Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Според мене Замунда е најдобар. Скоро се што сум симнал од таму работело. После тоа доаѓа TPB.

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Нема најдобар торент сајт, титулата за најдобри ја држат неколку торент сајтови кои имаат врски со групите и кај нив излегува материјалот, најчесто 3-4 дена пред да се појави на другите сајтови а понекогаш можеби и повеќе.Оние што се занимаваат со уплоадирање подолго време најверојатно знааат за кои сајтови зборам.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Нема најдобар торент сајт, титулата за најдобри ја држат неколку торент сајтови кои имаат врски со групите и кај нив излегува материјалот, најчесто 3-4 дена пред да се појави на другите сајтови а понекогаш можеби и повеќе.Оние што се занимаваат со уплоадирање подолго време најверојатно знааат за кои сајтови зборам.
Темава е да ги кажиме сајтојте :)

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Отворени се регистрациите на TorrentLeech

Invitation Code: SUMMER2011

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
0.arenabg.com i pirate bay, bt junkie se super, samo ako moze nekoj link od zamunda da mi dade posto ke pisam vo gugl i mi dava poise strani i neznam koja e tocno

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Мене вие 3 ми се најдобри (y)
1.Kickasstorrent
2.IsoHunt
3.The PirateEbay

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
најдобар МК ,вчера баш дознав за http://www.zamunda.mk/index.php
а и не е затворен,можи слободно да се спушта

Like за замунда точка мк
Ова не е тракер, туку search engine, сличен на isohunt, torrentz и уште некои други, ама послаб од нив. Пошто одамна неам користено public тракери, знам кога ги користев isohunt беше врв пошто правеше и внатрешно пребарување (другите правеа само по имиња на торенти). Овој нашиов замунда исто прави само надворешно, а ко што гледам аплоудерите ги земаат тракерите од publicbt, tpb, rar.bg...

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
zamunda i arena se najdobri :cuc: skoro se sto sum spustil od tamu bilo spusteno so max brzina na net. I najbitnoto sto i spustis nema nikakvi frki so virusi ili ovo ono ;) sakam da kazam mali se sosema sansite za takvo nesto namesto da citam komentari na isohunt dali bilo dobro ili ne i zosto ne mu go pustalo filmot bla bla (gubenje vreme) toa sto ti treba ili go ima na edniot ili na drugiot sajt (y)

H

-HRO

Гостин
Се што ми требало сум симнувал, и сеуште симнувам од Замунда...
Понекогаш сум симињал некои ствари од PirateBay, Isohunt и BtJunkie али тоа ретко се дешава ;)

Член од
7 април 2011
Мислења
16
Поени од реакции
4
Здраво на сите ај ако може малку помош сакам да побарам покана за еден торент сајт но тој што ја нуди поканата ми бра скринове од сајтовите на кои јас сум член.Е сега вака значи можеби на некој че му изгледа смешно но не знам како да направам скринови затоа ако некој биде добар да ми објасне како се прави тоа ќе му бидам многу благодарен.Знам дека ова што го прашувам е малку офтопик но стварно ми е потрбна вашата помош и тоа што е можно побрзо.Однапред благодарам :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Здраво на сите ај ако може малку помош сакам да побарам покана за еден торент сајт но тој што ја нуди поканата ми бра скринове од сајтовите на кои јас сум член.Е сега вака значи можеби на некој че му изгледа смешно но не знам како да направам скринови затоа ако некој биде добар да ми објасне како се прави тоа ќе му бидам многу благодарен.Знам дека ова што го прашувам е малку офтопик но стварно ми е потрбна вашата помош и тоа што е можно побрзо.Однапред благодарам :)
Стискаш PrtScn копчето на тастатура, отвораш пеинт, едит - пејст, зачувуваш, одиш на некоја страна како pic.mk , аплоадираш и му го даваш тој линкот што завршува на .jpg.
Или па ако имаш 7ца, во all programs - accessories - snipping tool, ќе кропнеш тоа што сакаш, ќе зачуваш и на pic.mk истата постапка.

Член од
7 април 2011
Мислења
16
Поени од реакции
4
Значи вака имам едно прашање сакам да го знам името на еден торент сајт гледам во замунда дека даваат покани за него и кажуваат дека бил еден од најдобрите сајтови ама никој не кажува за што е тој сајт .Означен е вака ТТ .Јас мислам да не е Trance traffic но не сум сигурен ајде некој нека ми каже дали е тој и али ако не е кој е и за што е. Однапред благодарам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom