Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.403
Поени од реакции
86.833
Штета за Бремер, за мене убедливо најдобриот играч од кога почна сезонава, ама ебате курата среќа. Рамос е ризик да го донесеме иако ќе е без пари, секој меч ќе јаде црвен...ама што е тука е, може да му понудат договор до крај на сезона.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.538
Поени од реакции
17.350
Автоматски споено мислење:

John #Elkann leaves the presidency of the Gedi Group, of which he remains a shareholder through #EXOR . The position of president will go to #Scanavino . [ANSA via @AroundJuventus

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.538
Поени од реакции
17.350
Е не е бе онај ѓупакот смрден за во логор? Она мрсотијата, црна ко масло запачено на пластика 3 години старо ? Пушка да го отепа да му ебљм смрдениот, во Фиорентина досега има 6 гола во 10 настапи бе глушец смрден.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Суспензијата на Погба е намалена на 18 месеци.
Во Јануари ќе може да се приклучи на тимот, а од Март и да игра.

Член од
6 март 2019
Мислења
403
Поени од реакции
599
Ќе го вратиме во тимот, ќе се врати на платна листа, ќе се повреди и пак ќе го плаќаме за од трибините да навива за нас....најн данке

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.403
Поени од реакции
86.833
Би го вклучил во тимот повторно, ама само под услов да си ја задржи моменталната плата од 2000 евра месечно...и таа му е многу што ја зема

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Фаџоли комарџијата го плаќавме доека лежеше суспензија па никому ништо. Си го вративме у тим.

Случајот на Погба е малце покомплициран и ќе биде интересно да се види каква ќе биде разврската, дали ќе го интегрираме во тим или не. Ако се врати, ќе биде најплатен играч во Серија А, па очекувам Ѓунто да му понуди нов договор со смешна плата. Погба ако одбие, може да си седи дома 2 год и да биде најплатен играч у Италија и после да се пензионира.
Или да му ја здувне за Арабија и да млати пари ко да нема утре.

Ништо од овие сценарија не е грешно или исправно. Најдобро би било да го задржиме до крај на сезона така ќе имаме опции да видиме физички колку е спремен и дали има уште фудбал у нозете или све тоа атрофирало, па летоска да бараме чаре како понатаму.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.947
Поени од реакции
5.572
Е не е бе онај ѓупакот смрден за во логор? Она мрсотијата, црна ко масло запачено на пластика 3 години старо ? Пушка да го отепа да му ебљм смрдениот, во Фиорентина досега има 6 гола во 10 настапи бе глушец смрден.
Се виде неговото, не е за во голем тим. Таман си е за таму кај што е...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.403
Поени од реакции
86.833
Со Кабал шо бидна?
Играше на почеток сега од клупа не го редит.
Па Камбиасо го става таму, левата бековска позиција е добро покриена според мене, верувам дека ќе добие и Кабал шанси во понатамошниот дел од сезоната, мене ми се свиѓаше како одигра првите текми, ама да не се лажеме Камбиасо со право е прва опција на таа позиција, машинче е човекот

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.403
Поени од реакции
86.833
Даглаз Луиз од друга страна, засега испаѓа неверојатен флоп, нит се наметна некако во први 11, нит знае што прави на терен кога ќе добие шанса. Ниту еден денар не оправда од тие пари што беа фрлени за него, му ја ебам таа дома што му шета со газовите.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.125
Поени од реакции
2.215
Наместо да ја решат утакмицата уште во прво полувреме, глумат Сити со милион посед и додавања.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Луиз еба две утакмици, некни со Лајпциг направи пенал и денеска иако вината оди на целиот тим поради тоа што се утепаа од промашување првото полувреме.

Kajgana Shop

На врв Bottom