Јас до некаде разбирам во ваквите серии да се прави драма бидејќи друго не ни можат да понудат, ама ова индијциве биле drama queens од невидени пропорции. Буквално за се' се дига паника. Доволно е само Арџун да го помести столот, за Арохи веднаш да почне да се препотува, да поджмигнува, дури во позадина некој тропа на тапан како неандраталец. Сето ова измонтирано во Пеинт.
И стварно не можам да сфатам како некои мои врсници гледаат индијски серии. За баба ми ај ќе разберам, ама некој дваесет годишен да се интересира за љубовниот оган кој тлее помеѓу Арчана и Манав?
Еве неколку коментари од сајтот на Сител:
anandi
испратено на 18.06.2012 - 10:24
anandi e mnogu ubva vo novata obleka mnogu i serijata se poveke e razubva i povke se gelda cela moja famila bara da ja gelda ova serija bravo sitel najdobroste
vije daj te ja repriza santo serija bandini daramac ako moze sitel ve molam
Maleckata Nevesta
испратено на 09.12.2011 - 01:19
bi sakal da se vidam so glumcite od serija nekogas da dojdat tuka dali moze ? Pozdrav mn e interesna serijata Jasmin od kavadarci
anandi
испратено на 25.11.2011 - 22:08
devojkceto koe otkako go prekina detstvoto siot zivot vo kukata na svekorot i svekrvata go mina vo solzi i postojano bese meta na babata kutroto dete so pre rano prekinato detstvo za se vinovno spored babata zarem morase vaka da zavrsi srce mi plakase koga gi gledav solzickite na toa nevino kutro detence zalosno oooooooo
Kupete gi Indiskite serii
испратено на 19.08.2011 - 23:09
Kupete gi Indiskite serii "Bade acche lagte hain" i "Dharampatni" vo koj glumi Aasiya Kazi aka Santu od Bandini
bukuroshja eli
испратено на 20.04.2012 - 11:24
greota manav kolku e dobar,i kolku se sakaat so arcana cista ljuvov
MINTI
испратено на 05.01.2012 - 11:59
ja obozavam ovaa serija, emotivna, topla, so preubavi akteri, samo napred sitel
Ретардирани ботови.