Фан Клуб: Јувентус

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Бориело мадафакаааааа!!!!
Кое дерењеееее лелеее

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Изгледа заборавивте дека Конте ги реди X-1 или X-2 во зависност каде играме. Претходната беше за да не се примети многу. :P Без гајле тепаме.
За друг пат да знаете..СРЦИЊАААА

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
кај даде кај се запусти ќе го купат. :confused:

инаку ми се бендиса позитивната енергија на тимот колку сите се радваја дека успеа баш тој да дај гол.
или конте ги има построено да се поддржват или овај е супер чоече и покрај то шо ни оди на нерви.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.243
Поени од реакции
8.149
кај даде кај се запусти ќе го купат. :confused:

инаку ми се бендиса позитивната енергија на тимот колку сите се радваја дека успеа баш тој да дај гол.
или конте ги има построено да се поддржват или овај е супер чоече и покрај то шо ни оди на нерви.
Јас баш пред некој ден си мислев дека би било добро Бориело да реши некој меч до крајот на сезонава. Причината е, доколку успееме да ја освоиме титулата (уште ништо не се знае, 4 кола се многу) на прославата да биде поздравен од навивачите а не да го исвиркаат како црна овца. Мислам дека со голот колку-толку, макар минимално ги придоби нивните симпатии.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.536
овие Чезена пак го турија автобусот пред гол, исто беше и во Торино.Оној 42 годишниот Антониоли се здиви.Добро е што колку-толку видовме аир од Бориело.Дури и жал ми стана за дечкото кога го даде голот, и тој малце да се израдува :place:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Јас баш пред некој ден си мислев дека би било добро Бориело да реши некој меч до крајот на сезонава. Причината е, доколку успееме да ја освоиме титулата (уште ништо не се знае, 4 кола се многу) на прославата да биде поздравен од навивачите а не да го исвиркаат како црна овца. Мислам дека со голот колку-толку, макар минимално ги придоби нивните симпатии.
арно викаш

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Радоста за голот беше неверојатна.Се гледаше дека сите беа среќни што токму Бориело го постигна можеби најважниот гол сезонава. :D

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Влага,дава гол и си иде,во стилот на Дел Пиеро:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom