Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ексклузивно - ако мочате почесто имате поголеми шанси да јадете редовно вечера.

M

Moon Child

Гостин
Заборавив да напоменам, кога почнува Бурни времиња пишува "Програми наменети за целата публика".
За која цела публика бре, таа серија мене ме вознемирува, камо ли некое дете. Колку само ме полни со негативна енергија тоа е чудо, доволно е само да ја слушам синхронизацијата како пиштат и вриштат. А за колку ја затупеа со Турските серии не ми се ни зборува веќе. Порано подгледнував по некоја чат-пат, ама ова е веќе масовно труење, полнење со негативна енергија и изместување на сите граници. Имаат посебни што ги даваат преку текот на целата година, и други за во лето. Не отруја.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Заборавив да напоменам, кога почнува Бурни времиња пишува "Програми наменети за целата публика".
За која цела публика бре, таа серија мене ме вознемирува, камо ли некое дете. Колку само ме полни со негативна енергија тоа е чудо, доволно е само да ја слушам синхронизацијата како пиштат и вриштат. А за колку ја затупеа со Турските серии не ми се ни зборува веќе. Порано подгледнував по некоја чат-пат, ама ова е веќе масовно труење, полнење со негативна енергија и изместување на сите граници. Имаат посебни што ги даваат преку текот на целата година, и други за во лето. Не отруја.

ехх.... времиња...
Златна бандини... ем клатат глави, а и не се синхронизирани.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Ја прочитавте ли најновата шокантна информација за типот на кој му го украле пенисот? :D
Немогуче ..................... фејк информејшн бади !
Едино куче може да ’’украде’’ пенис на човек ! :X3::icon_lol::icon_mrgr:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ја прочитавте ли најновата шокантна информација за типот на кој му го украле пенисот? :D
Посакувам да му украдат пенисот на Латас сосе муда.Italian job style.

Ова важи и за уредниците на порталите кои објавуваат вакви "вести".

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Аххххх пријателе, незнам дали беше во Колосеум Саботата, кога забава праеше Жаре Бербер, али гостинка му беше Станија и уште двајца идиоти други, али муабетот ми е, кога излезе на бината Станија, без прслук, цицкине на мегдан пуштени мислиш ќе излезат секој момент.

Ја напален осумнаесет годишник ми идеше уште таму да ја фатам да ја и*дупам али јебига тоа е.
Топ бачко, ама нели мислиш дека тоа е прича за у маало на клупи, а не за секојдневно бомбардирање на јавност преку медиуми?

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Топ бачко, ама нели мислиш дека тоа е прича за у маало на клупи, а не за секојдневно бомбардирање на јавност преку медиуми?
Хаха моја грешка извини.
Се отвори муабет за Станија и ја да се убацам.
Бришам коментар.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Што коментират мажите под сликите на згодните женски ..

EPIC !!

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Видеото каде што е снимено од забавата како тие се дрогираат пушат марихуана се сексаат и други работи е објавено на Јутубе

Плус и факто дека 70% од текто е составен од оваа реченица : дрогирале , пиеле алкохол и се сексале.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
http://brkajrabota.mk/lifestyle/zdravje/16486-prednete-si-na-raat
http://www.facebook.com/macedonia123/posts/367146003357611

САБОТА, 30 ЈУНИ 2012 14:54
Без разлика дали навистина имате проблеми со испуштањето гасови или пак уживате од време на време да си се испрдите, ова е вистинскиот производ за Вас.
Оваа парфимирана влошка дефинитивно ќе Ве спаси од срам ако сте се „олесниле“ во лифт мислејќи дека никој нема да се качи по Вас.
И замислете, за само 29,95 долари добивате 10 Colonial Medicine влошки и не се грижите за смрдеата.
:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom