Cuore Rossonero
Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
- Член од
- 18 април 2009
- Мислења
- 2.344
- Поени од реакции
- 345
Ајде честито нов тренер и искрено ви посакувам да излезете од кризава :wink:
Такви сме ние, лабораториски глувци. Со Јуве се прават разни експерименти од типот на Раниери, Ферара и еве сега Закерони. Ама, пак ќе речам, ајде можеби од редицата лузери кои се изнаредија на нашата клупа, на овој ќе му се посреќи па ќе направи некој позабележителен резултат.Браќаа таман кога помислив дека најлошото помина, сепак згрешив најлошото тек сега доаѓа со овој лузеров. Човекот е тренер едно 20 години минимум, ама баш ништо не направил во текот на својата кариера едноставно џабе губел време, а еве сега ние го ангажиравме, неверојатно. Но, сепак единствената добра работа што ја направил до сега е го победи интер со 4-2 во 2002 година, значи тоа е добро за нас па да се надевамде дека ќе направи нешто добро и во овие 4 месеци што остануваат до крајот, после тоа не сакам да го видам веќе.
На Sky Sport 24 и на Juventus ChannelМалце ќе го поддржувам Јуве сега, ради Ѕакерони, само не против Интер
*на кој италијанска телевизија ќе има презентација, да гледам на нет?
Без интервенција на трансфер пазарот,тешко нешто да биде до крајот на сезонава.Иначе жал ми е за Ферара што вака мораше да биде.Го почитувам и му посакувам се најдобро во иднина.Ќе биде од него тренер еден ден,во тоа сум сигурен.За Заќерони не знам.Не ми е сигурен,ама времето ќе каже сеСе надевам дека Закерони ќе го исполни она што се бара од него. Едно од првите 4 места и квалификација во ЛШ следната сезона. Покрај 3-4-3 формацијата, се споменува и 3-4-1-2.
А според Тутојуве, можно е уште да се интервенира на трансфер пазарот.