Топшоп производи - задоволни или не?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Jas imav ProJunior. Ko tetris nesto. Glupost
 

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.613
Поени од реакции
11.157
Јас имам Орбитрек.. така нешто беше... :)
 

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
дали има некој земено машинка за бричење од топшоп? какви искуства имате? Примамлива е цената, ама да не купам па да ги куба влакната:))) фала однапред.
 
Член од
18 јули 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
TopShop презент Kleen Kut кој го купив за Неверојатни 1600 денари без ПТТ..... не знам што шејтан ме натера да си ги потрошам парите за такво машинче за бричење. Кога го донесоа добро беше само брат ми да не купеше од кинескана продавница исто такво за 300 денари....Трагедијата е што неговото издржа 1 година а моето цркна после 2 месеци.......:kesa:
 

GoGo*

LSS
Член од
10 јуни 2008
Мислења
564
Поени од реакции
18
Ednas koga bev mal ( 10 god ) mi kupija boi4ki od topshop nz kako se vikaa ama bea sranje :toe:
 

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
дали има некој земено машинка за бричење од топшоп? какви искуства имате? Примамлива е цената, ама да не купам па да ги куба влакната:))) фала однапред.
Не скубе, немај гајле. Многу јако е што ако сакаш можеш и на фотеља да се бричиш, влакната ги собира внатре.
 

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.615
Не знам како се викаше што рекламираа едно апаратче ко аларм така нешто беше го даваа по цена не знам точно над иљада денари, а по некое време го глеам тоа истото на автопазар по цена од 100-200 денари...
хахаха, да памтам на тоа...најинтересно е тоа што апаратчето го имаше на автопазар веќе година две, и беше со цена од 30-50 ден...излезе рекламата на ТопШоп и одма цената на тоа рипна на 200 :nesvest:

бабами имаше космодиск на пробен период и им го врати....:pos2:

иначе неам купено ништо од таму пошто мислам дека се залудно фрлени пари, освен душекон дормео. пошто тој е единствен кој ништо не праи, само за спиење служи...другите или се кинат, кршат, распиуваат, или едноставно неработат...

а да може и перницана контур :D:D
 
Член од
30 јуни 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
jas iskreno da mi akzam imam kupeno mn mn raboti od top shop no se e fals osven pawer juser mn e dobar i izdrzljiv go imam veke godina ipol i maki nema ko nov e i mn e ubav za sokovi:salut:
 
Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Значи темава е за сите толкурекламирани Топшоп производи.

Дали поседувате некој нивни производ?
Задоволни сте од него?
Колку ви помогнал да ја остварите целта за која што сте го купиле?


Јас имам Пауер Џусер и можам да се пофалам дека сум доста задоволен од него.
Да поседувам нивни производи и воопшто не сум задоволна а поготово затоа што воопшто не ми помогнале да ја остварам целта поради која се наменети :nenene:...јбг мене тие топ шоп глупости, ми се обично срање :uvo:
 
G

Gray Foxx

Гостин
Јебига. Сите се имаме ебено од таа Топ Шоп политика. Човечко алчно око, што сакаш. Ја имам една справа Power Abs демек за стомачни и разни глупости. Сеа за сеа е добра. Ке видиме понатаму.
 

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Total Gym ... dobra e spravata.. zadovolen sum
Toa za krecenje kako i da se vikase mn e za nikade
Ab - tronik isto e mn dobro za vezbanje
I toa kako se vikase kako sauna sto e za lepenje na tebe kako pojas mojte se zadovolni na mene ako go stavam ke ostanam stvarno samo koska i koza zatoa neznam licno iskustvo :D
Pravosmukalkata Rovus e mn dobra i maloto i golemoto na voda.. zakon se :)
I tie magicnite krpi se stvarno zakon :)
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Имаме еднаш одамна купено еден комплет за кичма, колено и зглоб на раката од доктор Некојси од Топ Шоп. Тоа од рекламата кај шо една баба прво не може да се исправи, па после трча по точакот на внучето. :tv:

Јас го ставам тоа на коленото, џоа на магнети нешто. Мене ми е подобро само додека го носам, зошто го стега зглобот, иначе е тапа.

Топ Шоп е за никаде бе. „Купувајте од фотелја“ ње ње. Рекламине коа ќе ги видам ми се крева желудник. Особено ме нервира таа за Space Bags кои ќе ви го решат целиот неред со облеката! И после коа ќе ја извадиш, ко изџвакана. Абе бегај.
 

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе за топ шоп оние справине што се за билдање, правење храна ај им верувам ама за оние за лечење чудана не баш можеби во дормео зошто имам пријатели кои што го купија и ногу поубаво им е сега вака со тоа ама за тие другине сум скептичен
 
Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Abe mozam da kazam deka sve e promaseno so ovie Top Sop tie udrija na reklama i gi lazat lugeto a nie neli ima veruvame kupuvame,i jas imam loso iskustvo so niv vo vremeto koga go reklamiraa setot za akni skeenfree go zemav si dadov 3000 den i poise ako ne bese i na kraj promasok,isto taka za malku ke go zemev i toa za opaganje na kosa ali za sreka mi kazaa deka sozdava zavisnost deluva dodeka go koristime a posle toa use poveke paga kosata pa ne go zemav,edinstvenoto nesto od sto sum zadovolen e kosmodisk mislam ne direkno ali tatko mi e epten poso prethodno go bolese grb a sea veke nema tolku mnogu od koga go koristi,isto i dormeo e mnogu dobar a za tie drugite proizvodi sto se ne davam 5 pari.
 

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Имам Тотал Џим и мора да кажам дека справата е закон..Вреди секој денар што го дадов..:wink:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom