Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
дај бе какви шанси иаме и пак нишо не прајме дај да дајме гол и чао пријатно

Абе се ми се чини или Видал добива црвен утакмицава , како игра не би ме чудело треба малце да се смири

Колку пенали што требаше, не беа досудени, кур ме боли дали ова беше пенал или не... Како да заборавија како се изведува пенал :eek:

Абе какво кукање од колегите. Требаше Пирло да си даде гол и ич да не ни чуе дали било пенал или не. На Милан кога ќе му дадат пенал Ибрахимович да не ги утиња?
Не ми се свиѓа како играме. Па босиве се веќе во втора лига, немаат никаков мотив, немаат квалитет и наместо до полувреме да е 0-3 ние сега ќе се тресеме до крајот.

Изгледа заборавивте дека Конте ги реди X-1 или X-2 во зависност каде играме. Претходната беше за да не се примети многу. :P Без гајле тепаме.

Ццц од гол ја извади старион :mad: Ајде има доста време очекувам да ги добиеме босине ...

ААААААААААААААААААААААААААА БОРИЕЛОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

БОРИЕЛООООООО
БОРИГОООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
БОРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЕЛООООООООООООО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom