- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
3-5-1 e гарантирана. Нема поента да се менва поради некој противник (па бил и Челзи). Најголема грешка во фудбалот според мене е ако некој премногу се прилагодва на противникот. Нормално е да се знај кои се слабости и предности ама тотално да се трансформира тимот е нон сенс. Оваа формација се турка па да не претерам едно 20 меча наназад во Јуве плус овозможва флексибилност па читајте ја како 5-3-1
т.е. за Челзи збораме ќе го клат бункерот и ќе чекаат контри а нашите нема без исав да притискаат. Прв меч е по ѓаволите.
Отстапвање од составот на последната сликичка не очекувам да има. Киело кога успеа да изигра последниот меч ќе можи да игра и сега нема теорија да легачи, ко да не знајте за кој чоек збораме па да дреми на клупа со Челзи пффф како да не.
Башка шо е еден од побрзите во одбрана за кинење на контри.
Од друга страна ако ние се браниме и играме на контри (значи алтернативното читање 5-3-2 ) нема да ме чуди ако игра и Матри. Не за нешто друго ама мислам дека повеќе му лежи игра со многу слободен простор во напад.
т.е. за Челзи збораме ќе го клат бункерот и ќе чекаат контри а нашите нема без исав да притискаат. Прв меч е по ѓаволите.
Отстапвање од составот на последната сликичка не очекувам да има. Киело кога успеа да изигра последниот меч ќе можи да игра и сега нема теорија да легачи, ко да не знајте за кој чоек збораме па да дреми на клупа со Челзи пффф како да не.
Башка шо е еден од побрзите во одбрана за кинење на контри.
Од друга страна ако ние се браниме и играме на контри (значи алтернативното читање 5-3-2 ) нема да ме чуди ако игра и Матри. Не за нешто друго ама мислам дека повеќе му лежи игра со многу слободен простор во напад.