Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мн лошо. Пак истата приказна, ќе видиме како ќе биди кога ќе се вратат првотимците, цело ова со окупирање простор и не фиксни позиции досега освен на моменти делува многу збунувачки ми се чини за играчите.

Не гледам напредок, ми делува како под Сари досега - одредени одблесоци, се надевам грешам.
Автоматски споено мислење:

Савона е подвижен Чернобил.
Дечкото не е за прв тим, бар не сега.

Плати 50 милиони за Ундав и спакувај им го Влаховиќ гратис…

Премногу лошо издание, како против прајм Реал да игравме. Не паметам некогаш некој противник да ни шутнал 24+ пати на голот.

ужас

П.С експериментот со Јилдиз на крило мора да прекини, детето е сенка од тоа што беше, премногу ограничен и далеку од голот.

Какви морони, изгледаа на терен ко да играат против професионалци а не против турски избеглици. Па составов на Штутгард не е ни 10 по квалитет германски тим. Можеби Алегри беше за смена ама на овој Мота, Болоња му е врв. Ништо не играме...

Прочитав сега дека Штутгард играа првпат после 15 години во ЛШ, летово ги изгубија најбитните играчи, тренерот им има исто години како Мота а можеби напола искуство и дојдоја 97 минути глата ни ја здобија без страв и почит.
Автоматски споено мислење:

Во тешки гомна сме и оваа сезона изгледа...
Потрошивме преку 100м летово за да сме конкурентни и да барем да се бориме за скудето, нема алиби со оглед на силината на Серија А нема простор за никакво алиби.

“Building the squad was shared with the club. I agree we need to do more in attack to compete with a team like Stuttgart, but in order to play well, we need to be much better in defending than tonight,” insisted Thiago Motta.

Издоминиран Мота у секој аспект денеска.

Срамно издание.

Не гледам некој голем напредок од лани освен хајпот за новите играчи и тренерот.

Пак играме лош фудбал, тешко доаѓаме до победи а вакви порази ќе има повеќе и повеќе. Секоја озбилна екипа може да не добие. Тоа со Лајпциг беше чудо.

Сериозен сетбек, буквално помочани на теренот. Можеше да биде 0-4 многу лесно.

Против навидум најлесниот противник на хартија, пораз и катастрофа игра на домашен терен значи дека апсолутно поминувањето понатаму во лигава ќе биде живо мачење. Следуваат гостувања кај Лил и Астон Вила што апсолутно не се лесни.

Ако играме против Интер макар слично на ова вечерва, тежок блам ќе јадеме во недела.

И со повредиве ни тргна реално. Неможе да се воигра екипата. Ова вчера крпеници беше.

Овај е сенка од ланскиот играч, нека слези од Леман малце и нека почни фудбал да игра или нека си оди уште Јануар

Ако некни го нападнав Мота, денес ќе му симнам капа. Одлична реакција, како ги гледаше ќе ги задавеше и Турам и Гати.

Гати реков ќотек јаде. Изигра ме без главното засилување и еден од најдобрите дефанзивци играчи во светот и столбот на одбраната - Бремер. И да изгубеа ќе бев задоволен, браво. Ори вака само не изиграја против Штутгард со срце. Куп коќе се врати и Нико ќе имаме уште толку играчи за ротација, супер.

П.С имам една забелешка до Мота - Пак да го играш Јилдиз на крило

• Ми се допаѓа
Reactions: 433
Ако некни го нападнав Мота, денес ќе му симнам капа. Одлична реакција, како ги гледаше ќе ги задавеше и Турам и Гати.

Гати реков ќотек јаде. Изигра ме без главното засилување и еден од најдобрите дефанзивци играчи во светот и столбот на одбраната - Бремер. И да изгубеа ќе бев задоволен, браво. Ори вака само не изиграја против Штутгард со срце. Куп коќе се врати и Нико ќе имаме уште толку играчи за ротација, супер.

П.С имам една забелешка до Мота - Пак да го играш Јилдиз на крило
Им излегоа со најмлад состав во историја на дербињава. Без пола екипа. И дадоа 4 гола за разлика од пацериве Интер ( 2 од пенал) Тврдам дека ако играше Гати немаше барем еден од тие два пенали да се случат.

Kajgana Shop

Back
На врв