Имав ја еден комплекс пред година/две.....еве го !Воала! Покрај "Јувентус" и нов "Грешко" комплекс на повидок!![]()
Што ти е бе, сега е незаменлива карика во тимот на Раниери. :xxxx:Имав ја еден комплекс пред година/две.....еве го !
![]()
![]()
Ја утнал канцеларијатаhttp://football-italia.net/jan29w.html
Eве го интервјуто, а запазете ја позадината позади Закерони. :wink:
...И уште да каже ,,жал ми е што им ги зедовме двете титули на зелената маса‘‘.:zid:Морати го жали Јувентус:jaj:
Видов навистина квалитетен Јувентус против нас. Одиграа добар натпревар и не ми
изгледаше како играчите да имаат проблеми со тренерот и некои други работи.“
“Сепак оваа ситуцаија ќе треба самите да си ја решат и знам дека нема да им биде лесно. Нема да се обидам да им делам совети, но во овие моменти навистина ми е жал за Јувентус.“ - рече Морати
Жал му беше и кога го избаци Јуве во Серија Б.Нон-стоп плачеше кутриот.Нека не ни дава совети и нека види оваа година да го намести Милан некако за да можат пак да освојат скудето ...Морати го жали Јувентус:jaj:
Видов навистина квалитетен Јувентус против нас. Одиграа добар натпревар и не ми
изгледаше како играчите да имаат проблеми со тренерот и некои други работи.“
“Сепак оваа ситуцаија ќе треба самите да си ја решат и знам дека нема да им биде лесно. Нема да се обидам да им делам совети, но во овие моменти навистина ми е жал за Јувентус.“ - рече Морати
Правдата ќе излезе на виделина.Кога-тогаш ......И уште да каже ,,жал ми е што им ги зедовме двете титули на зелената маса‘‘.:zid: