- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.632
- Поени од реакции
- 10.350
Каков Лост бе, тој ти е пресложен за македонскиот народ... веројатно уште некоја глупа турска серија...
Телевизорот не го фрлај. Ќе ти треба. Стави си сателитска.Мене ме чуди што толку народот придава важност на едни вести...после толку лажни информации што ни ги пласираа последнава деценија,не заслужуваат ни да ги гледаме...во последен период сум во состојба и телевизорот да го фрлам низ прозорот од нив,но ептем да не го пропуштам Европското првенство...
Кога авионите паѓаатКоја е таа нова серија?
Најлошо што можеш да и направиш на телевизија е да и забраниш реклами. Они од тоа живеат и од тоа ги откупуваат дебилните серии.Абе им го накршија веќе со три дена забрана за реклами. Нека им забранат три дена програма (турски серии воглавно) па ќе правиме муабет.
Три дена ќе нема реклами, ќе ги обештетат тие што закупиле и никому ништо. Да бевме нормална држава со народ што не гледа вакви срања, да, ќе беше лоша казна. Ама да им забранеа да ги емитуваат срањава три дена, ќе го навлечеа гневот на народов, и тие што мислеа дека ова со авионот е глупост ќе почнеа да си викаат, што се изглупираа, сеа серијава не можам да си ја гледам... Tака да подобро за нив е ова.Најлошо што можеш да и направиш на телевизија е да и забраниш реклами. Они од тоа живеат и од тоа ги откупуваат дебилните серии.