Топшоп производи - задоволни или не?

Z

ZeroStyle

Гостин
Правосмукалката сама не чисти, изглеа забораиле да ти кажат кога си ја зимал! :pos:

Инаку, јас ја имам истата и ја користам редовно и задоволна сум од квалитетот. Може да не ти чисти единствено ако не ја одржуваш според дадените упатства (ако не ги чистиш редовно филтрите). И она малото правосмукалче го имам и ми брка работа.

И Дормео душекот го имам и немам поплаки или во превод - задоволна сум.

Се` на се` немам замерки на она што досега го имам земено од кај нив.
Не е тоа, имам јас и една друга германска правосмукалка исто на вода. 100000 пати поубаво чисти а колку е постара. Мислиш дека ти чисти убаво, купи некоја поскапа па ќе ја воочиш разликата.
:banned:

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Еј, стварно... го бива?
Треба да мењам душек кај мене сега, и му се мислам на Дормеото...
Споредба со (на пр) Јоги душек? Зошто би го одбрал Дормео, а не некој друг?

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Еј, стварно... го бива?
Затоа што душекот Дормео е опремен со најсовремена акти-гард технологија, така што ако на други душеци сте имале кошмари, на Дормео ќе сонувате голи надарени женски/мажи соодветно полот. :pipi:
(кажано со гласот на водителката на топшоп)

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Не е тоа, имам јас и една друга германска правосмукалка исто на вода. 100000 пати поубаво чисти а колку е постара. Мислиш дека ти чисти убаво, купи некоја поскапа па ќе ја воочиш разликата.
:banned:

Без лутење и непотребни нервози, само се нашалив... :svasta:

Фала на советот, али не глеам причина да давам екстра пари за нешто што го имам и сум задоволна од истото.

Фино некој спомна претходно дека се` е до начинот на реклама, а во суштина веќе видени производи нудат.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Еј, стварно... го бива?
Затоа што е тврд, ама сепак анатомски, и одличен за кичма. Нема федери, значи нема да се расипе затоа што му откажале федерите. Мислам дека имаше 12 години гаранција, али не сум сигурна. Цената е околу 200 евра, зависно од големината (јас купував дупли), а има најразлични големини и должини (има и над 2 м за високашите). Најдобриот момент е шо на сабајле лесно се станува.. оп и одма си на нозе :)

П.С. Сите други производи што сум ги пробала од Топ Шоп, односно, вог тава што се љупи, онаа правосмукалката на вода шо не влече, спејс бег - везе немаат. Тоа е тоа, производителите се различни, Топ шоп само ги продава.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Затоа што душекот Дормео е опремен со најсовремена акти-гард технологија, така што ако на други душеци сте имале кошмари, на Дормео ќе сонувате голи надарени женски/мажи соодветно полот. :pipi:
(кажано со гласот на водителката на топшоп)
:tv:

Затоа што е тврд, ама сепак анатомски ... а има најразлични големини и должини
Ја утнавме темата? :pos:

Нема федери
Тоа ми се допаѓа... tnx :)

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Еј, стварно... го бива?
Зошто уопште би помислил да споредуваш нешто такво со Јоги-душек?
Сеа го видов воа...:pos2::pos2::pos2:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Му се мислам да купам Paint Runner
Искуства?
Ni u ludilo! Sve e bez zemja na poteklo niti proizvdtel. Nikade na nitu eden proizvod od niv nema firma shto go proizveduva, 'sve je laz', sekade na site e potpishan nekoj 'genijlen' nauchnik. Genijalno privlechno ime isto kako dukanite na 'bulevar', i normalno reklama, Aman veke ednash nauchete da kupuvate proizvodi od firma i poizvodi so garancija od proizvoditel! A NE proizvodi so garancija od prodavachot! Znachi ova se dva razlichni i mnogu bitni poimi! Obrnete vnimanie i prashajte koga kupuvate neshto, ako e vtoroto zaminete se vednash od prodavnicata bez razlika kolku e ubav ili privlechen proizvotot. Ovie vtorite garancii gi davaat sega zashto so zakon e nalozeno od ujp i drushtvo/zaednica(shto li beshe) na potroshuvachi, da se dava garancija za sekoj kupen prizvod, pogotovo tehnichka roba. Taka da zaebi top shop i site takvi sranja, 100% bez iskluchok!
Rabotam neshto slichno veke 6-ta godina taka da poslushajte i prashajte ako neshto ve interesira!:majmun:

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Jа утнавме темата? :pos:
Секогаш, ама секогаш може да се извади сексуална (ма и секаква) конотација од зборовите извадени од контекст, само треба да се сака :)

Б

БејбиГрл

Гостин
Имам малечка сестра и нејзе и имаме порачувано некои играчки што рекламираат,незнам точно име.Имаше некои коцки што светат,па нешто демек замок градеше и едни како флуросцентни бои па незнам нешто се боеше со нив па се лепат по ѕидови сликите...глупости али коа ќе видеше сестра ми на тв и крај,мора да се порачат.Ама искрено многу сум задоволна од нив,ќе ја оставам сестра ми со тие коцките и цел ден глас неможам да и слушнам:icon_bigg

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
изгледа не ја користиш редовно затоа си задоволна:smir:
Еееее редовно ја користам..колку сум вредна јас да знаеш само :smir:
Убаво мириса и мерак ми е да смукам со неа....и како што кажа Betty Boop треба филтерите да се чистат...
И од сега фали ме секаде бусарче :pos2:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Ко помал ми имаат купено оние Mo(j)ave цвикови и не издржаа до летото. 4 пати им ги менував леќите (им се менуваа леќите) и 5тиот пат *кврц* - Caput. Јеботе квалитет. И баба ми зеде некое ѓубре од таму (мислам дека беше оноа Perfect pancake) ама за тие пари цел сет од Rostfrei ќе земеше.

Kajgana Shop

На врв Bottom