Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Сакам да направат римејк на Лост, баш ме интересира како ќе го изведат Смоук Монстер :pos:
Shevket:We have to go back.

Флешбек кога Шевкет вртел кебапчиња у Истанбул и неговиот конфликт со татко му.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Треба да се измени законот и да се каже дека национална телевизија не може повеќе од 2 серии и тоа само со еднаш реприза.
А овие сега само серии пуштаат т.е на тоа се сведува нивната ценета програма.

Wizz.

TheBest
Член од
27 септември 2009
Мислења
262
Поени од реакции
69
Како ли ќе ја наполнат програмата, скоро 1/5 им беа реклами ако не и повеќе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еве им го авионот им стаса:
http://kajgana.com/srd-go-kazni-kanal-5-so-zabrana-za-reklamiranje-od-tri-dena

Само три дена бе? Абе лупни ги месец дена лани имаа пораст на профит од 400% имаат пари.
Вчера слета казната, Леандрич. :icon_lol: Не гледам често телевизија али ме интересира како ќе пополнат време, зашто очигледно немаат програма доволно и половина им е реклами. Место комерцијални реклами - бутај најави за серии у други термини ама онака долги најави од по 2 минути, како трејлер за филм, само тука за туркиш-серија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Вчера слета казната, Леандрич. :icon_lol: Не гледам често телевизија али ме интересира како ќе пополнат време, зашто очигледно немаат програма доволно и половина им е реклами. Место комерцијални реклами - бутај најави за серии у други термини ама онака долги најави од по 2 минути, како трејлер за филм, само тука за туркиш-серија.
Во две минути трејлер цела серија ќе ја раскажат :pos:

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Шитсериофоби, треба да се лечите. :icon_mrgr:
Лекувањето кај што е скапо, те тераат и на посебни апови да бидеш на кои негативни дејствија се неконтролирана дијареа и појава на оток на малеол на десно стапало. Shit be super serious son.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Ептен се напнав со серииве и сериозно размислувам за изнаоѓање начини да ги прекинат.
Имаме ли право на петиција или нешто така, на која ќе се потпишат повеќе луѓе во знак на револт против глупостиве?
Ова не се трпи веќе. :ROFLMAO:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Шитсериофоби, треба да се лечите. :icon_mrgr:
Да ти кажам, јас се плашам дека ако продолжат со откупување и давање на серии, каде притоа 80 посто од луѓето гледаат, нема да ни има спас, наредна дестинација - лудница. :D

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ептен се напнав со серииве и сериозно размислувам за изнаоѓање начини да ги прекинат.
Имаме ли право на петиција или нешто така, на која ќе се потпишат повеќе луѓе во знак на револт против глупостиве?
Ова не се трпи веќе. :ROFLMAO:

57 channels and Turks are on.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Јас до некаде разбирам во ваквите серии да се прави драма бидејќи друго не ни можат да понудат, ама ова индијциве биле drama queens од невидени пропорции. Буквално за се' се дига паника. Доволно е само Арџун да го помести столот, за Арохи веднаш да почне да се препотува, да поджмигнува, дури во позадина некој тропа на тапан како неандраталец. Сето ова измонтирано во Пеинт.

И стварно не можам да сфатам како некои мои врсници гледаат индијски серии. За баба ми ај ќе разберам, ама некој дваесет годишен да се интересира за љубовниот оган кој тлее помеѓу Арчана и Манав?

Еве неколку коментари од сајтот на Сител:

anandi
испратено на 18.06.2012 - 10:24
anandi e mnogu ubva vo novata obleka mnogu i serijata se poveke e razubva i povke se gelda cela moja famila bara da ja gelda ova serija bravo sitel najdobroste
vije daj te ja repriza santo serija bandini daramac ako moze sitel ve molam

Maleckata Nevesta
испратено на 09.12.2011 - 01:19
bi sakal da se vidam so glumcite od serija nekogas da dojdat tuka dali moze ? Pozdrav mn e interesna serijata Jasmin od kavadarci

anandi
испратено на 25.11.2011 - 22:08
devojkceto koe otkako go prekina detstvoto siot zivot vo kukata na svekorot i svekrvata go mina vo solzi i postojano bese meta na babata kutroto dete so pre rano prekinato detstvo za se vinovno spored babata zarem morase vaka da zavrsi srce mi plakase koga gi gledav solzickite na toa nevino kutro detence zalosno oooooooo

Kupete gi Indiskite serii
испратено на 19.08.2011 - 23:09
Kupete gi Indiskite serii "Bade acche lagte hain" i "Dharampatni" vo koj glumi Aasiya Kazi aka Santu od Bandini

bukuroshja eli
испратено на 20.04.2012 - 11:24
greota manav kolku e dobar,i kolku se sakaat so arcana cista ljuvov

MINTI
испратено на 05.01.2012 - 11:59
ja obozavam ovaa serija, emotivna, topla, so preubavi akteri, samo napred sitel

Ретардирани ботови.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Kupete gi Indiskite serii
испратено на 19.08.2011 - 23:09
Kupete gi Indiskite serii "Bade acche lagte hain" i "Dharampatni" vo koj glumi Aasiya Kazi aka Santu od Bandini
:tapp::tapp: :tapp:
Почнаа и предлози да им даваат бе.....абе народов ќе ни изумре ако прекинат да даваат турски и индиски серии.

Kajgana Shop

На врв Bottom