Фан Клуб: Јувентус

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Секако Луиз ја еба, Влахович пак нека промашува онаква шанса. Таму можеше и да праша кај да шутира.
Кога ќе промашиш нешо такво, секогаш нешто ќе ти се врати по глава.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
И Копмајнерс ја еба уште напочеток одма после пеналот. Толку простор имаше за асистенција тој ја шутна у трибините, комотно можеше да биде 3-0 прво полувреме.

То е што е, пауза па не чекат тешки утакмици.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.165
Поени од реакции
18.187
Во суштина имаме слаб резултатски старт на сезоната кој беше малку затскриен поради тоа што немавме примено гол и поради двете победи во ЛШ.

Инаку имаме 2 тешки киксови (Емполи и Каљари), 2 нерешени со доста лоша игра и 3 победи против многу слаби противници - Комо, на кои им беше прво коло после 20 години у Серија А, Верона кои се онака и Џенова што се ужасни (пример вчера примија 5 гола од Аталанта).

Со релативно лесен распоред, 5/7 слаби противници и 4 меча на домашен терен ова се премалку бодови.

Наредни 2 противници се Лацио и Интер, па нека му ја мислат.

GMC

Член од
18 мај 2024
Мислења
21
Поени од реакции
26
Даглаз Луиз од друга страна, засега испаѓа неверојатен флоп, нит се наметна некако во први 11, нит знае што прави на терен кога ќе добие шанса. Ниту еден денар не оправда од тие пари што беа фрлени за него, му ја ебам таа дома што му шета со газовите.
Kako da e na sila donesen vo Juve...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Премногу недисциплина покажувамр од стартот на сезоната. Дозволивме премногу пенали и црвени картони. Резултатски гледано, до сега сме просек иако за воља на вистината немавме посериозни натпревари.

Се за сега одбраната е таа што држи све на свој грб. Да не ни беше Калулу и да имавме само 2-3 гола примено повеќе од сега, ќе се заковавме на средина на табела.

Дали сум јас единствениот што не е импресиониран од стартот на мота?

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.432
Поени од реакции
4.173
Премногу недисциплина покажувамр од стартот на сезоната. Дозволивме премногу пенали и црвени картони. Резултатски гледано, до сега сме просек иако за воља на вистината немавме посериозни натпревари.

Се за сега одбраната е таа што држи све на свој грб. Да не ни беше Калулу и да имавме само 2-3 гола примено повеќе од сега, ќе се заковавме на средина на табела.

Posle 3 mrtvi sezoni so alegri, ovaa igra na juve ni izgleda super.. barem ako nisto drugo imas zelba da odvois 2 saata i da gi gledas.. so alegri ne mi ni pagjase na pamet da gi gledam.. izmacuvanje..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Posle 3 mrtvi sezoni so alegri, ovaa igra na juve ni izgleda super.. barem ako nisto drugo imas zelba da odvois 2 saata i da gi gledas.. so alegri ne mi ni pagjase na pamet da gi gledam.. izmacuvanje..
Продолжуваш а? Ни еба матер сега…
Автоматски споено мислење:

Ме нервира шо тимот некако е недефиниран. Има моменти во мечот каде што ми се чини и самите играчи се збунети од улогите кои ги имаат. Додуша и оваа филозофија на Мота бара време да се упие, увежба :). И аман нека не ротира толку.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Успешна операцијата на коленото на Бремер.

Куп му беа наместо на ребрата. Не се знај колку ќе е отсутен.
Автоматски споено мислење:

Dorotea Del Piero, the daughter of Italy and Bianconeri legend Alessandro, has joinedJuventus Women’s U17 side ahead of the 2024-25 campaign.

:love:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Мек Кени се повреди и тој.

Шкриниар прва мета за одбраната.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Нека го земи Душан на приватни часови бар на ден два онака, да поднаучи нешто и да се олабај.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.138
После интервјуто вчера на Погба (без дозвола и знаење од клубот) во кое се умилкуваше на Јувентус, мислам дека си потпиша неповратен отказ. Јесте ништо не кажа лошо за клубот, ама вакво излагање ала Роналдо кај Пирс Морган е голем минус за него.

Вика ќе се врател посилен и поозбилен бе... :facepalm:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
После интервјуто вчера на Погба (без дозвола и знаење од клубот) во кое се умилкуваше на Јувентус, мислам дека си потпиша неповратен отказ. Јесте ништо не кажа лошо за клубот, ама вакво излагање ала Роналдо кај Пирс Морган е голем минус за него.

Вика ќе се врател посилен и поозбилен бе... :facepalm:
ѓуптин.

Kajgana Shop

На врв Bottom