Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
TPB одкога знам за интернет.
Ако нема таму, се обраќам на гугл.

Член од
7 април 2011
Мислења
16
Поени од реакции
4
Според мене за филмови најдобри се а и најмногу ги користам:Ip torrents,Zamunda, Arena bg,Mojblink(словенски торент сајт),TorrentHr,Speedcd,Torrentday а за серии најдобри се :tvtorrents.ro,brodacastthenet(BTN) пoсебно за оние што сакаат да симнуваат цели сезони од серии.

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
what.cd , waffles.fm , sceneacces.org , GFT , RevTT , passthepopcorn, BTN , PiratetheNet . Koj se razbira od torrenti znae za sto zboruvam.
Da ne bide neiskoristena pozivnicata za TorrentHR. Koj saka da ja dobie neka stavi skrinovi od 3 najdobri torrent trakeri koi gi koristi.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Далеку од најдобар. Тиње невидено.
--- надополнето: Aug 5, 2011 3:25 AM ---
what.cd , waffles.fm , sceneacces.org , GFT , RevTT , passthepopcorn, BTN , PiratetheNet . Koj se razbira od torrenti znae za sto zboruvam.
Da ne bide neiskoristena pozivnicata za TorrentHR. Koj saka da ja dobie neka stavi skrinovi od 3 najdobri torrent trakeri koi gi koristi.
This. Од каде најде инвајт?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Кој сака да ми прати покана за Demonoid слободно нека ми прати, нека не се срами. Понудата е ограничена! :O :D

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Далеку од најдобар. Тиње невидено.
Затоа што не ти одговараат правилата бидејќи се строги... дека треба и да се сидува, а не само да се данлоадира.

Кој останал подолго на IPTorrents знае зошто се најдобри... TorrentLeech е тешко срање за разлика од IPT, за Замунда ич пак да не зборам... катастрофа.

За жал слабо си направил споредба околу фајловите кој се прикачуваат на IPT... :)

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Затоа што не ти одговараат правилата бидејќи се строги... дека треба и да се сидува, а не само да се данлоадира.

Кој останал подолго на IPTorrents знае зошто се најдобри... TorrentLeech е тешко срање за разлика од IPT, за Замунда ич пак да не зборам... катастрофа.

За жал слабо си направил споредба околу фајловите кој се прикачуваат на IPT... :)
Чекај, сакаш да кажеш дека IPTorrents е боље од TorrentLeech? :tapp:
Иначе кај сите добри торент сајтови се сидува.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Чекај, сакаш да кажеш дека IPTorrents е боље од TorrentLeech? :tapp:
Иначе кај сите добри торент сајтови се сидува.
Според мене ДА, имам и таму и таму акаунт. На TorrentLeech така ми стои акаунтот... тапа е :/ Ај те молам кажи ми што е подобро на TorrentLeech за разлика од IPT?

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Според мене ДА, имам и таму и таму акаунт. На TorrentLeech така ми стои акаунтот... тапа е :/ Ај те молам кажи ми што е подобро на TorrentLeech за разлика од IPT?
Не е важно, ако ти стои така можеш да ми го дадеш на мене! :) Иако последен пат кога имав акаунт, банираа после една недела ако си во минус :)

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296

Samo za potsetuvanje, TL ima daleku postrogi pravila od IPT.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
BT junke на torrentscan.com
не ви треба акаунт за овде (y)

C

Crazy Diamond