Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
А Битола у Турција да не е :confused:

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Jaс у кафана а татко ми ми звони за да ми каже дека некој авион паднал можно е и на Груевски авионот да е.

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Тањево многу озбилно, ич не знае да глуми. Сеа нека земат да репризираат по стопати на ден, сигурно ќе има некој што не се фатил на л'жгата, колку да го размрдаат. :sick:

L

.Lost Angel.

Гостин
По лавината реакции кои ги предизвика националната телевизија Канал 5 поради контроверзната реклама со „авионската несреќа“, телевизијата во вечерните Вести се извини поради паниката која ја раширија меѓу граѓаните.
Тие велат и дека се работело за промо за турска серија, која била реплика на оригиналната турска најава за соодветната серија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
хахаха каква кампања човече :pos::pos::pos::pos::pos: Овие се ненормални. Ова во Америка ќе пројдеше ама во Македонија бе ваква реклама да направиш :pos:
А и луѓево ептен сериозно го сфатиле ова. Па на крај пишува КРАЈ наскоро на Канал 5.
Што мислевте вие дека екслузивно Канал 5 наскоро ќе дава снимки од крајот на светот на милион години пред конкуренцијата? :pos:
Тањево многу озбилно, ич не знае да глуми. Сеа нека земат да репризираат по стопати на ден, сигурно ќе има некој што не се фатил на л'жгата, колку да го размрдаат. :sick:
Па ако изгледала озбилно значи добро си ја извршила работата :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе одете серииве напикајте си ги.....
Е*АТЕ РЕТАРДИТЕ, да не е ЕП или НБА финалињава телевизор нема да уклучам во соба.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Си го имаат Канал 5 со оваквиве најави. Ова ме потсеќа на Миленко коа се убаци дека Грција ја нападнала Македонија :pos:
Се убив од барање не можам да го најдам клипот на youtube. :mad:
Еве го, ама од Еднооки поинтересно е... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom