Фан Клуб: Јувентус

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.325
Поени од реакции
6.004
Матри,Аквилани Соренсен и Пепе мораат да ги откупат. Кваљарела доколку се врати и биде како што беше пред повредата исто така мора да се откупи но ако тешко му оди да се врати најарно ќе биде да го остаат да се врати од кај што дојде.
Позајмицата на Кваљарела е до Јуни.Јуве најверојатно прво ќе се обиде да ја продолжи позајмицата поради повредата на Кваљарела,но мислам дека Наполи нема да се сложат.Јуве веќе има платено 4 милиони за Кваљарела и треба да доплати уште 13-14 милиони на 3 годишни рати за договорот да го откупи целосниот договор.Сезоната на Кваљарела е завршена поради повредата,и сметам дека треба да се откупи.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.515
Ги добиваме дерби дуелите а киксаме против слаби тимови, не сме толку слаби во играчки кадар (јесте да има неколкумина антиталенти) колку што нема мотив против малите тимови, за тоа треба Дел Нери да се погрижи да ги крене малце, само споредете ја играта од синоќа со играта на пример против Наполи, Рома. Па која екипа не би сакала среден ред со Красич,Аквилани, Мело и одбрана со Бонучи и Киело. Со оваа екипа да беше Капело или Липи ќе бевме минимум второ место :toe:
Не е само средината,за скудето ти треба комплетен тим,со 2-ца квалитетни играчи на секоја позиција,нема шанси за неколку месеци да напраиш тим за скудето,муабетот ти е како на бјанконеро веро,сме морале да се бориме за скудето,е и ја го сакам тоа али нереално е тоа,имаме средина да али кога ни се повреди Ква ни отиде најдобриот напаѓач,Дел Нери изјави дека без напад не можеш да победуваш,го изјави ова кога бевме во криза,не да бара изговори но така е,во одбрана сме далеку од перфектни,играме без бекови а тие во 4-4-2 се многу битни,сега играме со Соренсен и Киелини но не се многу офанзивни они,Киелини повеќе но Соренсен многу малку,на лето со неколку топ засилувања,Бастос,Бејл,Пасторе итн. ќе бидеме многу подобри.Еве ти, го земавме Матри и дома се гледа ефектот во нападот,плус и Красич е во слаба форма,не е во онаа форма од полусезоната,нема одмор ич..

--- надополнето ---

^ имаше на Скај коментар за Кваља. Демек Марота ќе понудел да плати 5мил за уште една позајмица, а тие 5 мил да бидат одземени од сумата за евентуален откуп.
Marotta santo subito,како што викаат италијанциве.:)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Позајмицата на Кваљарела е до Јуни.Јуве најверојатно прво ќе се обиде да ја продолжи позајмицата поради повредата на Кваљарела,но мислам дека Наполи нема да се сложат.Јуве веќе има платено 4 милиони за Кваљарела и треба да доплати уште 13-14 милиони на 3 годишни рати за договорот да го откупи целосниот договор.Сезоната на Кваљарела е завршена поради повредата,и сметам дека треба да се откупи.
Доколку биде истиот Кваљарела што беше пред да се повреди и јас сум да се откупи .. но да се фрлат пак 15-16 милиончиња во вода,а Кваља да не може да се врати у форма џабе е се. ПОдобро да пробат некоја варијанта да продолжат позајмица со Наполи и после одреден период дефинитивно да одлучат дали да го откупат или не .

12 милиони отидоа у вода за дрво како Мартинез.. шо цела сезона го нема да заигра и кога заигрува одма се повредува.

С

сашенко

Гостин
Доколку биде истиот Кваљарела што беше пред да се повреди и јас сум да се откупи .. но да се фрлат пак 15-16 милиончиња во вода,а Кваља да не може да се врати у форма џабе е се. ПОдобро да пробат некоја варијанта да продолжат позајмица со Наполи и после одреден период дефинитивно да одлучат дали да го откупат или не .

12 милиони отидоа у вода за дрво како Мартинез.. шо цела сезона го нема да заигра и кога заигрува одма се повредува.
Не верувам дека ке се согласат така за кваљарела.Си имаат екипа наполи може ке сакаат да го задржат и да игра за нив следнат агодина може на титула ке атакуваат

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.672
Поени од реакции
88.580
Давидс ја добил 50 ѕвезда на Јувентус :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Не верувам дека ке се согласат така за кваљарела.Си имаат екипа наполи може ке сакаат да го задржат и да игра за нив следнат агодина може на титула ке атакуваат
Доколку го сакаа толку во тимот ќе го задржеа сезонава у тимот немаше да го пуштат кај нас бидејки се на 2ро место и имаат изгледни шанси за титулата. Но таму се Лавеци,КАвани,Хамшик кои имаат далеко поголема предност пред него во тимот моментално и се помлади. Но тоа не значи дека нема да сакаат да си го вратат како што викаш ти .. но тоа е моето мислење

С

сашенко

Гостин
Давидс ја добил 50 ѕвезда на Јувентус :)
Нека му е со среќа

--- надополнето ---

Доколку го сакаа толку во тимот ќе го задржеа сезонава у тимот немаше да го пуштат кај нас бидејки се на 2ро место и имаат изгледни шанси за титулата. Но таму се Лавеци,КАвани,Хамшик кои имаат далеко поголема предност пред него во тимот моментално и се помлади. Но тоа не значи дека нема да сакаат да си го вратат како што викаш ти .. но тоа е моето мислење
Како и да е ке биде тешко да ни го дадат на позајмица уште една година.Ке сакаат пари за него и да се оттарасат ако веќе немаат планови со него.Верувам дека ако се потрудиме ке добиеме некој попуст ама позајмица уште една година нема шанси.Сепак наполи не го водат деца туку тоа се возрасни луѓе кои не се до толку наивни па марота да ги врти како сака

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Давидс ја добива 50тата ѕвезда за новиот стадион.
100% Заслужено ,според мене,и Турам беше тука некаде.Но Пит Булот остави убав белег за нашиот клуб.
Платини:Јувентус ќе започне нов циклус на победи.
Претседателот на УЕФА:"Јувентус беше најголемиот тим во светот но имаше еден голем проблем завршувајќи во втората лига,што остави многу трага.Тој кога тогаш ќе се врати пак со своите титули.Навивачите мора да разберат дека е потребно некое време,и ако му посакуваат добро на тимот ќе му помогнат кога ќе западне во криза.Тие се вистински навивачи"
Од твоја уста во божју уши!!! Уште една легенда на Јуве,кој убаво ја разбира најубавата споредна работа на свет.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
^ Турам сереше за Јуве кога си отиде, така да, не фала :) Пит булот беше и мој фаворит!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.161
Не е само средината,за скудето ти треба комплетен тим,со 2-ца квалитетни играчи на секоја позиција,нема шанси за неколку месеци да напраиш тим за скудето,муабетот ти е како на бјанконеро веро,сме морале да се бориме за скудето,е и ја го сакам тоа али нереално е тоа,имаме средина да али кога ни се повреди Ква ни отиде најдобриот напаѓач,Дел Нери изјави дека без напад не можеш да победуваш,го изјави ова кога бевме во криза,не да бара изговори но така е,во одбрана сме далеку од перфектни,играме без бекови а тие во 4-4-2 се многу битни,сега играме со Соренсен и Киелини но не се многу офанзивни они,Киелини повеќе но Соренсен многу малку,на лето со неколку топ засилувања,Бастос,Бејл,Пасторе итн. ќе бидеме многу подобри.Еве ти, го земавме Матри и дома се гледа ефектот во нападот,плус и Красич е во слаба форма,не е во онаа форма од полусезоната,нема одмор ич..

Не заебавај бе брат, нереално било да се бориме за Скудето. Кажи ми дали е реално пред нас на табела да се Палермо, Удинезе, Лацио и Наполи? Како така се помирувате со работите мене не ми е јасно. Сите овие тимови имаат по еден до двајца играчи кои би играле прв состав во Јуве сите други играчи од таму би биле тешки резерви кај нас. Работите полека се оправаат за нас ама срамота е што во овој дел од сезоната се бориме за влез во ЛШ а требаше да бидеме најмалку трети со комотна предност пред четвртиот и 5-6 бода заостанување зад првиот.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Не заебавај бе брат, нереално било да се бориме за Скудето. Кажи ми дали е реално пред нас на табела да се Палермо, Удинезе, Лацио и Наполи? Како така се помирувате со работите мене не ми е јасно. Сите овие тимови имаат по еден до двајца играчи кои би играле прв состав во Јуве сите други играчи од таму би биле тешки резерви кај нас. Работите полека се оправаат за нас ама срамота е што во овој дел од сезоната се бориме за влез во ЛШ а требаше да бидеме најмалку трети со комотна предност пред четвртиот и 5-6 бода заостанување зад првиот.
повредите беа најголема пречка ,таман влеговме во форма ни се повреди квањарела и без него се губевме во просторот .
Во право си за наполи поточно ,тимот игра со 3 ца играчи ама не му беа до сега ниту еднаш повредени .

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
брат наполи е како секоја година шо мора да изненади некој тим иначе кавани и хамшик се таму главните другите несе посебни.Ама арно вели коцкар18 нему биле ни еднаш повредени годинава за разлика од нас мора да имаме 1-2 повредени ни еднаш не сме биле комплетни. Не дека треба да бараме причина во повредите, несмеј јуве да си дозволи да зависи од еден играч ама таква е состојбата во серија а, кај сите. Етеги милан ако го нема ибрахимович ке ги видам кај ке се, интер се виде ето ако го запрат и немат шанси, таја е реалноста во италија после калчополи :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom