Топшоп производи - задоволни или не?

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Спаѓаат во темава производите на PXD?? такви иам дома и незнам како да се оттарасам..

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
дедо купи космодиск!
и за жал не се најде меѓу тие 88% на кои им поминале болките во грбот,стомакот,главата,вратот,половината и мускулите!
А баба ми е па презадоволна!
Го порача уште пред 5-6 години и сеуште го носи и тврди дека и помага, дури кога има и главоболка, го става на чело :pos:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
За разлика од повеќето незадоволни овде, од она што го имаа нарачано моите и мои блиски пријатели се презадоволни. Мајка ми имаше купено dr. Lewins стегач за колено и појас за половина, за бабите имавме нарачано Космодиск и тие се задоволни.
Orbitrek има една другарка и кажува дека е доста добар...
Правосмукалката ја купија соседите па се презадоволни..:toe:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
За разлика од повеќето незадоволни овде, од она што го имаа нарачано моите и мои блиски пријатели се презадоволни. Мајка ми имаше купено dr. Lewins стегач за колено и појас за половина, за бабите имавме нарачано Космодиск и тие се задоволни.
Orbitrek има една другарка и кажува дека е доста добар...
Правосмукалката ја купија соседите па се презадоволни..:toe:
Абе нормано дека нема да имаат лоши производи,иначе немаше да издржат толку долго на пазарот

Член од
11 април 2008
Мислења
73
Поени од реакции
6
Eeee, Top Shop. Eve iskustva
1. Nikkei nozevi - neznam dali nekoj gi pameti, toa bea komplet nozevi teflonski, zaedno so ona nozicite so crvena tocka. Gi kupiv pred 10god koga izlegoa i uste gi koristam, u stvari celo vreme samo niv gi koristam i ako odam nekade si go nosam golemiot noz. ZAKON se. Gi barav pred dve-tri godini za podarok, ama za zal veke ne gi nosat.
2. Sun Joy - edno satorce za senka na plaza da ti pravi, a se sklopuva vo plocka. I nego od pocetok go imam i stalno go mknam po plazi, super e.
3. Setot za krecenje - e toa neznam, ili majstorot ne go bivase ili setot.
4. Mojave naocarite - super bea, mi gi ukradoa. Sega isto imam za sonce so polarizirani stakla, ne zatemnuvaat tuku go blokiraat sjajot, pa i vo senka si sedis so niv bez problem, gi nosis cel den i uopste ne ti smetaat ili gi zamaraat ocite.
5. Pravosmukalkata na voda e super, samo treba vreme da ja naviknes.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Е за сетот за бојадусивање можам да ти кажам дека е катастрофа. Татко ми работи како молер, и јас одам со него кога ке сум слободен, па има тетки и чичковци, кои наместо да платат молер да им бојадиса купиле некое такво срање од топ-шоп што се полни со боја, и чичкото сам ке бојадисал. А од една страна поретка боја не ги покрива валканиците на ѕидовите, а од друга густа не тече низ дупките на ваљакот. Па на крај иде сиромавиот два пати плаќа.

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Ние лани ја порачавме смукалката...сината заборавив како се вика..ај ко ќе ми текне ќе пишам.. ептен задоволна сум.
Ровус Аква Пауер, закон е многу добра, моите дома се презадоволни.А најчесто сестра ми ја користи, она е задужена за усисување, ја за прашина:)

изгледа не ја користиш редовно затоа си задоволна:smir:
Е баш редовно ја користиме и нема ништо лошо во тоа. А пак како убаво мириса додека усисуваш...ммм...
А се подразбира дека и треба редовно да се одржува за да нема жалење после.

Би ја препорачала на сите :smir:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Еееее редовно ја користам..колку сум вредна јас да знаеш само :smir:
Убаво мириса и мерак ми е да смукам со неа....и како што кажа Betty Boop треба филтерите да се чистат...
И од сега фали ме секаде бусарче :pos2:
ќе те фалам обавезно ама не е лошо на лице место да видам дали навистина чисти.па кога ќе дојдеш да ми ја исчистиш собата:smir::pos:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Значи темава е за сите толкурекламирани Топшоп производи.

Дали поседувате некој нивни производ?
Задоволни сте од него?
Колку ви помогнал да ја остварите целта за која што сте го купиле?

Јас имам Пауер Џусер и можам да се пофалам дека сум доста задоволен од него.
Ме нервираат топ шот производите,за повеќето претерват.Се најнај биле и слично.Воопшто не се убедливи.
Ама го имам Пауер Џусер,не го купив јас,на поклон го добив,и супер е,само пофални зборови имам за него.Сокот од овошјето до максимум го користи и вреди за парите.

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
luge jas sakam da zemam total sauna(domasna sauna)pa daj kazete da ne ima nekoj pa dobra li e
a inaku do sea imame zemeno aparat za pritisok-za nisto ne go biva,vibra tone-za 2 nedeli 3 pati ni se rasipa i ni gi vratija parite,power juiicer zakon e nema sto

К

Кнез Мишкин

Гостин
Го имаме земено соковникот, супер е, ама не го прави сокот сам :pos2:, после правосмукалката, и едно за мерење на пулс, како сат е нешто слично, тоа си го највеќе сакам, секогаш го носам кога трчам или планинарам...

I

Ivan_FBI

Гостин
Немам ништо купено, а и не ни планирам да купам од таму... Какви само реклами маваат по телевизија неможам ни да ги смислам више ми се гади од нив... Не знам како се викаше што рекламираа едно апаратче ко аларм така нешто беше го даваа по цена не знам точно над иљада денари, а по некое време го глеам тоа истото на автопазар по цена од 100-200 денари...

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
site proizvodi sto se kupuvaat po takvi 'tele shopovi 'se katastrofa
veke zaebam musterija

Член од
4 април 2008
Мислења
45
Поени од реакции
2
Jas imam kupeno:
1-Ab-tronik uste na vremeto ako se sekavate,i sranje e,nema veze so reklamata
2-Sllim en lift [mider] i toj necini.Mi se skina pa mi go zamenija za nov,pa pak mi se skina mi go zamenija,i koga gi prasav do koga ke mi gi menuvaat mi rekoa ic da ne se sekiram stalno koga ke mi se skinel bez problem ke mi go zamenuvale bezbroj pati.:toe:
3-Orbitrek e od nego sum zadovolna.Ne e kojznae sto,ama moze da se vezba.

Kajgana Shop

На врв Bottom