Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
Супер фотки, Сисоко многу несмасно ми изгледа кога го гледам...дури и кога некој добар потег ке направи некако несигурно и лошо ми изгледа тоа.Дај нека го дадат некаде летово и да најдеме некој друг октопод за позади од овој ништо не бива

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Најмногу ме разочара Пепе направи две грешки од која едната беше пречката на Ето.Среќа што промаши!

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
кога ви зборев дека Матри е играчиште, никој не ме слушаше... браво за дечкото феномен !!!

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
БОДЕЊЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Секоја чест момци, така се игра, со срце на терен. Ова е тоа што фалеше после победата над Реал Мадрид од пред некоја сезона!
Матри и Соренсен и Киелини и Тони и Барзаљи и Маркизио и Бонучи и Аквилани и Красич и Џиџи и Мело се Men of the match!

ДА НИ СЕ МНОЖАТ!

^ на 1:26 е врвот на креативноста! :vozbud:

p.s. фала на сите за честитките за роденден!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честито победа..залужена во целост....

П.С. Иначе ако не заприметивте Киелини можеби ви беше најслаба карика од вашито состав..навистина чудно за ово играч кој скоро секој натпревар е еден од најдобрите во вашиот состав!

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Еве честитки и од мене !! Заслужена победа !!
Прв пат и нас да не послужи среќата, а не за друго овој Ето е коњ невиден. Сум приметил кога игра Ето значајни натпревари со Јуве или Милан или било која подобра екипа го нема никаде ама баш никаде, отсечен е. Денеска беше под очекувањата Ето, а и згора на тоа и промашува топки, крив е самиот тој за голот.

Инаку ... МАТРИ ! <3
Матри, бог .. незнам што да кажам, каква позајмица сме донеле. Ми се допаѓа неговата подвижност се мести таму кај што треба и неколкупати остануваше сам, жал ми е за пропуштената 2ра шанса, среќа имаа многу не флезе во голот, иста ситуација кога беше, е ова ако флезеше ке беше шах-мат.
Одбраната беше на место, Соренсен нека проработи малце повеќе за избацување од шеснаесетник, тоа не му лежи баш, или нека ја пука у курац или да биде подобар во избацувањето, денеска играше одлично, и асистент +.
Тони е добар, сите фаули беа на него, знае да се постави, да се загради и тоа што треба за еден напаѓач, му фали брзина али веќе кога ги имаме неговите способности арен е.
Средниот ред исто така беше добар, Красиќ стандарден исто Аквилани, Мело беше сигурен иако имаше 2-3 додавања лоши. Маркизо трчаше многу, се измори.
Е сега глупа ми беше измената Јакинта - Тони ? Зошто ? Што ке направеше Јакинта, тотално е аут. Подобро Дел Пиеро. Зошто Дел Пиеро? Затоа што знаеше да задржи време, знае да шутне од секаква позиција, знае да се намести на фаул и се останато што тоа го нема Јакинта.
Матри што му стана, изгледа се премори па страната го заболе или нешто друго е, ваљда утре инфомарции ке добиеме?

Се на се, задоволен сум од резултато, играта и се ! Браво момци, така да продолжиме да наредиме и ние 2 победи по ред, сега на Лече со сигурност ке ги победиме, се дигна мотивацијата, моралот кај играчите и полесно ке биде.

FORZZA JUVENTUS !!

п.с. - Влатче убав поклон доби а ? :Р

ИНАКУ НЕКОЈ ПОВЕЌЕ СЛИКИ ОД НАТПРЕВАРОТ, ОД КАЈ ГИ НАОЃАТЕ ДАЈТЕ МИ ЛИНК !

Ајт.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212

П.С. Иначе ако не заприметивте Киелини можеби ви беше најслаба карика од вашито состав..навистина чудно за ово играч кој скоро секој натпревар е еден од најдобрите во вашиот состав!
Е баш Киелини одигра најдобро, барем јас колку што гледав човекот не застана, како мотор беше цел меч.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968

Па не би рекол дека беше најслаб во составов.Може не играше добро во офанзива денеска,али одлично го покри Мајкон по левата страна...стандард добро си играше назад.Напред го даваше максимумот,али јебига не му е природна позиција лев бек

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
кога ви зборев дека Матри е играчиште, никој не ме слушаше... браво за дечкото феномен !!!
кој бил тој што не го слушал колегата Батистута да се јави одма да му мавнам една заушка:):)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
БОДЕЊЕЕЕЕЕЕЕ!!!! Секоја чест момци, така се игра, со срце на терен. Ова е тоа што фалеше после победата над Реал Мадрид од пред некоја сезона!
Матри и Соренсен и Киелини и Тони и Барзаљи и Маркизио и Бонучи и Аквилани и Красич и Џиџи и Мело се Men of the match!

ДА НИ СЕ МНОЖАТ!

^ на 1:26 е врвот на креативноста! :vozbud:

p.s. фала на сите за честитките за роденден!
Don't call my name, don't call my name, ALEJANDRO!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom