Еве честитки и од мене !! Заслужена победа !!
Прв пат и нас да не послужи среќата, а не за друго овој Ето е коњ невиден. Сум приметил кога игра Ето значајни натпревари со Јуве или Милан или било која подобра екипа го нема никаде ама баш никаде, отсечен е. Денеска беше под очекувањата Ето, а и згора на тоа и промашува топки, крив е самиот тој за голот.
Инаку ... МАТРИ ! <3
Матри, бог .. незнам што да кажам, каква позајмица сме донеле. Ми се допаѓа неговата подвижност се мести таму кај што треба и неколкупати остануваше сам, жал ми е за пропуштената 2ра шанса, среќа имаа многу не флезе во голот, иста ситуација кога беше, е ова ако флезеше ке беше шах-мат.
Одбраната беше на место, Соренсен нека проработи малце повеќе за избацување од шеснаесетник, тоа не му лежи баш, или нека ја пука у курац или да биде подобар во избацувањето, денеска играше одлично, и асистент +.
Тони е добар, сите фаули беа на него, знае да се постави, да се загради и тоа што треба за еден напаѓач, му фали брзина али веќе кога ги имаме неговите способности арен е.
Средниот ред исто така беше добар, Красиќ стандарден исто Аквилани, Мело беше сигурен иако имаше 2-3 додавања лоши. Маркизо трчаше многу, се измори.
Е сега глупа ми беше измената Јакинта - Тони ? Зошто ? Што ке направеше Јакинта, тотално е аут. Подобро Дел Пиеро. Зошто Дел Пиеро? Затоа што знаеше да задржи време, знае да шутне од секаква позиција, знае да се намести на фаул и се останато што тоа го нема Јакинта.
Матри што му стана, изгледа се премори па страната го заболе или нешто друго е, ваљда утре инфомарции ке добиеме?
Се на се, задоволен сум од резултато, играта и се ! Браво момци, така да продолжиме да наредиме и ние 2 победи по ред, сега на Лече со сигурност ке ги победиме, се дигна мотивацијата, моралот кај играчите и полесно ке биде.
FORZZA JUVENTUS !!
п.с. - Влатче убав поклон доби а ? :Р
ИНАКУ НЕКОЈ ПОВЕЌЕ СЛИКИ ОД НАТПРЕВАРОТ, ОД КАЈ ГИ НАОЃАТЕ ДАЈТЕ МИ ЛИНК !
Ајт.