Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Дајте му време на Мота, сепак нови играчи, нов систем и голем предизвик за него освен ако не сме 10-12 жти на табела до Март треба да имаме трпение.

Член од
6 март 2019
Мислења
404
Поени од реакции
600
Го сменија тренерот, ја сменија целата средина, Влахович остана ист. Во 45мин игра, имал само 6 допири со топка и ниту еден шут према гол...Што друго треба да смениме за да му угодиме и да почне да игра фудбал?

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Го сменија тренерот, ја сменија целата средина, Влахович остана ист. Во 45мин игра, имал само 6 допири со топка и ниту еден шут према гол...Што друго треба да смениме за да му угодиме и да почне да игра фудбал?
Да го избркаме Алегри :pos:
УПС….

Сигурен сум дека Милик ќе имаше повеќе голови од него да не беше инвалид :tapp:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Не се само головите, на теренот личи многу лош, цело време ја кочи играта. Секогаш потег вишок, касно додава, буквално ко да го кочи цел тим.

Засега играта ни е хаос, многу играчи не знаат кај се наоѓаат на теренот, пример Купмајнерс сам не знај шо игра, буквално бескорисен е. Добро е шо Мота игра претпазливо и уште немаме примено гол, ко ќе го научат системот очекувам да се опуштат и поотворено да играме. Само штета шо со подобар шпиц можевме да имаме 4+ плус бода или барем 2.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.137
Да го избркаме Алегри :pos:
УПС….
Алегри, фала му на Горниот е минато свршено време, get over it, нема да се врати, а фала богу нема ни да ја гледаме таа мртва канцерогена игра.
Колку и да е лоша играва на почетоков под Мота, сепак има надеж дека ќе се оправи со тек на време (посебно во делот од нападот), под Алегри и надежда беше мртва уште од прв натпревар.

Од друга страна, вчера џентлменски потег на Конте по завршувањето на мечот, прво ги поздрави домашните навивачи, па потоа отиде до кај гостинските. Капитен и легенда на клубот :love:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Алегри, фала му на Горниот е минато свршено време, get over it, нема да се врати, а фала богу нема ни да ја гледаме таа мртва канцерогена игра.
Колку и да е лоша играва на почетоков под Мота, сепак има надеж дека ќе се оправи со тек на време (посебно во делот од нападот), под Алегри и надежда беше мртва уште од прв натпревар.

Од друга страна, вчера џентлменски потег на Конте по завршувањето на мечот, прво ги поздрави домашните навивачи, па потоа отиде до кај гостинските. Капитен и легенда на клубот :love:
Избега од ултрасите.

За Мота и Алегри си кажав погоре :cautious:

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.431
Поени од реакции
4.171
Влахович мора да се замени со некој финишер.. Ја да сум би го земал Исак, бабушот ми е идеален за овој тим..

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Tuttosport reports that Juventus coach Thiago Motta is considering playing Kenan Yildiz as a false nine as Dusan Vlahovic is still struggling to find his footing this season.
Автоматски споено мислење:

Член од
6 март 2019
Мислења
404
Поени од реакции
600
Yildiz како лажна 9ка идеална опција моментално. Може да изненади малиот

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425

На страна квалитетот, ова е ѓупак шо е лани лен во глата ко сите. Не знам колку е паметно да го меркаме воопшто.

Kajgana Shop

На врв Bottom