Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.137
Откупувај таму Калулу, Консисао, ти реков ми рече... Ауф каков Јувентус е ова вечерва, душата ми се наполни и да изгубат на крај.

@DeviAngel еве што ти значи да имаш тренер во екипата, ебаму Глобилот со се ќеркаму да му ја ебам проклета.
Автоматски споено мислење:

КА ЛУ ЛУ :cuc:

Член од
1 април 2009
Мислења
665
Поени од реакции
578
Браво за дечките, срце на терен оставаат и со црвен картон. Мота не се повлече после црвениот картон, напротив играше уште поофанзивно..
Според мене Консисао треба повеќе да се форсира по десната страна од Гонзалез...."малиов" се гледа дека има желба за докажување и за игра, и технички е доста добар и брз.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Откупувај таму Калулу, Консисао, ти реков ми рече... Ауф каков Јувентус е ова вечерва, душата ми се наполни и да изгубат на крај.

@DeviAngel еве што ти значи да имаш тренер во екипата, ебаму Глобилот со се ќеркаму да му ја ебам проклета.
Автоматски споено мислење:

КА ЛУ ЛУ :cuc:
Не знам зошто ме тагираш кога и јас реков потребна е промена на тренер. Сликите со Мота се мајтап ако не разбравте ете уште еднаш да кажам.

433

Член од
17 август 2021
Мислења
119
Поени од реакции
344
Емполи беа прајм Барса против Јувентус кога добија црвен картон. Вака се игра бре со муда и до крај!

Мота одличен до сега само Бремер да не е сериозно повреден, за Нико има замена подобра од него

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.383
Одлична победа дечкиве покажуваат карактер сезонава. Мота го смени тимот дечкиве ораат и доминираат на терен.

Со играч помалце да вратиш резултат против ваков Лајпциг е за секој поздрав.

Штета за Бремер најдобар играч од почетокот на сезоната. Ќе фали многу ако се лигаментите у прашање а не изгледаше добро тоа што го видов.

Фаџоли, Меккени и Кооп секоја чест за момците издоминираа и второ полувреме. Мушки претрчаа и се бореа до крај.

Влахович се буди конечно.

Калулу и Консеисао :roker:

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.431
Поени од реакции
4.171
Браво за дечките, така треба играње со муда, и да изгубевме немаше да бидам разочаран од пристапот бидејќи се бореа како лавови. Свака част за Перин бабушот фати некои круциални топки, башка Калулу во 79та и 85та спаси чист гол, батето се фрли како мачка и од пет метра блокираше на 2 пати ...

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Вчерашниот натпревар беше тоа што го опишуваат зборовите Fino Alla Fine!
Презадоволен од пристапот на дечките, а незадоволен од арибитражата ама среќа тепавме па нема толку плачки да има :LOL:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.137
Screenshot_20241003_095941.jpg

И успат прими 3-4 гола, без да дадеш ниту еден... :kafence:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora