- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
татататататататата победава е посветена на Моџи копилено шо рече матри бил просечен играч и интер бил појак од јуве толку од мене 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честито победа, од срце ви честитам, по срце неможе да биде![]()
Честито победа, од срце ви честитам, по срце неможе да биде![]()
Абе ова било и ќе биде доста тежок натпревар, многу тешко победуваме на нивни терен. Ако Јувентус игра отворено, тогаш сигурен сум дека ќе тепаме, тоа е моето размислување во врска со утакмицава, инаку ќе биде доста тежок натпревар, незнам дали Красич ќе игра, само од него доаѓа онаа вистинската опасност, за Тони и Матри ич не ми чуе, очекувам Ранокија и Кордоба да ги изедат во поим... Вучинич и Бориело се поим за нив двајца.
Иначе не знам каков филм си прават фановите на јувентус со Тони и Матри??..што ќе направат тие двата ??..не сакам да коментирам кај нив или во темата бидејќи ќе излези дека провоцирам а всушност ја кажувам вистината, а таа е дека Тони и Матри не се ништо повеќе од просечни играчи..како што напиша Де Грејт Вучинич и Бориело се измислени за нив па Ранокија и Кордоба колку толку се справија со нив..да не зборувам за Менез кој кога игра против Интер исто како Зидан да го гледаме на теренот....па еден фан на Јувентус напиша ''ќе го видите кој е Матри:tapp:''..ние што треба да правиме за Ето и Снајдер ако е таква работата...глупости на кубен..па сега гледам некои фанови од нивниот фан клуб се палат на 5 мај 2002..:kesa:...и на крајот ние сме имале некаков си комплекс од нив...бог да чува се овие фановите на Јувентус..изгледа ги зафати донекаде некој Ивица синдорм па ги разбирам!...
Тоа е тоа шинтерашки памет толку е...
Тоа е тоа шинтерашки памет толку е...
Овој на Дрогба ми личиПрегледај го приврзокот 40393
:icon_mrgr