Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
3-5-1 e гарантирана. Нема поента да се менва поради некој противник (па бил и Челзи). Најголема грешка во фудбалот според мене е ако некој премногу се прилагодва на противникот. Нормално е да се знај кои се слабости и предности ама тотално да се трансформира тимот е нон сенс. Оваа формација се турка па да не претерам едно 20 меча наназад во Јуве плус овозможва флексибилност па читајте ја како 5-3-1 :D
т.е. за Челзи збораме ќе го клат бункерот и ќе чекаат контри а нашите нема без исав да притискаат. Прв меч е по ѓаволите.
Отстапвање од составот на последната сликичка не очекувам да има. Киело кога успеа да изигра последниот меч ќе можи да игра и сега нема теорија да легачи, ко да не знајте за кој чоек збораме па да дреми на клупа со Челзи пффф како да не.
Башка шо е еден од побрзите во одбрана за кинење на контри.
Од друга страна ако ние се браниме и играме на контри (значи алтернативното читање 5-3-2 ) нема да ме чуди ако игра и Матри. Не за нешто друго ама мислам дека повеќе му лежи игра со многу слободен простор во напад.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
3-5-2 бе брат не 3-5-1, 2 пати спомнуваш 3-5-1 хахаха
--- надополнето: 18 септември 2012 во 19:18 ---
3-5-2 последен пат на СБ беше кобна не дека Челзи беа премн јаки, затоа што Наполи не си ги искористи шансите.... ама пак мислам дека имаме големи шанси
Аман бе 1000 пути пишав да не пишувате иницијали... Дај пиши цело име се буни човека како мене ...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Никој не рече дека ќе дреми на клупа,туку дека нема да го изигра цел натпревар и најарно е да биди заменет во второ. Нема потреба од толку форсирања,сабота пак имаме утакмица со Киево. И јес да игравме последните 20 уткамици 3-5-2 ама во 17 од нив бркавме шампионска титула против дефанзивни тимој и моравме да играме отворено. Јас си стојам на своето дека треба да пробаме со 4 дефанзивци,пошто еве во три утакмици од оваја сезна пола од голојте примени беа многу наивни,а и сами видовте колку шанси имаја џенова завчера. Ако игра и Челзи затворено ко шо играше лани цела сезона во ЛШ уште поарно,лесен бод за нас. И јас сеа не те разбирам еднаш викаш челзи ќе го клаеле бункерот,после викаш Матри ќе игра пошто му лежело слободен простор во напад. Дури беше летен преоден рок јас бев еден од ретките шо беше против продавање на Матри во Милан или било каде макар и да земевме некоја ѕвезда,ама како играше на подготовките и сеа малце шо поигра во првенството не ме убедва многу и то ме плаши пошто дефицитарни сме со напаѓачи. Нејсе,јас сум да не се залетват многу,челзи знај секоја грешка да ја искористи и поарно подефанзивно отколку цело време да трчат азамоа и лихштајнер (ако играт) напред назад,не од шо не можат туку не е оваја ланската сезона сеа има многу натпревари

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Никој не рече дека ќе дреми на клупа,туку дека нема да го изигра цел натпревар и најарно е да биди заменет во второ. Нема потреба од толку форсирања,сабота пак имаме утакмица со Киево. И јес да игравме последните 20 уткамици 3-5-2 ама во 17 од нив бркавме шампионска титула против дефанзивни тимој и моравме да играме отворено. Јас си стојам на своето дека треба да пробаме со 4 дефанзивци,пошто еве во три утакмици од оваја сезна пола од голојте примени беа многу наивни,а и сами видовте колку шанси имаја џенова завчера. Ако игра и Челзи затворено ко шо играше лани цела сезона во ЛШ уште поарно,лесен бод за нас. И јас сеа не те разбирам еднаш викаш челзи ќе го клаеле бункерот,после викаш Матри ќе игра пошто му лежело слободен простор во напад. Дури беше летен преоден рок јас бев еден од ретките шо беше против продавање на Матри во Милан или било каде макар и да земевме некоја ѕвезда,ама како играше на подготовките и сеа малце шо поигра во првенството не ме убедва многу и то ме плаши пошто дефицитарни сме со напаѓачи. Нејсе,јас сум да не се залетват многу,челзи знај секоја грешка да ја искористи и поарно подефанзивно отколку цело време да трчат азамоа и лихштајнер (ако играт) напред назад,не од шо не можат туку не е оваја ланската сезона сеа има многу натпревари
И јас сум да не играме со 3-5-2 ама поарно да не наполнат утре Челзи, отколку некој друг во 1/8 финале.....

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
И јас сум да не играме со 3-5-2 ама поарно да не наполнат утре Челзи, отколку некој друг во 1/8 финале.....
економски поисплатливо е да не наполни некој во 1/8 финале отколку ич да не стигниме до таму :D

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
3-5-2 бе брат не 3-5-1, 2 пати спомнуваш 3-5-1 хахаха
--- надополнето: 18 септември 2012 во 19:18 ---

Аман бе 1000 пути пишав да не пишувате иницијали... Дај пиши цело име се буни човека како мене ...
добро бе, битно ме разбра. шо знајш можи бентнер ќе биди напред и во право ќе бидам :D

F

FuckYouAll

Гостин
^ Ништо чудно и Бендтнер да влези како замена, цела кариера во Англија ја помина.

Иначе Конте лани изјави дека Јуве нема да ја прилагодува играта според противникот, туку ќе си ја тераме нашата игра, така да очекувам со 3-5-2 да излезиме.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Шо беше работата со Верати и Јувентус? Го гледав сега прво полувреме, ПСЖ - Д. Киев, ич не ми се допадна неговиот карактер, ама ич. Добро е што не го купивме. :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Значи дојде „судниот“ ден. Трема ме фаќа уште сега. Ама знам дека Јуве со било која формација да игра ќе победи. Можеби немаат искуство во ЛШ ама имаат искусни играчи, нема да потклекнат они на притисокот. МОЖЕБИ Челзи се појаки и имаат повеќе искуство во ЛШ ама ова е нашата шанса да докажеме дека и НИЕ вредиме МНОГУУУ и дека можеме да направиме многу. Мислам дека ќе победиме. Голема подршка за ЈУВЕ :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
МОЖЕБИ Челзи се појаки и имаат повеќе искуство во ЛШ ама ова е нашата шанса да докажеме дека и НИЕ вредиме МНОГУУУ и дека можеме да направиме многу. Мислам дека ќе победиме. Голема подршка за ЈУВЕ :)
Само играчите имаат повеќе искуство, пошо моментално во овој состав на Јуве, не знам дали може да се извадат 11 души што некогаш играле у ЛШ. Единствено нешто во кое Челзи е појак, е нападот. Во се друго е Јуве. Ваљда ќе тепаме.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom