ex machina
сфинге раја
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 721
- Поени од реакции
- 104
Dormeo :love3:
Не е тоа, имам јас и една друга германска правосмукалка исто на вода. 100000 пати поубаво чисти а колку е постара. Мислиш дека ти чисти убаво, купи некоја поскапа па ќе ја воочиш разликата.Правосмукалката сама не чисти, изглеа забораиле да ти кажат кога си ја зимал!
Инаку, јас ја имам истата и ја користам редовно и задоволна сум од квалитетот. Може да не ти чисти единствено ако не ја одржуваш според дадените упатства (ако не ги чистиш редовно филтрите). И она малото правосмукалче го имам и ми брка работа.
И Дормео душекот го имам и немам поплаки или во превод - задоволна сум.
Се` на се` немам замерки на она што досега го имам земено од кај нив.
Еј, стварно... го бива?Dormeo :love3:
Ајде топ-шоп агенти за продажба, реагирајтеЗошто би го одбрал Дормео, а не некој друг?
Затоа што душекот Дормео е опремен со најсовремена акти-гард технологија, така што ако на други душеци сте имале кошмари, на Дормео ќе сонувате голи надарени женски/мажи соодветно полот.Еј, стварно... го бива?
Треба да мењам душек кај мене сега, и му се мислам на Дормеото...
Споредба со (на пр) Јоги душек? Зошто би го одбрал Дормео, а не некој друг?
Не е тоа, имам јас и една друга германска правосмукалка исто на вода. 100000 пати поубаво чисти а колку е постара. Мислиш дека ти чисти убаво, купи некоја поскапа па ќе ја воочиш разликата.
:banned:
Затоа што е тврд, ама сепак анатомски, и одличен за кичма. Нема федери, значи нема да се расипе затоа што му откажале федерите. Мислам дека имаше 12 години гаранција, али не сум сигурна. Цената е околу 200 евра, зависно од големината (јас купував дупли), а има најразлични големини и должини (има и над 2 м за високашите). Најдобриот момент е шо на сабајле лесно се станува.. оп и одма си на нозеЕј, стварно... го бива?
:tv:Затоа што душекот Дормео е опремен со најсовремена акти-гард технологија, така што ако на други душеци сте имале кошмари, на Дормео ќе сонувате голи надарени женски/мажи соодветно полот.
(кажано со гласот на водителката на топшоп)
Ја утнавме темата?Затоа што е тврд, ама сепак анатомски ... а има најразлични големини и должини
Тоа ми се допаѓа... tnxНема федери
Зошто уопште би помислил да споредуваш нешто такво со Јоги-душек?Еј, стварно... го бива?
Сеа го видов воа...:pos2::pos2::pos2:Затоа што е тврд, ама сепак анатомски ... а има најразлични големини и должини
Ni u ludilo! Sve e bez zemja na poteklo niti proizvdtel. Nikade na nitu eden proizvod od niv nema firma shto go proizveduva, 'sve je laz', sekade na site e potpishan nekoj 'genijlen' nauchnik. Genijalno privlechno ime isto kako dukanite na 'bulevar', i normalno reklama, Aman veke ednash nauchete da kupuvate proizvodi od firma i poizvodi so garancija od proizvoditel! A NE proizvodi so garancija od prodavachot! Znachi ova se dva razlichni i mnogu bitni poimi! Obrnete vnimanie i prashajte koga kupuvate neshto, ako e vtoroto zaminete se vednash od prodavnicata bez razlika kolku e ubav ili privlechen proizvotot. Ovie vtorite garancii gi davaat sega zashto so zakon e nalozeno od ujp i drushtvo/zaednica(shto li beshe) na potroshuvachi, da se dava garancija za sekoj kupen prizvod, pogotovo tehnichka roba. Taka da zaebi top shop i site takvi sranja, 100% bez iskluchok!Му се мислам да купам Paint Runner
Искуства?
Затоа што е тврд, ама сепак анатомски ... а има најразлични големини и должини
Секогаш, ама секогаш може да се извади сексуална (ма и секаква) конотација од зборовите извадени од контекст, само треба да се сакаJа утнавме темата?
Nikoj ja nema kupeno?Aj nekoj da mi kaze za taa rakavicata sto e za depiliranje vaka od tv dobro izgleda...nekoj da ja ima kupeno? da mi kaze dali stvarno e dobra?
Еееее редовно ја користам..колку сум вредна јас да знаеш само :smir:изгледа не ја користиш редовно затоа си задоволна:smir: