Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
МАртинез не е за плукање. Имаше добра техника. Уште го памтама како везеше до пред да го заеби стапалото против сестрите.
Mартинез има одлична техника но слаб е кондиционо.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Mартинез има одлична техника но слаб е кондиционо.
Не реков дека е Јуве материјал али беше интересна коцка на Марота. Кога го видов како дрибла реков не му замервам на Марота за овај.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Не реков дека е Јуве материјал али беше интересна коцка на Марота. Кога го видов како дрибла реков не му замервам на Марота за овај.
Јас бев единствениот на гоал.ком што го подржваше тој трансфер и уште мислам дека е материјал за на клупа кога играш посесивен бавен фудбал

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Јас не најдов ништо, ама баш би сакала да знам. Ако има некој информации нека кажува, има овде луѓе што се грижат xD :D
Ќе видиме ќе видиме :))
--- надополнето: 18 септември 2012 во 11:31 ---
LIVE - VOLANO A LONDRA 23 BIANCONERI. ECCO I CONVOCATI... Questo l’elenco completo:

PORTIERI: 1 Buffon, 30 Storari, 34 Rubinho.
DIFENSORI: 2 Lucio, 3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner.
CENTROCAMPISTI: 6 Pogba, 8 Marchisio, 21 Pirlo, 22 Asamoah, 23 Vidal, 24 Giaccherini, 33 Isla, 39 Marrone.
ATTACCANTI: 9 Vucinic, 12 Giovinco, 17 Bendtner, 27 Quagliarella, 32 Matri.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
После толку време, конечно возбудавања во ЛШ, плус главни ќе сме... ќе не дават утре :cool:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Повикани за утрешниот дуел со Челзи.
PORTIERI: 1 Buffon, 30 Storari, 34 Rubinho.
DIFENSORI: 2 Lucio, 3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner.
CENTROCAMPISTI: 6 Pogba, 8 Marchisio, 21 Pirlo, 22 Asamoah, 23 Vidal, 24 Giaccherini, 33 Isla, 39 Marrone.
ATTACCANTI: 9 Vucinic, 12 Giovinco, 17 Bendtner, 27 Quagliarella, 32 Matri.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Чим еден Красич и Елија не се изборија за место бар на клупа во овој тим на Конте,за Мартинез да не праиме муабет.Имаше неколку добри партии,посебно онаа против Милан на Сан Сиро пред две години,али после се повреди и ја загуби формата.
Мартинез никогаш не бил во плановите на Конте,ни за на клупа,па затоа беше позајмен ако не се лажам во Чесена,а годинава во Клуж.Другата година најверојатно ќе биде и продаден.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.138
Отварам фан клубов, и гледам за Мартинез се зборува :facepalm:

Да видиме што план ќе смислат за утре (y)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Не ми се верва дека ќе играт 3-5-2 формација,премногу е офанзивна а Кјелини не е сеуште 100% спремен и не можи да изигра цела утакмица. Според мене најдобро би било 4-5-1 со Касерес а не со Лусио, а со Вучинич најистурен и да пробаме да ја добиеме битката на средина.Единствено шо ме плаши е неискуството т.е. не смеат да ја прифатат играта на Челзи, и ко за прва утакмица после две години ќе бидам задоволен и со еден бод

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
3-5-2 последен пат на СБ беше кобна не дека Челзи беа премн јаки, затоа што Наполи не си ги искористи шансите.... ама пак мислам дека имаме големи шанси

G

grande-juve

Гостин
Јас ќе бидам ептен изненаден ако не играме 3-5-2, на сите пријателски и досега во сезонава така игравме, плус лани сите “потешки“ натпревари со таа формација ги направивме лесни натпревари. Челзи досега на официјалниве натпревари само еднаш изиграа добро, против Њукасл, другите победи што ги остварија според мене немаше да бидат победи против посилни тимови. За битката во средина очекувам Јуве да ја добие исто како и поседот на топка, јувентус има далеку посилна средина во моментов, Челзи не практикува долго држење на топката, треба да се пазат од Хазард и Торес, они може да ја претрчаат одбраната на Јуве. Проблемот е што Челзи со формација 4-5-1 е многу опасен од контри, ја очекувам тоа да гледаме, посед на Јуве, контри на Челзи (40/45 - 60/55), тоа беше синиот рецепт за титула лани во ЛШ. По моменталната форма, за мене Јуве е фаворит, ако Челзи не се брани очекувам победа на Јуве, ако Челзи се брани очекувам X2, во секој случај мислам дека Конте ќе дебитира без пораз, и мислам дека Џовинко поради неговата брзина и спората одбрана на Челзи ќе биде клучен играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom