возбуда брат возбуда имаш висок на андреналин јас би ти препорачал оди малце прошетај малце ветре да те дувнит и после врати се за натпреварот и таман ке ти бидеНормално е да чувствуваш нервоза и цел ден ништо да немаш јадено?
во зависност од резултатот очекувам да го видам малце и ИСЛА!Конте го објави составот на Фејсбук:
Колку што знам Конте нема официјален фб профилДајте бе линк од официјалнио фан пејџ на Конте,еден куп ги има
Така пишува, Official. Ваљда некој друг ја контролира страната, со негова соогласност.Колку што знам Конте нема официјален фб профил
Се надевам дека ^^GoRiLLaZ^^ ќе ме демантира
А богами и ако има, нема сигурно да поставува слики во 3/4 саат со кој состав ќе излезе вечер
Ова за загревање:
Малце да се загрееме
Комплетен сум сега.возбуда брат возбуда имаш висок на андреналин јас би ти препорачал оди малце прошетај малце ветре да те дувнит и после врати се за натпреварот и таман ке ти биде
Нема шанси да е оваа, види подоле што слики има, тоа е недозволиво за еден тренер такви скики да става. Одма ќе му дадат казна 10 месеци .Така пишува, Official. Ваљда некој друг ја контролира страната, со негова соогласност.
https://www.facebook.com/Mister.Antonio.Conte.Juventus
5:39 тој доле што се радува сам
Не мислев дека таа победа ќе не изненади нас, кои навиваме за Јуве, мислав на оние кои вечерва ќе навиваат за Челзи. Мислиш дека оние кои навиваат за Челзи нема да ги изненади победата на Јуве?Победа на Јуве не би било изненадување .. со оглед на тоа каков тим имаме (Буфон, Киелини, Пирло, Видал, Маркизио, Асамоа, Вучко) плус комплетни сме, мене победа не би ме изненадило.
Грешка сме се разбрале Секако дека навивачите на Челзи ќе бидат изненадени средe Лондон xDНе мислев дека таа победа ќе не изненади нас, кои навиваме за Јуве, мислав на оние кои вечерва ќе навиваат за Челзи. Мислиш дека оние кои навиваат за Челзи нема да ги изненади победата на Јуве?