Изгледа тој бил задолжен за да му ја соопшти веста на Ферара.Може терале со Бетега и Блан лист-камен-ножици и овој изгубил ...
Кој му ја скршил на Секо раката бе ... :pos2:
П.с. Го учат брзото на 2:15 ... ајдееее
Изгледа тој бил задолжен за да му ја соопшти веста на Ферара.Може терале со Бетега и Блан лист-камен-ножици и овој изгубил ...
Да де ...И Балбоа наш по се изгледа не ги примил баш најдобро овие вести :pos2:
Најпрво се исконтактирал Трапатони, и му било понудено да го преземе тренерското столче на Јуве. Трапатони одбил, и вчера Јуве стапиле во контакт со Бенитез и се обиделе да го ангажираат уште сега нудејќи му перманентен договор со иста плата како онаа што ја зема во Ливерпул, но Бенитез според најавите ќе биде достапен за Јуве дури по крајот на сезонава. Изборот паднал на Закерони и Гентиле. Бетега, Блан и Секо имале состанок после натпреварот со Интер, и се одлучило да го ангажираат Закерони поради неговото искуство во однос на Гентиле кој освен Италијанската У21 Репрезентација нема водено клуб,и веројатно не сакале да ризикуваат повторно со неискусен тренер, сепак сосема е различно да се водат клуб и Репрезентација.2. Зак. Како шо кажав малку сум скептичен за типов. Според мене ферара беше подобра опција ама ошо е тука е ќе се воздржам од плукање и ќе му посакам среќа во новата работа
Ај среќа да му посакаме, па може кќе направи нешо добро наредниве 4 месеци.
Остајте величење и плукање за после Јуни.
Без предвремени испади.
А тоа формацијата шо беше неколку десетина поста погоре(за против Лацио е така?) не ми се допаѓа. Гросо нека се тргне, спор е ко полжав,и нема сила ни една топка да нафрли. сите му идат до прва статива и тоа ко за У леј нафрлени.
Од лево: Бил Клинтон, Борис Елцин, Слобо Милошевич:pos2:. Фали чушката, најверојатно поради рачето не е во кадар.
Сите заедно: " Beware Lazio - Долазимо јачи него икат"