Заборавив да напоменам, кога почнува Бурни времиња пишува "Програми наменети за целата публика".
За која цела публика бре, таа серија мене ме вознемирува, камо ли некое дете. Колку само ме полни со негативна енергија тоа е чудо, доволно е само да ја слушам синхронизацијата како пиштат и вриштат. А за колку ја затупеа со Турските серии не ми се ни зборува веќе. Порано подгледнував по некоја чат-пат, ама ова е веќе масовно труење, полнење со негативна енергија и изместување на сите граници. Имаат посебни што ги даваат преку текот на целата година, и други за во лето. Не отруја.
Немогуче ..................... фејк информејшн бади !Ја прочитавте ли најновата шокантна информација за типот на кој му го украле пенисот?
Посакувам да му украдат пенисот на Латас сосе муда.Italian job style.Ја прочитавте ли најновата шокантна информација за типот на кој му го украле пенисот?
Да, тоа е најголемиот пропуст. Woo hoo!Ама штета, за Станија не сме пишале ништо.
Топ бачко, ама нели мислиш дека тоа е прича за у маало на клупи, а не за секојдневно бомбардирање на јавност преку медиуми?Аххххх пријателе, незнам дали беше во Колосеум Саботата, кога забава праеше Жаре Бербер, али гостинка му беше Станија и уште двајца идиоти други, али муабетот ми е, кога излезе на бината Станија, без прслук, цицкине на мегдан пуштени мислиш ќе излезат секој момент.
Ја напален осумнаесет годишник ми идеше уште таму да ја фатам да ја и*дупам али јебига тоа е.
Хаха моја грешка извини.Топ бачко, ама нели мислиш дека тоа е прича за у маало на клупи, а не за секојдневно бомбардирање на јавност преку медиуми?
Видеото каде што е снимено од забавата како тие се дрогираат пушат марихуана се сексаат и други работи е објавено на Јутубе