjase na pamet da gi gledam.. izmacuvanje..
Ме нервира шо тимот некако е недефиниран. Има моменти во мечот каде што ми се чини и самите играчи се збунети од улогите кои ги имаат. Додуша и оваа филозофија на Мота бара време да се упие, увежба . И аман нека не ротира толку.Премногу недисциплина покажувамр од стартот на сезоната. Дозволивме премногу пенали и црвени картони. Резултатски гледано, до сега сме просек иако за воља на вистината немавме посериозни натпревари.
Се за сега одбраната е таа што држи све на свој грб. Да не ни беше Калулу и да имавме само 2-3 гола примено повеќе од сега, ќе се заковавме на средина на табела.
Дали сум јас единствениот што не е импресиониран од стартот на мота?
ѓуптин.После интервјуто вчера на Погба (без дозвола и знаење од клубот) во кое се умилкуваше на Јувентус, мислам дека си потпиша неповратен отказ. Јесте ништо не кажа лошо за клубот, ама вакво излагање ала Роналдо кај Пирс Морган е голем минус за него.
Вика ќе се врател посилен и поозбилен бе...