Темава е да ги кажиме сајтојтеНема најдобар торент сајт, титулата за најдобри ја држат неколку торент сајтови кои имаат врски со групите и кај нив излегува материјалот, најчесто 3-4 дена пред да се појави на другите сајтови а понекогаш можеби и повеќе.Оние што се занимаваат со уплоадирање подолго време најверојатно знааат за кои сајтови зборам.
Zamunda.NET0.arenabg.com i pirate bay, bt junkie se super, samo ako moze nekoj link od zamunda da mi dade posto ke pisam vo gugl i mi dava poise strani i neznam koja e tocno
Ова не е тракер, туку search engine, сличен на isohunt, torrentz и уште некои други, ама послаб од нив. Пошто одамна неам користено public тракери, знам кога ги користев isohunt беше врв пошто правеше и внатрешно пребарување (другите правеа само по имиња на торенти). Овој нашиов замунда исто прави само надворешно, а ко што гледам аплоудерите ги земаат тракерите од publicbt, tpb, rar.bg...најдобар МК ,вчера баш дознав за http://www.zamunda.mk/index.php
а и не е затворен,можи слободно да се спушта
Like за замунда точка мк
Стискаш PrtScn копчето на тастатура, отвораш пеинт, едит - пејст, зачувуваш, одиш на некоја страна како pic.mk , аплоадираш и му го даваш тој линкот што завршува на .jpg.Здраво на сите ај ако може малку помош сакам да побарам покана за еден торент сајт но тој што ја нуди поканата ми бра скринове од сајтовите на кои јас сум член.Е сега вака значи можеби на некој че му изгледа смешно но не знам како да направам скринови затоа ако некој биде добар да ми објасне како се прави тоа ќе му бидам многу благодарен.Знам дека ова што го прашувам е малку офтопик но стварно ми е потрбна вашата помош и тоа што е можно побрзо.Однапред благодарам